Με νόστιμα κρασιά

Με νόστιμα κρασιά

Επιστροφή στην πόλη θα πει Ηοuse of Wine κι επιστροφή στις αγαπημένες μας συνήθειες!

Ποίος είπε πως το τέλος των διακοπών πρέπει να είναι στενάχωρο;

Για όλο το μήνα Σεπτέμβριο μπορείς να απολαύσεις επιλεγμένα προϊόντα με προσφορές και δώρα και να γεμίσεις τα ποτήρια σου με τις αγαπημένες σου γεύσεις. Αν οι καλές θερμοκρασίες παραμένουν και τα απογεύματα είναι ακόμη γλυκά θυμίζοντας καλοκαίρι γιατί να μην τα συνοδεύσουμε όπως τους αρμόζει;

Νόστιμα λευκά και παιχνιδιάρικα ροζέ κρασιά, μεσογειακά Gin με Tonic , Vermouth για ρετρό βραδιές, cocktail με φρουτένιο χαρακτήρα, υπέροχα αποστάγματα αλλά και ζωηρές φυσαλίδες είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις. Όποια κι αν είναι η γεύση που προτιμάς θα τη βρεις στο House of Wine!


Καλώς όρισες πίσω!

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-22 από 22

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Απλά - Λευκός
    Απλά - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Για τον χώρο του κρασιού, ο Νίκος Καρατζάς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο αξιόλογους οινολόγους της χώρας. Με μεγάλη εμπειρία και σύμβουλος σε πολλά οινοποιεία, η υπογραφή του ως παραγωγός πια, είναι εγγύηση και τα κρασιά του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικά. Το λευκό ‘Απλά’ είναι χαρμάνι τριών σπουδαίων Ελληνικών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς, του Ασύρτικου και του Βιδιανού, συνδυάζοντας τον ευχάριστο και αρωματικό χαρακτήρα με την πολυπλοκότητα και την φινέτσα αλλά και την εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Geometria - Αγιωργίτικο
    Geometria - Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ευχάριστο, ευκολόπιοτο και όμορφα φρουτένιο Αγιωργίτικο με φανταστική σχέση ποιότητας. Ένα ερυθρό, παρεΐστικο κρασί που μπορεί να σταθεί πολύ εύκολα τόσο σε καλοκαιρινό όσο και σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Απολαύστε το με σουβλάκια, πίτσες barbeque και ότι άλλο θελήσει η παρέα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Lush Blush
    Lush Blush 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Vermentino, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    45,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3

    Μοναδικό ροζέ κρασί από την Côtes de Provence που σε ταξιδεύει στα μαγικά τοπία της Πραβηγκίας με κάθε γουλιά. Το Lush Blush είναι ένα ροζέ με ελαφριά και αναζωογονητική αίσθηση. Κομψό και πολυτελές, με καλή ένταση φρούτου και ισορροπία, ιδανικό ως απεριτίφ και πλάι σε μεσογειακά πιάτα.

  4. Laura Nobile
    Laura Nobile 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Εκπληκτική, περιορισμένης παραγωγής, ξηρή έκφραση της Μαυροδάφνης από το σπουδαίο terroir της Αιγιαλείας που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. Το βάθος φρούτου, η ζωηρή οξύτητα και οι βελούδινες τανίνες συνθέτουν ένα εξαιρετικό και πολυεπίπεδο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Xinomavraw
    Xinomavraw 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Εκπληκτικό κρασί που έχει παραχθεί χωρίς παρεμβάσεις – ωμό όπως δηλώνει το όνομα του - από την Oenops του Νίκου Καρατζά που έχει σηκώσει τον πήχη των κρασιών αυτού του στυλ πολύ ψηλά. Το Ξινόμαυρο προέρχεται από 3 επιλεγμένα αμπελοτεμάχια με κλίματα ηλικίας 40-85 ετών από τρία σπουδαία terroir αυτά της Νάουσσας, του Αμυνταίου και της Ραψάνης, ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, ωριμάζει σε πήλινους αμφορείς σε σχήμα αυγού και εμφιαλώνεται αφιλτράριστο χωρίς την προσθήκη θειώδους. Έχει ήδη στα πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας του, αμέτρητες διακρίσεις στην πλάτη του όπως το ότι συμπεριλήφθηκε 100 κρασιά – ανακαλύψεις του Wine Advocate του διάσημου οινοκριτικού Robert Parker.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Mountcloud
    Mountcloud 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    15,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Grenache Rouge είναι ένα σταφύλι που δίνει εκπληκτικά ροζέ κρασιά. Εδώ, στην σκιά του Ολύμπου που βρίσκονται οι αμπελώνες και το οινοποιείο Navitas, φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί πλήρως, ξεδιπλώνοντας όλα τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του. Ένταση φρούτου, φρεσκάδα και γαργαλιστική οξύτητα σε ένα ‘single vineyard’ ροζέ που μπορεί να συνοδεύσει πιάτα από όλες τις κουζίνες του κόσμου, ενώ πίνεται πολύ ευχάριστα και σαν απεριτίφ.
  7. MRS. - Manousakis
    MRS. - Manousakis 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ευκολόπιοτο, βελούδινο και φρουτώδες ερυθρό κρασί από την Κρήτη με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, που θα στολίσει το καθημερινό τραπέζι, θα το προσφέρουμε στο πάρτυ μας, ενώ θα συνοδεύσει και όλα τα barbeque με τους φίλους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις