15ήμερο Πελοποννήσου

15ήμερο Πελοποννήσου
Η προσφορά έχει λήξει. Θα βρείτε πολλές ακόμη προσφορές εδώ: Προσφορές
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 106-120 από 187

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο
    Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ζωηρό, γεμάτο ερυθρό κρασί, που παντρεύει το ευγενικό Αγιωργίτικο με το πικάντικο Syrah. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτό ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα, δυνατές τανίνες και μακρά επίγευση. Μία ετικέτα περιορισμένης παραγωγής και διάθεσης για όσους ψάχνουν καινούριες γευστικές προεκτάσεις στο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μελιαστό
    Μελιαστό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Bual, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Κομψό ροζέ κρασί για όλες τις ώρες. Το χαρμάνι του κυριαρχείται από το μυρωδάτο Μοσχοφίλερο, ενώ μία μικρή ποσότητα Αγιωργίτικου του προσθέτει σε σώμα και πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μαρμαριάς
    Μαρμαριάς 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ποιοτική οινοποίηση Chardonnay περασμένου από δρύινο Γαλλικό βαρέλι. Χαρακτηρίζεται από όμορφα αρώματα λευκών φρούτων και ευχάριστη οξύτητα, ενώ η παραμονή στο βαρέλι χαρίζει σώμα, πικάντικες αρωματικές προεκτάσεις και παλαιωσιμότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Route Gris
    Route Gris 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Το οινοποιείο Τρουπή πάει ακόμα παραπέρα το Μοσχοφίλερο! Παίρνει φρούτο από την περιοχή Καταράχη σε υψόμετρο 640 μέτρων, ζυμώνει ένα μέρος του κρασιού σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το υπόλοιπο σε παλιά βαρέλια ακακίας και δρύς και στην συνέχεια όλο το κρασί ωριμάζει για μερικούς μήνες σε τσιμεντένιες δεξαμενές, ενώ εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα. Η εξαιρετική πρώτη ύλη, ο πολύπλοκος τρόπος οινοποίησης αλλά και ο συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών δοχείων ζύμωσης και ωρίμασης οδηγούν σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και απολαυστικό Μοσχοφίλερο που μπορεί να εξελιχθεί για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Στροφιλιά Classy Ερυθρή
    Στροφιλιά Classy Ερυθρή 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Όμορφο καθημερινό ερυθρό κρασί που διακρίνεται από εξαιρετική ευκρίνεια γεύσεων και αρωμάτων, καθώς και φινέτσα. Κομψό στο στόμα και ευχάριστο, προσφέρεται για το καθημερινό τραπέζι, καθώς συνδυάζεται εύκολα με την κλασική ελληνική κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Monograph Αγιωργίτικο - Syrah
    Monograph Αγιωργίτικο - Syrah 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Δροσερό και γεμάτο φρεσκάδα ερυθρό κρασί ‘δεξαμενής’ φτιαγμένο για όσους αγαπούν τα μαλακά και βελούδινα ερυθρά κρασιά και προτιμούν να τα πίνουν ελαφρώς δροσερά! Το Αγιωργίτικο χαρίζει τα γλυκά μπαχάρια, το Syrah τον ανθικό του χαρακτήρα και οι δύο μαζί προικίζουν με ζωηρά αρώματα σκούρων φρούτων, ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας που θα μπορούσε να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Ρετσίνα Amphore Nature
    Ρετσίνα Amphore Nature
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Μία συγκλονιστική ρετσίνα που οινοποιείται ‘φυσικά’ σε αμφορείς χωρίς την χρήση θειώδους. Είναι ταυτόχρονα τόσο παραδοσιακό όσο και πρωτοποριακό κρασί! Ροδίτης από τους ιδιόκτητους αμπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοσης του Τετράμυθου στο Διακοπτό και ρετσίνι από τα πεύκα που περιβάλουν τους αμπελώνες σε μία φιάλη που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την άποψη σας για τις ρετσίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Viognier Cuvee Larsinos
    Viognier Cuvee Larsinos 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Πολύ ιδιαίτερο λευκό κρασί που βασίζεται στην όμορφη Γαλλική ποικιλία Viognier. Πληθωρικό με όμορφα φρουτώδη αρώματα, που πλαισιώνονται από τη διακριτική παρουσία του δρύινου βαρελιού. Η τραγανή οξύτητα είναι το "κερασάκι στην τούρτα" για την αγαπημένη αυτή ετικέτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Μέγας Οίνος 3lt
    Μέγας Οίνος 3lt 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    124,00 €
    Στιβαρό ερυθρό κρασί παλαίωσης. Βασίζεται σε χαρμάνι που παντρεύει το πικάντικο σκέρτσο του Αγιωργίτικου με την αυστηρή δύναμη του Cabernet Sauvignon, στη ζεστή και βανιλάτη αγκαλιά του δρύινου βαρελιού που τα φιλοξένησε κατά την 20μηνη παλαίωσή του. Ποιοτική ετικέτα για μεγάλα φαγοπότια ή εκλεκτά κελάρια.
