Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

9 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μελισσόπετρα
    Μελισσόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια φινετσάτη καλλονή από την Αλσατία εγκαταστάθηκε στην καταπράσινη ορεινή Αρκαδία. Ένα κομψό λευκό κρασί με πανέμορφα αρώματα τριαντάφυλλου και περγαμόντου, εξωτικό προφίλ και όμορφη οξύτητα. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά θα λατρέψουν τη Μελισσόπετρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Amalia Brut
    Amalia Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο με πάρα πολλούς φίλους. Η δροσιστική του αρωματικότητα το έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπημένο. Μπορείτε να το απολαύσετε ως απεριτίφ, αξίζει ωστόσο τον κόπο να ψάξετε τους συνδυασμούς με φαγητά που θα ταιριάξουν με τα λεπτά του αρώματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μαρμαριάς
    Μαρμαριάς 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ποιοτική οινοποίηση Chardonnay περασμένου από δρύινο Γαλλικό βαρέλι. Χαρακτηρίζεται από όμορφα αρώματα λευκών φρούτων και ευχάριστη οξύτητα, ενώ η παραμονή στο βαρέλι χαρίζει σώμα, πικάντικες αρωματικές προεκτάσεις και παλαιωσιμότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Amalia Rose
    Amalia Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ο Γιάννης Τσέλεπος παράγει εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα καλύτερα Ελληνικά λευκά αφρώδη κρασιά, το Amalia. Η νέα του πρόταση είναι ένα απολαυστικό αφρώδες ροζέ κρασί που παράγεται με την μέθοδο της Σαμπάνιας και από την πιο δημοφιλή ερυθρή ποικιλία της Πελοποννήσου, το Αγιωργίτικο. Φρεσκάδα και αρώματα φρούτων πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο μας από την πρώτη γουλιά!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Αυλοτόπι
    Αυλοτόπι 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μεγάλο Ελληνικό ερυθρό κρασί με χαρακτηριστική πολυπλοκότητα, στιβαρή δομή και γεμάτο σώμα. Οι φίλοι του Cabernet Sauvignon θα ενθουσιαστούν (όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει ήδη).
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κοκκινόμυλος
    Κοκκινόμυλος 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Κορυφαίο Ελληνικό Merlot που διακρίνεται για τον αρωματικό πλούτο, τη δύναμη και τις στιβαρές του τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί για παλαίωση ή για μεγάλο κρεατοφαγικό φαγοπότι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Κοκκινόμυλος Magnum
    Κοκκινόμυλος Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    57,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Κορυφαίο Ελληνικό Merlot που διακρίνεται για τον αρωματικό πλούτο, τη δύναμη και τις στιβαρές του τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί για παλαίωση ή για μεγάλο κρεατοφαγικό φαγοπότι.
  8. Αυλοτόπι Magnum
    Αυλοτόπι Magnum 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    47,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μεγάλο Ελληνικό ερυθρό κρασί με χαρακτηριστική πολυπλοκότητα, στιβαρή δομή και γεμάτο σώμα. Οι φίλοι του Cabernet Sauvignon θα ενθουσιαστούν (όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει ήδη).
  9. Χ-mf 20
    Χ-mf 20 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    21,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για τη προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Εκπληκτική και πρωτότυπη έκφραση του Μοσχοφίλερου από τον Άρη Τσέλεπο, την νέα γενιά του Κτήματος Τσέλεπου, που εδώ και 30 χρόνια αναδεικνύει την ποικιλία και τις δυνατότητες της. Εδώ έχουμε ένα κρασί από ένα ερυθρωπό σταφύλι του οποίου ο χυμός παραμένει για αρκετές ημέρες με τα στέμφυλα (όπως και τα ‘orange’ κρασιά) αποκτώντας απαλό κόκκινο χρώμα και στην συνέχεια οδηγείται σε πήλινους αμφορείς όπου και ωριμάζει για περίπου 6 μήνες. Η ζύμωση πραγματοποιείται αυθόρμητα ενώ δεν πραγματοποιείται καμία προσθήκη σε όλη την παραγωγική διαδικασία, οπότε μιλάμε για ένα ‘φυσικό’ κρασί. Η ένταση αλλά και η ποιότητα του φρούτου του, η πολυπλοκότητα, η ποιότητα των τανινών, η οξύτητα του αλλά και το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί όμορφα στην φιάλη για δύο χρόνια, δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο που θα κερδίσει ακόμα και τον πιο ‘δύστροπο’ ουρανίσκο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις