Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 69

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. San Gerasimo
    San Gerasimo 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο συνεταιρισμός Ορεάλιος Γη στην Κεφαλλονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας, με την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά του ανερχόμενου terroir του νησιού! Το San Gerasimo, που παράγεται από ορεινούς αμπελώνες, είναι μία πολύ καλή επιλογή για να γνωρίσει κάποιος τα χαρίσματα αλλά και τις δυνατότητες της Ρομπόλας, μιας ποικιλία που ξεχωρίσει για την ζωντάνια της, το λεμονάτο προφίλ αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Βουδόματο Γαβαλά
    Βουδόματο Γαβαλά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Βουδόματο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    76%
    Ο Γιώργος Γαβαλάς δίπλα στο Ασύρτικο αφιερώνει μεγάλο μέρος της προσπάθειας του στο να αναβιώσει ξεχασμένες ποικιλίες του Θηραϊκού αμπελώνα που τον προηγούμενο αιώνα ξεπερνούσαν τις 100 στο νησί της Σαντορίνης. Μια από αυτές το Βουδόματο χαρίζει έναν σπάνιο ροζέ οίνο με διακριτικά φρουτώδη χαρακτηριστικά, δροσερή οξύτητα και mineral στοιχεία στη μύτη και το στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Lush Blush
    Lush Blush 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Vermentino, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.

    Μοναδικό ροζέ κρασί από την Côtes de Provence που σε ταξιδεύει στα μαγικά τοπία της Πραβηγκίας με κάθε γουλιά. Το Lush Blush είναι ένα ροζέ με ελαφριά και αναζωογονητική αίσθηση. Κομψό και πολυτελές, με καλή ένταση φρούτου και ισορροπία, ιδανικό ως απεριτίφ και πλάι σε μεσογειακά πιάτα.

    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Yfos Μπαραφάκα
    Yfos Μπαραφάκα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    70%
    Το ότι η Κυδωνίτσα είναι μία ανερχόμενη λευκή ποικιλία δεν χωράει αμφισβήτηση. Όταν δε, συναντά την αρωματική Malvasia το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό και ιδιαίτερα νόστιμο. Ο Χρήστος Μπαραφάκας έχει δημιουργήσει ένα κρασί που δεν θα του αντισταθούν ούτε οι νέοι οινόφιλοι, ούτε οι πιο ‘εκπαιδευμένοι’ ουρανίσκοι. Πίνεται τόσο σαν απεριτίφ όσο και συνοδεύοντας πιάτα από την Ελληνική και την διεθνή κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Cono Sur Bicicleta Carmenere
    Cono Sur Bicicleta Carmenere 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο ερυθρό κρασί από την Χιλή που στηρίζει την γοητεία του στον βελούδινο χαρακτήρα, την φρεσκάδα και τα φρουτώδη αρώματα. Το Carmenere σε μία ευκολόπιοτη έκφραση που θα στολίσει το καθημερινό τραπέζι χειμώνα καλοκαίρι. Η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας το καθιστούν ιδανικό ερυθρό για πάρτι και γιορτές με πολλούς καλεσμένους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο
    Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Μελιαστό
    Μελιαστό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Bual, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Κομψό ροζέ κρασί για όλες τις ώρες. Το χαρμάνι του κυριαρχείται από το μυρωδάτο Μοσχοφίλερο, ενώ μία μικρή ποσότητα Αγιωργίτικου του προσθέτει σε σώμα και πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. THEMA - Ροζέ
    THEMA - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Tempranillo, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αγαπημένο ροζέ από Tempranillo, που ξεδιπλώνει όμορφα τα ευχάριστα φραουλένια αρώματά του, με την υποστήριξη της ισορροπημένης οξύτητάς του. Δοκιμάστε το όχι μόνο για την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει την Ισπανική ποικιλία του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι ένα άκρως απολαυστικό ροζέ που δένει τέλεια με τα μεζεδάκια που θα κληθεί να συνοδεύσει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Αρβανιτίδη - Ξινόμαυρο Ροζέ
    Αρβανιτίδη - Ξινόμαυρο Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Αφοπλιστικό ροζέ κρασί από Ξινόμαυρο, με χαρακτηριστική φρεσκάδα και ιδιαίτερα νόστιμο φρουτώδες γευστικό προφίλ που κερδίζει τις εντυπώσεις. Ένα πολύπλευρο, παντός καιρού, κρασί που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε όλες τις περιστάσεις. Μία από τις πιο ωραίες ροζέ εκφράσεις της ποικιλίας. Συνοδεύει φαγητό αλλά πίνεται πολύ ευχάριστα και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Etna Bianco
    Etna Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Carricante, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Το χρώμα του είναι λαμπερό χρυσαφένιο με αρκετές πράσινες αποχρώσεις. Στο άρωμα του επικρατούν τα πυρηνόκαρπα φρούτα όπως το ροδάκινο, το βερίκοκο αλλά και το αχλάδι ενώ στο τέλος αναδύονται κάποιες νότες ορυκτότητας. Η γεύση του είναι λιπαρή, με δροσιστική οξύτητα με ευχάριστο φρουτώδες τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Peplo Magnum
    Peplo Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μαυροφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    34,70 €
    Ένα από τα πιο ‘περίτεχνα’ ροζέ κρασιά όχι μόνο του Ελληνικού αλλά του παγκόσμιου αμπελώνα. 3 διαφορετικές ποικιλίες, 3 διαφορετικά είδη ‘δοχείων’ ζύμωσης και ωρίμασης. Το Αγιωργίτικο έχει ζυμώσει και ωριμάσει σε βαρέλια ακακίας, το Syrah σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το Μαυροφίλερο έχει εκχυλιστεί με ολόκληρες τις φλούδες για 4 μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια όλων των ποικιλιών προέρχονται από υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Πίσω από αυτό το κρασί ο σπουδαίος Γιώργος Σκούρας! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και πολύπλοκο!
  12. /
    Petite Fleur 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Σιδερίτης, Πιείτε το τώρα, 12.7% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    11,20 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο Θανάσης Παρπαρούσης δημιουργεί από τον σπάνιο, ερυθρωπό Σιδερίτη, ένα ροζέ «μικρό λουλούδι» για να στολίσει την εξαιρετική του γκάμα. Ένα ασυνήθιστο για τα Ελληνικά δεδομένα ροζέ με λαμπερό και ελαφρύ σομόν χρώμα κοντά στο στυλ της Προβηγκίας, με διακριτικά αρώματα λουλουδιών και μια μύτη που ξεχειλίζει από γλυκό κόκκινο φρούτο.
  13. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    50%
    52,10 €
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες.
    Μέγιστος αριθμός φιαλών ανα παραγγελία: 3
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών καλλιεργούμενοι στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  14. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  15. Oenops Limniona
    Oenops Limniona 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    83%
    Ο ταλαντούχος Νίκος Καρατζάς, ιδρυτής της Oenops γυρίζει όλη την Ελλάδα και δημιουργεί κρασιά από διαφορετικά terroir και ποικιλίες. Αυτή την φορά κάνει ‘στάση’ στην Λημνιώνα, μία από τις πιο ανερχόμενες Ελληνικές ποικιλίες και στην Θεσσαλία. Το 80% του κρασιού ζύμωσε και ωρίμασε σε πήλινους αμφορείς, ενώ το υπόλοιπο σε μεγάλα βαρέλια. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό κρασί με καθαρότητα φρούτου και μπαχαρένιο χαρακτήρα, αλλά σε περιορισμένη ποσότητα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις