15ήμερο Πελοποννήσου

15ήμερο Πελοποννήσου
Η προσφορά έχει λήξει. Θα βρείτε πολλές ακόμη προσφορές εδώ: Προσφορές
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 187

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μελισσόπετρα
    Μελισσόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μια φινετσάτη καλλονή από την Αλσατία εγκαταστάθηκε στην καταπράσινη ορεινή Αρκαδία. Ένα κομψό λευκό κρασί με πανέμορφα αρώματα τριαντάφυλλου και περγαμόντου, εξωτικό προφίλ και όμορφη οξύτητα. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά θα λατρέψουν τη Μελισσόπετρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Μερκούρη - Ερυθρός
    Κτήμα Μερκούρη - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Refosco, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Εξαιρετικά ποιοτικό ερυθρό κρασί που είναι πολύ δημοφιλές στην Ελληνική αγορά, ενώ θα το βρούμε και στα πιο επιλεγμένα σημεία πώλησης μεγάλων αγορών του εξωτερικού. Πλούσιο, πικάντικο αλλά πάντα φινετσάτο, πλαισιώνει με επιτυχία κάθε ευφάνταστη χειμωνιάτικη γαστρονομική δημιουργία εντός αλλά και εκτός σπιτιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ηγεμών
    Ηγεμών 2007
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Μεγαλοπρεπής προσέγγιση στο ερυθρό κρασί της Νεμέας από ένα σχετικά νέο κτήμα της περιοχής. Η προσεκτική οινοποίηση και η μακρά παλαίωση έχουν ως αποτέλεσμα ένα κρασί γεμάτο, πληθωρικό και πολυδιάστατο, το οποίο ωστόσο επιδεικνύει έναν ιδιαίτερα φιλικό χαρακτήρα που το καθιστά εξαιρετικό συνοδό για τα εδέσματα ενός πλούσιου χειμωνιάτικου τραπεζιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Θεοδωρακάκου Περίβλεπτος Ερυθρός
    Περίβλεπτος Ερυθρός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Η ‘γλύκα’ του Αγιωργίτικου προβάλλει σε πρώτο πλάνο χαρακτηριστικά κόκκινα φρούτα, όπως βύσσινο και κεράσι σε πολύ ώριμη εκδοχή-σχεδόν μαρμελάδα. Το βαρέλι ενισχύει την πολυπλοκότητα, προσδίδοντας αρώματα βανίλιας και κακάο, ενώ σε δεύτερο πλάνο ξεπροβάλλουν, κάποιες νύξεις σοκολάτας γάλακτος, μέντας και ζωικές νότες. Στο στόμα η οξύτητα του κρασιού προσδίδει φρεσκάδα, με το κόκκινο φρούτο να παρουσιάζεται λιγότερο ώριμο και το βαρέλι να ‘κυριαρχεί’ στην επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο (24x187ml)
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο (24x187ml) 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    62,50 €
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από την σταθερά αγαπημένη ποικιλία Μοσχοφίλερο. Φρέσκα λουλουδάτα αρώματα, δροσιστική οξύτητα, τεράστια γκάμα συνδυασμών στο τραπέζι και ελκυστική τιμή, εξηγούν τους λόγους που η ετικέτα αυτή παραμένει αμείωτα δημοφιλής. Κιβώτιο 24 φιαλών 187ml
  6. Ορεινός Ήλιος - Ερυθρός
    Ορεινός Ήλιος - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Φρέσκο και ευχάριστο, το κρασί αυτό είναι ένα εύκολο ερυθρό για το τραπέζι, αλλά και για κάθε στιγμή. Πίνεται σκέτο, για όσους αγαπούν το ερυθρό κρασί σε ποτήρι, ακόμα και ελαφρώς δροσερό, μία ζεστή καλοκαιρινή βραδιά. Χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Φτέρη Τρουπή Ροζέ
    Φτέρη Τρουπή Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Η Φτέρη παντρεύει πολύ επιτυχημένα τις δυο βασικές ποικιλίες της Πελοποννήσου το Αγιωργίτικο και το Μοσχοφίλερο. Ένα φρέσκο, απλό, αλλά απολαυστικό κρασί που δίνει απλόχερα αρώματα κόκκινων φρούτων και ανθικές νύξεις, συνδυασμένα με δροσιστική οξύτητα και κομψό χαρακτήρα στο στόμα. Ότι πρέπει για ένα ωραίο ζυμαρικό με κιμά ή μια αρωματική σάλτσα ντομάτας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μαυροδάφνη Grand Reserve
