Υποδεχόμαστε τη Πρωτομαγιά

Υποδεχόμαστε τη Πρωτομαγιά
Έχουμε διαλέξει για εσάς κρασιά που τα θεωρούμε άκρως "ανοιξιάτικα". Και αυτό επειδή πιστεύουμε ότι μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με πιάτα που θα φάμε με όμορφη διάθεση, με καλό καιρό και καλή παρέα, αλλά και που έχουν την δυνατότητα να συνδυαστούν με την κουζίνα της άνοιξης, που στην χώρα μας έχει το ένα πόδι στο χειμώνα και το άλλο στο καλοκαίρι.

Λευκά, πολύ αρωματικά, που σε προδιαθέτουν να περάσεις καλά, ροζέ που πίνονται άριστα και με την κάπως βαριά χειμωνιάτικη αλλά και με την καλοκαιριάτικη - πιο ελαφριά - κουζίνα, και κόκκινα που - και αυτά - μπορούμε να τα απολαύσουμε και δροσερά, αν ο καιρός το επιβάλλει.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Novita
    Novita 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κάθε προσπάθεια για διάσωση και διάδοση των αυτοχθόνων ποικιλιών θα πρέπει σίγουρα να αποτελεί είδηση. Ευτυχώς η σπάνια ποικιλία Γουστολίδι των Ιόνιων νήσων βρέθηκε στα χέρια του κτήματος Γράμψα το οποίο προσπαθεί να αναβιώσει τη σπουδαία ιστορία του. Ανθικό, λεμονάτο, ώριμο και ισορροπημένο στο στόμα, ένα κρασί που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού
    Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Καθαρό, μέτριας έντασης λεμονί χρώμα με χρυσές ανταύγειες. ‘Μύτη’ έντονη με το τροπικό φρούτο να συνυπάρχει αρμονικά με τα αρώματα της δρυός που θυμίζουν βανίλια και νύξεις ξηρών καρπών. Πληθωρικό στόμα με δροσιστική οξύτητα, βουτυράτο-λιπαρό χαρακτήρα και ώριμο φρούτο, με την επίγευση να είναι μακρά σε διάρκεια και ξηροκαρπάτη. Έτοιμο προς κατανάλωση με δυνατότητες παλαίωσης για τρία-τέσσερα χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Viognier Παλυβού
    Viognier Παλυβού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Χαϊδεύοντας ουσιαστικά με το βαρέλι το κρασί, ο Γιώργος Παλυβός δίνει μια απόλυτα seductive έκφραση του Viognier εκφράζοντας όλα εκείνα τα υπέροχα πυρηνόκαρπα φρούτα και άνθη που χαρίζει η ποικιλία και «ζαλίζουν» με το άρωμα τους. Η αποπλάνηση συνεχίζεται και στο στόμα, το οποίο με κρεμώδη υφή, λιπαρότητα και στρογγυλάδα θυμίζει γιατί το Viognier είναι πραγματικά «σέξι».
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Σαββατιανό Γ. Κοκοτός
    Σαββατιανό Γ. Κοκοτός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Το ιστορικό Σαββατιανό, μια πολυφυτεμένη ποικιλία που έχει συνδεθεί με τον Αττικό αμπελώνα, σε μια κλασική της έκφραση από το Κτήμα Κοκοτού, με άμεσο φρουτώδη, χαρακτήρα, ήπια οξύτητα στο στόμα και φυσικά όπως πάντα, value for money που επιτρέπει στο κρασί να βρίσκεται στο καθημερινό μας τραπέζι. Το Σαββατιανό είναι εδώ και διεκδικεί την προσοχή μας με αξιώσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μεθέα Λευκός
    Μεθέα Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    8,00 €
    Ότι περιμένεις από το καθημερινό σου κρασί βρίσκεται σε ένα ποτήρι Μεθέα… Καλοφτιαγμένο, αρωματικό, ευχάριστο, δροσιστικό, ένα κρασί που παρέχει εξαιρετικό value for money. Αν το πίναμε έχοντας μπροστά μας και τη θέα στη θάλασσα που προσφέρει το οινοποιείο του Κωνσταντίνου Βρυνιώτη στα Γιάλτρα της Αιδηψού δεν θα ζητούσαμε τίποτα παραπάνω…
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις