You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Local for the WINe
Έχουμε την ευκαιρία να ζούμε σε μια χώρα οινοπαραγωγικά ‘πολυποικιλιακή’ με αν όχι εξαιρετικά, τουλάχιστον -όλο και πιο- ενδιαφέροντα κρασιά. Θαυμάσια μικροκλίματα φιλοξενούν τόσο διεθνείς όσο και γηγενείς ποικιλίες με τις τελευταίες να σκαρφαλώνουν συνεχώς στην κορυφή της λίστας αναζήτησης των καταναλωτών.
Οι γηγενείς ποικιλίες αποτελούν ένα ισχυρό όπλο στα χέρια των Ελλήνων παραγωγών και μία μαγική οινική διέξοδο για όποιον θέλει να δοκιμάζει κάτι διαφορετικό. Για κείνους που διαθέτουν απαιτητικό ουρανίσκο και για όσους είναι πρόθυμοι να αναζητήσουν ιδιαίτερες γεύσεις από κάθε γωνιά του ελληνικού αμπελώνα επιλέξαμε και σας προσφέρουμε σε ειδική για μερικές ημέρες μόνο, 6 εξαιρετικά κρασιά. Απολαυστε τα!
-
Ασπρούδι Τσιμπίδη 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασπρούδι, Πιείτε το τώρα
12,20 € Φτάνει μέχρι 11,22 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Πολύ νόστιμο κρασί με ζωηρή οξύτητα και φρουτώδες προφίλ, ιδανικό για να συνοδεύσει ελαφριά γεύματα και μεζεδάκια. Οι Ασπρούδες είναι μια ομάδα άγνωστων ποικιλιών που καλλιεργούνται στην Πελοπόννησο. Η Οινοποιητική Μονεμβασιάς κάνει σπουδαία προσπάθεια για την ταυτοποίηση τους και την ανάδειξη τους. -
San Gerasimo 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
15,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Ο συνεταιρισμός Ορεάλιος Γη στην Κεφαλλονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας, με την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά του ανερχόμενου terroir του νησιού! Το San Gerasimo, που παράγεται από ορεινούς αμπελώνες, είναι μία πολύ καλή επιλογή για να γνωρίσει κάποιος τα χαρίσματα αλλά και τις δυνατότητες της Ρομπόλας, μιας ποικιλία που ξεχωρίσει για την ζωντάνια της, το λεμονάτο προφίλ αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται για μερικά χρόνια στην φιάλη.