    Μαυροδάφνη Grand Reserve
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Η ναυαρχίδα της Achaia Clauss παίζει σε δική της κατηγορία σε θέμα ποιότητας, αναδεικνύοντας το τεράστιο δυναμικό της πασίγνωστης ονομασίας προέλευσης Μαυροδάφνης Πατρών. Η Grande Reserve του 1979 είναι ένα συγκλονιστικά πολύπλοκο κρασί με τεράστια παλαίωση που αποκαλύπτει ένα πολυεπίπεδο αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα που σπάνια θα έχετε τη τύχη να συναντήσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Φτέρη Τρουπή Λευκός
    Φτέρη Τρουπή Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Έντονα αρωματικό κρασί, με αρώματα νυχτολούλουδου, ρόδου και εσπεριδοειδών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Τομή Ροζέ
    Τομή Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Γιάννης Τρουπής και η ομάδα του μας δίνει, ίσως, το καλύτερο ροζέ κρασί από 100% Μοσχοφίλερο. Μια άκρως γοητευτική εκδοχή αυτής της ερυθρωπής ποικιλίας, με αναπάντεχα γεμάτο σώμα και τριανταφυλλένιο προφίλ, που θα μας κάνει να θέλουμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Τετράμυθος Ροδίτης
    Τετράμυθος Ροδίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένας Ροδίτης από τους ορεινούς αμπελώνες της Αιγιαλείας που βγάζει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της περιοχής και της ταπεινής, αλλά χαρισματικής αυτής ποικιλίας. Κρασί με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας που μπορεί να συνοδεύσει το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Τετράμυθος Ρετσίνα
    Τετράμυθος Ρετσίνα
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Μοντέρνα ρετσίνα με πολύ απαλά αρώματα που δεν καλύπτουν το χαρακτήρα του κρασιού. Εσπεριδοειδή και άνθη στη μύτη, καλή οξύτητα στο στόμα και ευχάριστο τελείωμα συνθέτουν μια πρόταση ρετσίνας πολύ μακριά απο το παραδοσιακό στυλ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Ιδέα Λευκός
    Ιδέα Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Η ιδέα ήταν να παντρευτεί το Ασύρτικο με την αρωματική Μαλαγουζιά. Η εκτέλεση από τον Χρήστο Μπαραφάκα ισορροπημένη, με αρώματα τροπικών και λευκόσαρκων φρούτων, φρεσκάδα στο στόμα χωρίς όμως η οξύτητα να είναι πολύ υψηλή και συνολικά ευχάριστο, φρουτώδη χαρακτήρα, με έμφαση στην αμεσότητα των αρωμάτων και όχι στην πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Χίλια Χρόνια Λευκός
    Χίλια Χρόνια Λευκός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    54%
    Από έναν νέο ανερχόμενο παραγωγό της Νεμέας, έρχεται αυτό το ιδιαίτερο κρασί από Chardonnay, να μας εκπλήξει και να μας αποδείξει ότι η περιοχή αυτή μπορεί να δώσει και σπουδαία λευκά κρασιά. Ο Χρήστος Μπαραφάκας χρησιμοποιεί βαρέλια ακακίας προσδίδοντας έναν έντονο και ταυτόχρονα κομψό ‘βαρελάτο’ χαρακτήρα που θα ενθουσιάσει ακόμα και όσους ‘δυσκολεύονται’ με αυτό το στυλ κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Syrah
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Syrah 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    60%
    Υπέροχο Syrah, από τους επιβλητικούς αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου στην Αιγιαλεία. Το υψηλό υψόμετρο ευνοεί την ποικιλία και την προικίζει με χαρακτηριστικά που μας παραπέμπουν στον βόρειο Ροδανό, όπως τα πικάντικα και τα ανθικά στοιχεία, ενώ η ωρίμαση για περίπου δύο χρόνια σε αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια και άλλα δύο χρόνια στην φιάλη συμβάλει στην δημιουργία ενός ιδιαίτερα σύνθετου κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις