| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Σήμερα Πέμπτη 28/10 το κατάστημά μας θα είναι ανοικτό από τις 11:00 εως τις 20:00
Βραβεία Κοινού: Οι "Πρωταθλητές" των κρασιών του 2015 
Νάτοι λοιπόν οι Πρωταθλητές του 2015!

Είναι τα κρασιά που ήρθαν πρώτα σε πωλήσεις φιαλών στο House of Wine. Τα κρασιά που εσείς επιβραβεύσατε με τις αγορές σας αυτό το εξάμηνο!

Αυτή τη χρονιά, η  λίστες μας περιλαμβάνουν 15 κρασιά -αντί για δέκα- η κάθε μία! Η αύξηση των πωλήσεων του House of Wine επιτρέπει την αξιόπιστη συμπερίληψη περισσότέρων κρασιών, λόγω υπάρξης πλέον αξιόπιστου "δείγματος".

Όπως πάντα, δημοσιεύουμε 4 λίστες "Πρωταθλητών": Η πρώτη, οι λεγόμενοι "Πρωταθλητές των Πρωταθλητών" περιλαμβάνει τα κρασιά εκείνα, ασχέτως χρώματος, που αγοράσατε εσείς περισσότερο από το House of Wine. Οι υπόλοιπες είναι οι Πρωταθλητές των ερυθρών, λευκών και ροζέ, και περιλαμβάνουν τα κρασιά που διακρίθηκαν  σε αυτές τις κατηγορίες. Οι πρωταθλητές "μετρούν" αριθμό φιαλών που αγοράσατε.

Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών

9 λευκά και 6 ερυθρά συνιστούν την 15αδα των Πρωταθλητών του  2015.

Φέτος, πρώτη των πρώτων η θαυμάσια Βιβλία Χώρα λευκό, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Δεύτερο το Κτήμα Αβαντίς-Λευκός, ενώ το Κτήμα Αβαντίς είναι το οινοποιείο με τα περισσότερα κρασιά στη 15αδα των Πρωταθλητών: Συνολικά 5 στα 15. Τρίτο κρασί στη λίστα των Πρωταθλητών, και για πρώτη φορά στους Πρωταθλητές, η Μαλαγουζιά του Κτήματος ΑΛΦΑ.

Είναι ενυπωσιακή η κυριαρχία πλέον των Ελληνικών  κρασιών: Μόνο 3 κρασιά από το διεθνή αμπελώνα μπήκαν φέτος στους Πρωταθλητές, και μόνο η... αιωνόβια πιά Ισπανίδα μεγάλη κυρία, η Viña Esmeralda του Torres βρίσκεται στους "Πρωταθλητές των Πρωταθλητών", στην 6η θέση. Τα άλλα κρασιά ήσαν το Cuvee Viva και το Beaujolais Nouveau του Jeorges Duboeuf.


 


Οι Πρωταθλητές Ερυθρών, Λευκών και Ροζέ


Τα ερυθρά, τα λευκά και τα ροζέ κρασιά έχουν και αυτά τους Πρωταθλητές τους! Σας δίνουμε εδώ τα 10 κρασιά που εσείς φέρατε στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων του House of Wine σε κάθε κατηγορία.

Οι Πρωταθλητές των Λευκών


Οι Πρωταθλητές των Ερυθρών


Οι Πρωταθλητές των Ροζέ

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Πρωταθλητές 2015