Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 60

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Τριλογία
    Τριλογία 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    50,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Γεμάτο, "αντρίκειο" μονοποικιλιακό Cabernet Sauvignon με μεγάλο αρωματικό βάθος και σφιχτές τανίνες. Πρέπει να παλαιώσει για να αρχίσει να ξεδιπλώνει όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς του. Αν αποφασίσετε να το ανοίξετε άμεσα, πρέπει να ξέρετε ότι μόνο ένα δυνατό κόκκινο κρέας ίσως καταφέρει να το "κάνει καλά"…
  2. Πλούτος
    Πλούτος 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    76%
    26,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ο "πλούτος" στα ερυθρά του κτήματος Παλυβού δε περιορίζεται μόνο στο Αγιωργίτικο αλλά και σε εξαιρετικές εκφράσεις διεθνών ποικιλιών. Syrah και Cabernet Sauvignon σε ένα δυναμικό blend, πιπεράτο με πυκνό φρούτο, στιβαρή τανική δομή και δυνατότητες παλαίωσης στο χρόνο για όσους έχουν την υπομονή να το περιμένουν. Οι υπόλοιποι ας το απολαύσουν δίπλα σε ένα γενναιόδωρο steak.
  3. Ίχνος
    Ίχνος 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    87%
    33,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    ´Ενα εντυπωσιακό, πληθωρικό Merlot από το κτήμα Παλυβού που δεν αφήνει ίχνος αμφιβολίας για την υψηλή του ποιότητα. Εκφραστικότατη μύτη, πλούσιο και ώριμο στόμα, γενναιόδωρο βαρέλι και μακρά επίγευση, οδηγούν σε ένα μονοποικιλιακό Merlot που έχει τυπικότητα, ένταση, πλούτο και κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "οδοστρωτήρας" που σαρώνει τα πάντα.
  4. Φτελιά
    Φτελιά 2008
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Grenache Rouge, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    19,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ποιοτικό Ελληνικό ερυθρό κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα. Πλούσιο κρασί που απελευθερώνει αρώματα κόκκινων φρούτων, σοκολάτας, μπαχαρικών και βανίλιας. Λόγω παλαίωσης σε βαρέλι αλλά και στη φιάλη έχει καλοδουλεμένες τανίνες και επίγευση που διαρκεί.
  5. Νόημα
    Νόημα 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    78,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η ναυαρχίδα του Κτήματος Παλυβού, συνδυάζει Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon και Syrah, ενώ τα σταφύλια έχουν καλλιεργηθεί με βάση τις αρχές τις βιοδυναμικής καλλιέργειας. Ώριμο, πλούσιο, γεμάτο και με στιβαρές τανίνες, ένα μυώδες κρασί, το οποίο καταφέρνει ωστόσο και διατηρεί μία αξιοθαύμαστη ισορροπία. Κατευθείαν στην Champions league του Ελληνικού κρασιού…
  6. Sassicaia
    Sassicaia 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    544,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    To μεγαλειώδες Τοσκανέζικο Sassiccaia είναι το πρώτο κρασί που απέκτησε δική του Ονομασία προέλευσης την DOC Bolgheri Sassicaia. Το όνομα του σημαίνει «μέρος με πολλούς λίθους». Πρόκειται για ένα από τα πιο περιζήτητα Cabernet Sauvignon του πλανήτη που μαγεύει με την δομή του, την κομψότητα, την διάρκεια του αλλά και τα εκφραστικά και σύνθετα αρώματα του.
  7. Guado al Tasso
    Guado al Tasso 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    162,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η ναυαρχίδα του Tenuta Guado al Tasso, που εκφράζει απολύτως τη περιοχή Bolgheri στη δομή, την κομψότητα και την πολυπλοκότητά του. Ένα μεγάλο κρασί από έναν μεγάλο Ιταλό παραγωγό.
  8. /
    Dialogos Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    17,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ο Dialogos Ερυθρός με 50% Syrah και 50% Αγιωργίτικο ήρθε να αντικαταστήσει το Mova που ήταν 50% Αγιωργίτικο και 50% Cabernet Sauvignon.
