You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Προτάσεις
-
Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve 2019
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
22,90 € Φτάνει μέχρι 21,07 €Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου. -
Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου 2020
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο
15,30 €Το 2018 το Κτήμα Βιβλία Χώρα, του Βαγγέλη Γεροβασιλείου και του Βασίλη Τσακτσαρλή ‘φτάνει’ στην Γουμένισσα και αξιοποιεί το Κτήμα Ευτυχίδη με σκοπό την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών ΠΟΠ Γουμένισσα. Το πρώτο κρασί του οινοποιείου είναι μία υπέροχη έκφραση του Ξινόμαυρου και της Νεγκόσκας με βάθος φρούτου, φινέτσα και πολύ όμορφα δουλεμένες τανίνες. -
Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum 2014
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
55,80 €Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου. Η magnum φιάλη το βοηθά να εξελιχθεί πιο αργά στον χρόνο, αποκτώντας ιδαίτερα σύνθετο χαρακτήρα.Εξαντλημένο -
Ραψάνη Grand Reserve 2014
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κρασάτο, Ξινόμαυρο, Σταυρωτό, Επιδέχεται Παλαίωση
27,90 €Η αναβίωση του αμπελώνα της Ραψάνης και η καθιέρωση του ως ένα από τους σημαντικότερους της Ελλάδος, οφείλετε στην Οινοποιία Τσάνταλη. Εδώ η κορυφαία έκφραση Ραψάνης, που παράγεται μόνο τις πολύ καλές χρονιές σε περιορισμένη ποσότητα. Ωριμάζει για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια και 18 μήνες στην φιάλη, αποκτώντας εξαιρετικά πλούσιο χαρακτήρα και στιβαρή δομή, ενώ μπορεί να παλαιώσει άνετα για τουλάχιστον μία δεκαετία ακόμα. Δεν είναι τυχαίο ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα κρασιά του κόσμου για το 2015 από το Wine & Spirits.Εξαντλημένο