| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Ημέρα της Γυναίκας
Γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας και σας προσφέρουμε 27 ετικέτες από γυναίκες οινοποιούς σε ειδική τιμή έως 8 Μαρτίου.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

7 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. CP Λευκός 2019

     
    Βαθμολογία:
    75% of 100 8
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.2% alc.
    Πρωτότυπο χαρμάνι από Viognier και Ασύρτικο, τα οποία ‘δένουν’ εξαιρετικά, με το Viognier να προσφέρει αρωματικά στοιχεία και το Ασύρτικο να αποτελεί την περίφημη ‘ραχοκοκαλιά’ του συγκεκριμένου κρασιού. Το CP είναι ένα ολοκληρωμένο κρασί το οποίο παράλληλα με τον αρωματικό του χαρακτήρα, διαθέτει δροσιστική οξύτητα και ‘ένταση’ στο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. CP Ερυθρός 2019

     
    Βαθμολογία:
    81% of 100 13
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.8% alc.
    CP όπως Claudia Papagianni… Στις ρίζες της, στην Αρναία Χαλκιδικής η παραγωγός έστησε μία πρότυπη οινοποιητική μονάδα και από τα αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας παράγει μια σειρά από εξαιρετικούς οίνους. Το CP ερυθρό είναι ένα εκφραστικό ερυθρό κρασί στο οποίο ο χαρακτήρας του Ξινόμαυρου, πλαισιώνεται αρμονικά από τα αρώματα του Syrah και του Cabernet Sauvignon
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Claudia Papayianni Λευκός 2016

     
    Βαθμολογία:
    61% of 100 7
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.6% alc.
    Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Chardonnay αποτελεί την ‘ισχυρή’ βάση για το κρασί αυτό. Για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα προστίθεται μία αρωματική ‘πινελιά’ (Μαλαγουζιά) και περισσότερη ένταση (Ασύρτικο). Το εξαιρετικό αποτέλεσμα ‘δικαιώνει’ την παραγωγό που επέλεξε να δώσει το όνομα της σε αυτό το κρασί. Τυχαίο; Δεν το νομίζουμε…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Claudia Papayianni Ερυθρός 2016

     
    Βαθμολογία:
    60% of 100 9
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,4% alc.
    Το ‘πικάντικο’ Syrah, το ‘ζουμερό’ Merlot και λίγο από το δικό μας ‘άγριο’ Ξινόμαυρο, αποτελούν το χαρμάνι του Claudia Papagianni ερυθρό. Το αποτέλεσμα είναι πληθωρικό, και πολύπλοκο διαθέτοντας όμως ταυτόχρονα ‘φινέτσα’. Ένα κρασί το οποίο θα σταθεί ιδανικά δίπλα σε διάφορα είδη κρέατος και τεχνικές μαγειρέματος τους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Θεόπετρα - Ροζέ 2020

     
    Βαθμολογία:
    85% of 100 64
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Λημνιώνα, 13.5% alc.
    Διαυγές, μέτριο (+) σε ένταση, κερασί χρώμα, με διακριτικά αρώματα φρούτων όπως κεράσι, φράουλα και raspberries. Κάποιες γλυκές νύξεις μπαχαρικών και ελαφριά φυτικότητα. Στο στόμα το κρασί είναι μία ιδέα πριν το ξηρό, με τονισμένη οξύτητα, η οποία ισορροπεί τη γλύκα του κόκκινου φρούτου και διακριτικές τανίνες που ενισχύουν τη σοβαρή διάσταση του κρασιού. Επίγευση με φρουτώδη χαρακτήρα σε ένα άκρως αρμονικό κρασί σε όλα τα επιμέρους στοιχεία του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Οινάρι 2018

     
    9,20 €
    Βαθμολογία:
    82% of 100 10
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Ερυθρό κρασί που είναι τόσο ευχάριστο και ευκολόπιοτο, ώστε μπορεί να γίνει μία όμορφη συνήθεια. Γλυκά αρώματα μαρμελάδας σκούρων φρούτων κυριαρχούν σε μύτη και στόμα, ενώ όμορφη οξύτητα και μετρημένες τανίνες συνθέτουν την καλά ισορροπημένη δομή του.
  7. Χ-mf 17 2017

     
    22,10 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για τη προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Εκπληκτική και πρωτότυπη έκφραση του Μοσχοφίλερου από τον Άρη Τσέλεπο, την νέα γενιά του Κτήματος Τσέλεπου, που εδώ και 30 χρόνια αναδεικνύει την ποικιλία και τις δυνατότητες της. Εδώ έχουμε ένα κρασί από ένα ερυθρωπό σταφύλι του οποίου ο χυμός παραμένει για αρκετές ημέρες με τα στέμφυλα (όπως και τα ‘orange’ κρασιά) αποκτώντας απαλό κόκκινο χρώμα και στην συνέχεια οδηγείται σε πήλινους αμφορείς όπου και ωριμάζει για περίπου 6 μήνες. Η ζύμωση πραγματοποιείται αυθόρμητα ενώ δεν πραγματοποιείται καμία προσθήκη σε όλη την παραγωγική διαδικασία, οπότε μιλάμε για ένα ‘φυσικό’ κρασί. Η ένταση αλλά και η ποιότητα του φρούτου του, η πολυπλοκότητα, η ποιότητα των τανινών, η οξύτητα του αλλά και το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί όμορφα στην φιάλη για δύο χρόνια, δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο που θα κερδίσει ακόμα και τον πιο ‘δύστροπο’ ουρανίσκο.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

7 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Ημέρα της Γυναίκας