  9. Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου
    Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο
    15,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το 2018 το Κτήμα Βιβλία Χώρα, του Βαγγέλη Γεροβασιλείου και του Βασίλη Τσακτσαρλή ‘φτάνει’ στην Γουμένισσα και αξιοποιεί το Κτήμα Ευτυχίδη με σκοπό την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών ΠΟΠ Γουμένισσα. Το πρώτο κρασί του οινοποιείου είναι μία υπέροχη έκφραση του Ξινόμαυρου και της Νεγκόσκας με βάθος φρούτου, φινέτσα και πολύ όμορφα δουλεμένες τανίνες.
  10. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    55,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου. Η magnum φιάλη το βοηθά να εξελιχθεί πιο αργά στον χρόνο, αποκτώντας ιδαίτερα σύνθετο χαρακτήρα.
  11. Vriniotis Syrah Wild Fermentation
    Vriniotis Syrah Wild Fermentation 2015 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    45,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια μικρή ανακάλυψη, ένα κρασί περιορισμένης παραγωγής που ζυμώνεται με τις ιθαγενείς ζύμες που περιβάλλουν το οινοποιείο. ‘Ενα άκρως εντυπωσιακό Syrah το οποίο διαθέτει χαρακτήρα μαύρων φρούτων, πικάντικων μπαχαρικών και λεβάντας. Μια αξιόλογη προσπάθεια από ένα ανερχόμενο παραγωγό της Εύβοιας ο οποίος μιλάει πάντα μέσα από την δουλειά του.
  12. Fleva Magnum
    Fleva Magnum 2016 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    64,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    To να βρίσκουμε την Fleva του Γιώργου Σκούρα σε magnum φιάλη και με μερικά χρόνια στην πλάτη της είναι σαν να χτυπήσαμε φλέβα χρυσού! Με πολύπλοκα πικάντικα χαρακτηριστικά, ευγενείς τανίνες, πλούσιο στόμα, μακρά επίγευση είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό κρασί που θα το λατρέψουν οι φίλοι του Syrah και όχι μόνο.
  13. Κτήμα Μερκούρη “Cava”
    Κτήμα Μερκούρη “Cava” 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Refosco, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ο χρόνος ήταν εξαιρετικός ‘σύμμαχος’ σε αυτό το κρασί. Μετά από τέσσερα χρόνια υπομονής για το κτήμα, με την Cava Μερκούρη να παλαιώνει αργά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ήρθε η ώρα να φτάσει στο ποτήρι σας έχοντας αναπτύξει σε αυτό το χρονικό διάστημα, απαράμιλλη φινέτσα, χάρη και αρωματική πολυπλοκότητα.
  14. Ραψάνη Grand Reserve
    Ραψάνη Grand Reserve 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κρασάτο, Ξινόμαυρο, Σταυρωτό, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    83%
    27,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η αναβίωση του αμπελώνα της Ραψάνης και η καθιέρωση του ως ένα από τους σημαντικότερους της Ελλάδος, οφείλετε στην Οινοποιία Τσάνταλη. Εδώ η κορυφαία έκφραση Ραψάνης, που παράγεται μόνο τις πολύ καλές χρονιές σε περιορισμένη ποσότητα. Ωριμάζει για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια και 18 μήνες στην φιάλη, αποκτώντας εξαιρετικά πλούσιο χαρακτήρα και στιβαρή δομή, ενώ μπορεί να παλαιώσει άνετα για τουλάχιστον μία δεκαετία ακόμα. Δεν είναι τυχαίο ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα κρασιά του κόσμου για το 2015 από το Wine & Spirits.
  15. Κτήμα Μερκούρη - Ερυθρός Magnum
    Κτήμα Μερκούρη - Ερυθρός Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Refosco, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    37,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Εξαιρετικά ποιοτικό ερυθρό κρασί που είναι πολύ δημοφιλές στην Ελληνική αγορά, ενώ θα το βρούμε και στα πιο επιλεγμένα σημεία πώλησης μεγάλων αγορών του εξωτερικού. Πλούσιο, πικάντικο αλλά πάντα φινετσάτο, πλαισιώνει με επιτυχία κάθε ευφάνταστη χειμωνιάτικη γαστρονομική δημιουργία εντός αλλά και εκτός σπιτιού.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις