15ήμερο Κρητικού Αμπελώνα

15ήμερο Κρητικού Αμπελώνα
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-36 από 36

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Nostos Grenache
    Nostos Grenache 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    62%
    Πολύπλοκο και πικάντικο ερυθρό κρασί - σπάνιο δείγμα μονοποικιλιακής εμφιάλωσης Grenache Rouge στην Ελλάδα. Τα πληθωρικά αρώματα της ποικιλίας γίνονται ακόμα πιο έντονα με την επιρροή του δρύινου βαρελιού, ενώ οι δυνατές τανίνες αποζητούν κρέας για να… βρουν το ταίρι τους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Ψίθυρος Λευκός
    Ψίθυρος Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σπίνας, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    86%
    12,20 €
    Αρωματικός κλώνος του Μοσχάτου που παίρνει το όνομα του από το χωριό της Σπίνας στη Κρήτη και που στα ικανά χέρια της Ειρήνης Δασκαλάκη δίνει ένα κρασί με αρώματα που δε ψιθυρίζουν, αλλά διαθέτουν μεγάλη ένταση. Σταφύλι, ανθικές νύξεις από πέταλα τριαντάφυλλου και πιο εξωτικά φρούτα όπως ανανάς και mango οδηγούν σε ένα δροσιστικό στόμα γεμάτο φινέτσα.
  3. MRS. - Manousakis
    MRS. - Manousakis 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευκολόπιοτο, βελούδινο και φρουτώδες ερυθρό κρασί από την Κρήτη με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, που θα στολίσει το καθημερινό τραπέζι, θα το προσφέρουμε στο πάρτυ μας, ενώ θα συνοδεύσει και όλα τα barbeque με τους φίλους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ένστικτο Ερυθρός
    Ένστικτο Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    26,70 €
    Πλήρως αφοσιωμένη με αγάπη και σεβασμό για το αμπέλι, η Ειρήνη Δασκαλάκη δίνει ένα σπουδαίο ερυθρό από Syrah και Κοτσιφάλι. Το Ένστικτο όπως όλα τα κρασιά της παράγεται βασισμένο στις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και αποτελεί τη ναυαρχίδα της. Πυκνό, με συμπυκνωμένα αρώματα φρούτων, ζεστό αλκοόλ και διάρκεια στο στόμα, ένα κρασί το οποίο καταφέρνει και κλέβει τις εντυπώσεις.
  5. Ψίθυρος Ερυθρός
    Ψίθυρος Ερυθρός 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    13,00 €
    Πολύ ενδιαφέρον χαρμάνι από την κρητική ποικιλία Λιάτικο μαζί με το διεθνές Merlot και το οινοποιείο της Silva Δασκαλάκη. Ώριμα αρώματα κερασιού και βύσσινου στη μύτη σε σχεδόν μορφή μαρμελάδας οδηγούν σε ένα πλούσιο στόμα με μαλακές αν και άφθονες τανίνες. Χωρίς να έχει την ένταση του Ένστικτου, ο Ψίθυρος χαρίζει απόλαυση σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.
  6. Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα
    Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 13,5% alc.
    62,00 €
    Ο Νικός Δουλουφάκης, μέσα από τον λευκός Δάφνιο, ένα από τα πιο value for money κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα, ήταν αυτός που απέδειξε ότι η ποικιλία Βιδιανό μπορεί να παλαιώσει και να εξελιχθεί πολύ όμορφα στον χρόνο. Εδώ έχουμε μία κάθετη 4 χρονιών του κρασιού σε όμορφη κασετίνα που αποτελεί ιδανικό δώρο για όποιον θέλει να εξερευνήσει τις δυνατότητες της πιο δημοφιλούς πια, κρητικής ποικιλίας.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις