Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-38 από 38

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι
    Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Κτήμα Κοκοτού είναι ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της χώρας με μία υπέροχη αυλή με πολύ ωραία θέα. Το ίδιο ‘όμορφα’ είναι και τα κρασιά που δημιουργούνται εκεί, με πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό το ζουμερό βαρελάτο Σαββατιανό. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 400 μέτρων και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο για τον εξωτικό του χαρακτήρα αλλά και για την δροσιά του και τα πολύ όμορφα ενσωματωμένα στοιχεία δρυός.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Αβαντίς - Lenga
    Κτήμα Αβαντίς - Lenga 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    13,90 €
    Η καλλιέργεια Gewurztraminer στην Εύβοια ήταν ένα παράτολμο πείραμα για τον Απόστολο Μούντριχα, που ωστόσο πέτυχε με το παραπάνω! Η ετικέτα Lenga από το Κτήμα Αβαντίς είναι ένα από τα πιο απολαυστικά αρωματικά λευκά κρασιά στην αγορά, και γίνεται ανάρπαστη λόγω της πολύ περιορισμένης παραγωγής της. Η αγάπη του οινοποιού σε αυτό το κρασί φαίνεται και μόνο από το γεγονός ότι του έδωσε το όνομα της αγαπημένης του συζύγου. Φίλοι των φινετσάτων αρωματικών κρασιών, σπεύσατε!...
  3. ΙΑΜΑ Λευκό
    ΙΑΜΑ Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    13,00 €
    Με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά στο αμπέλι, ο Κωνσταντίνος Βρυνιώτης και ο Γρηγόρης Σκοπελίτης δίνουν τη δική τους εκδοχή στο κλασικό πια χαρμάνι Ασύρτικου και Μαλαγουζιάς από τους αμπελώνες του κτήματος στα Γιάλτρα της Βορείου Εύβοιας. Φρέσκο, με ξεκάθαρα αρώματα εσπεριδοειδών και ροδάκινου, απολαυστικά δροσιστικό και έτοιμο να σας ενθουσιάσει με την εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής που διαθέτει.
  4. Craggy Range Sauvignon Blanc
    Craggy Range Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    19,70 €
    Φανταστικό κρασί, η επιτομή των Νεοζηλανδέζικων Sauvignon Blanc, από ένα εμβληματικό οικογενειακό οινοποιείο. Ένα θαυμάσιος συνδυασμός καθαρότητας φρούτου, δομής, κομψότητας και ισορροπίας. Ένα πολυδιάστατο κρασί που πρέπει να έχουν στην κάβα του όλοι οι λάτρεις του Sauvignon Blanc.
  5. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
  6. Ψίθυρος Λευκός
    Ψίθυρος Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σπίνας, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    86%
    12,20 €
    Αρωματικός κλώνος του Μοσχάτου που παίρνει το όνομα του από το χωριό της Σπίνας στη Κρήτη και που στα ικανά χέρια της Ειρήνης Δασκαλάκη δίνει ένα κρασί με αρώματα που δε ψιθυρίζουν, αλλά διαθέτουν μεγάλη ένταση. Σταφύλι, ανθικές νύξεις από πέταλα τριαντάφυλλου και πιο εξωτικά φρούτα όπως ανανάς και mango οδηγούν σε ένα δροσιστικό στόμα γεμάτο φινέτσα.
  7. Spy Valley - Sauvignon Blanc
    Spy Valley - Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    21,00 €
    Τυπικό Νέο-Ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από έναν πολύ καλό οίκο της χώρας. Όμορφα πράσινα φυτικά αρώματα σε μύτη και στόμα, ευχάριστη οξύτητα και πολύ καλή διάρκεια συνθέτουν μία εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τη Νέο-Ζηλανδέζικη "σχολή" στο Sauvignon Blanc. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
  8. Μαλαγουζιά Classic
    Μαλαγουζιά Classic 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    19,30 €
    Φίνο Ελληνικό λευκό κρασί που προσφέρει γενναιόδωρα όλα τα όμορφα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά της Μαλαγουζιάς. Ελαφρύ και φιλικό κρασί για κάθε στιγμή.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις