| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Τα Ξινόμαυρα του ΑΛΦΑ
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Reserve Παλαιά Κλήματα 2017

   
  Βαθμολογία:
  89% of 100 77
  Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
  Ένα πληθωρικό ερυθρό κρασί από Ξινόμαυρο, με πολύ μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης, για πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Το κορυφαίο κρασί από την ΠΟΠ Αμύνταιο και το Ξινόμαυρο με τις περισσότερες διακρίσεις παγκοσμίως, κάνοντας την ποικιλία γνωστή σε όλο το κόσμο. Χαρακτηρίζεται από περίτεχνα πικάντικα αρώματα, γεμάτο στόμα και σωστά έντονες τανίνες.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 2. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ερυθρός 2018

   
  Βαθμολογία:
  83% of 100 31
  Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
  Ένα κρασί που αποτυπώνει την όμορφη αρμονία των ποικιλιών που συμμετέχουν στο χαρμάνι του, με την "επιστημονική" προσέγγιση στην ερυθρή οινοποίηση, από την οποία προκύπτει. Μία ετικέτα-σχολή στο ερυθρό κρασί, η οποία "καπάρωσε" γρήγορα τη θέση της ανάμεσα στα δημοφιλέστερα Ελληνικά ερυθρά κρασιά στην εγχώρια, αλλά και στην ξένη αγορά.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 3. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Σκατζόχοιρος 2018

   
  Βαθμολογία:
  77% of 100 24
  Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
  Με ειδικές τεχνικές οινοποίησης και ιδιαίτερη φροντίδα από το αμπέλι ως το μπουκάλι, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι αυτό το single-vineyard Ξινόμαυρο (από το ομώνυμο αμπελοτόπι Σκαντζόχοιρος) ξεχωρίζει και συζητιέται πολύ. Ένα ερυθρό κρασί που θα σας ενθουσιάσει, είτε ανήκετε στους ορκισμένους φαν της ποικιλίας του Ξινόμαυρου, είτε όχι.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 4. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα Ξινόμαυρο 10 ετών

   
  Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
  Υπέροχο πυκνό φρούτο, απίστευτη πολυπλοκότητα, αισθητή οξύτητα και πολύ ισορροπημένη γλυκύτητα σε ένα κρασί που έχει ωριμάσει για 10 χρόνια σε βαρέλια πριν έρθει στα ποτήρια μας. Μπορεί το Ξινομαύρο να έχει συνδεθεί με τα εξαιρετικά ξηρά ερυθρά κρασιά με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης, όμως αυτό το κρασί αποδεικνύει ότι το Ξινόμαυρο μπορεί να δώσει και σπουδαία γλυκά κρασιά!
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 5. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ροζέ 2020

   
  Βαθμολογία:
  85% of 100 24
  Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
  Θα ήταν πολύ δύσκολο το μοναδικό ροζέ κρασί του Κτήματος ΑΛΦΑ να μην είναι τουλάχιστον εξαιρετικό. Πρόκειται για ένα απολαυστικό και μοντέρνο κρασί από 100% Ξινομαυρο που έχει οινοποιηθεί με απαράμιλλη φροντίδα και προσοχή, για να το απολαύσουμε στις πιο όμορφες στιγμές μας.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Τα Ξινόμαυρα του ΑΛΦΑ