  10. Salto Wild Yeast
    Salto Wild Yeast 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Μία εξερεύνηση των δυνατοτήτων του Μοσχοφίλερου και ένα Saltο προς τα εμπρός για τo πως μια γηγενής ποικιλία μπορεί να ιδωθεί μέσα από σύγχρονη ‘ματιά’, αποτελεί η προσπάθεια αυτή του Γιώργου Σκούρα. Ζύμωση με απομονωμένες στο εργαστήριο ‘άγριες’ ζύμες, υπέροχα εκφρασμένος ανθικός, ποικιλιακός χαρακτήρας και πολυπλοκότητα στην οποία η ποικιλία δεν μας έχει συνηθίσει, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Monograph Αγιωργίτικο
    Monograph Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μπορεί το Αγιωργίτικο να λατρεύει το βαρέλι, ωστόσο και στις εκδοχές που έχει περάσει μόνο από δεξαμενή, είναι εξαιρετικά ελκυστικό. Όλος ο χαρακτήρας μικρών κόκκινων φρούτων βρίσκεται στο προσκήνιο, σε συνδυασμό με κάποιες νύξεις σοκολάτας σε αυτό το τραγανό, ζωηρό, αρωματικό Αγιωργίτικο που δύσκολα θα θέλεις να αποχωριστείς από δίπλα σου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Άδολη Γης Ροζέ
    Άδολη Γης - Ροζέ 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Το Cabernet Sauvignon συνδυάζεται με το Syrah σε ένα μοντέρνο και γεμάτο φρεσκάδα ημίξηρο ροζέ κρασί. Μια πολύ ωραία πρόταση ροζέ κρασιού για όσους αγαπούν την απαλή γλυκύτητα που θα απολαύσουμε σαν ένα δροσερό απεριτίφ, συνοδεύοντας ελαφριά γεύματα αλλά και πικάντικα φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κοκκινόμυλος
    Κοκκινόμυλος 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Κορυφαίο Ελληνικό Merlot που διακρίνεται για τον αρωματικό πλούτο, τη δύναμη και τις στιβαρές του τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί για παλαίωση ή για μεγάλο κρεατοφαγικό φαγοπότι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Portes Μοσχοφίλερο
    Portes Μοσχοφίλερο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ευχάριστα τυπικό λευκό κρασί από Μοσχοφίλερο για όλες τις ώρες. Ελαφρύ, αρωματικό και ευκολόπιοτο, θα σας κάνει εξαιρετική παρέα είτε βρεθείτε μόνοι σας μαζί του, είτε σε ένα πλούσιο τραπέζι φορτωμένο με του κόσμου τις λιχουδιές!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Viognier Eclectique Magnum (1,5lt)
    Viognier Eclectique Magnum (1,5lt) 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    65,70 €
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις