15ήμερο Πελοποννήσου

15ήμερο Πελοποννήσου
Η προσφορά έχει λήξει. Θα βρείτε πολλές ακόμη προσφορές εδώ: Προσφορές
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Abyss
    Abyss 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Σύνθετο βαρελάτο Ασύρτικο από αμπελώνες σε υψηλό υψόμετρο στην Αργολίδα! Μία έκφραση του Ασύρτικου που εστιάζει στον πλούτο, την ένταση και την διάρκεια καθώς έχει ωριμάσει σε δρύινα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια για 8 μήνες. Ένα γαστρονομικό κρασί που έχει την δομή να απογειώσει πολλά λιπαρά και πληθωρικά πιάτα, είτε βασίζονται στο ψάρι είτε στο κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. ΑΕΝΑΟΝ Merlot
    ΑΕΝΑΟΝ Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα από τα πολύ καλά και δημοφιλή Ελληνικά Merlot, βαθύ, πολύπλοκο και βελούδινο. Φρέσκα αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων, μαλακές και ευχάριστες τανίνες και μεγάλη διάρκεια χαρακτηρίσουν ένα εξαιρετικό Ελληνικό ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Κτήμα Θεοδωρακάκου Περίβλεπτος Ερυθρός
    Περίβλεπτος Ερυθρός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η ‘γλύκα’ του Αγιωργίτικου προβάλει σε πρώτο πλάνο χαρακτηριστικά κόκκινα φρούτα, όπως βύσσινο και κεράσι σε πολύ ώριμη εκδοχή-σχεδόν μαρμελάδα. Το βαρέλι ενισχύει την πολυπλοκότητα, προσδίδοντας αρώματα βανίλιας και κακάου, ενώ σε δεύτερο πλάνο ξεπροβάλλουν, κάποιες νύξεις σοκολάτας γάλακτος, μέντας και ζωικές νότες. Στο στόμα η οξύτητα του κρασιού προσδίδει φρεσκάδα, με το κόκκινο φρούτο να παρουσιάζεται λιγότερο ώριμο και το βαρέλι να ‘κυριαρχεί’ στην επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Route Gris
    Route Gris 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το οινοποιείο Τρουπή πάει ακόμα παραπέρα το Μοσχοφίλερο! Παίρνει φρούτο από την περιοχή Καταράχη σε υψόμετρο 640 μέτρων, ζυμώνει ένα μέρος του κρασιού σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το υπόλοιπο σε παλιά βαρέλια ακακίας και δρύς και στην συνέχεια όλο το κρασί ωριμάζει για μερικούς μήνες σε τσιμεντένιες δεξαμενές, ενώ εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα. Η εξαιρετική πρώτη ύλη, ο πολύπλοκος τρόπος οινοποίησης αλλά και ο συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών δοχείων ζύμωσης και ωρίμασης οδηγούν σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και απολαυστικό Μοσχοφίλερο που μπορεί να εξελιχθεί για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις