| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή ΠλοήγησηςΖήστε μια μοναδική εμπειρία!


Με την αγορά μίας φιάλης METAXA Angels' Treasure 70cl, αυτόματα έχετε εξασφαλίσει μια διπλή πρόσκληση να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στα κελάρια του Οίκου METAXA στην Κάτω Κηφισιά .

Το δώρο είναι προσφορά του Οίκου METAXA σε συνεργασία με το House of Wine και ισχύει για αγορές METAXA Angels' Treasure 70cl που θα πραγματοποιηθούν από το House of Wine από 15/12/2017 έως και 12/01/2018.

Η πρόσκληση είναι διπλή και προσωπική, δεν ανταλλάσσεται, δεν εξαργυρώνεται και δε μεταβιβάζεται. Αφορά εσάς που πραγματοποιήσατε την αγορά και το άτομο επιλογής που επιθυμείτε να σας συνοδεύσει.

Οι ξεναγήσεις θα λάβουν χώρα το διάστημα από τη 1η Φεβρουαρίου 2017 έως και το τέλος Μαρτίου 2018. Η κάθε ξενάγηση θα αφορά γκρουπ μέχρι και 18 άτομα και η ξενάγηση διαρκεί περίπου 2 ώρες. Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι ξεναγήσεις θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα και θα είναι συγκεκριμένες και δεν θα αλλάζουν, εκτός αν ο Οίκος METAXA κρίνει το αντίθετο καθώς και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής και την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα ακολουθήσει ξεχωριστή επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα στοιχεία που μας καταχωρήσατε στην φόρμα παραγγελία σας.

Ο Οίκος ΜΕΤΑΧΑ και το houseofwine.gr δεν έχουν καμία υποχρέωση ως προς την μετάβαση των προσκεκλημένων στις εγκαταστάσεις του Οίκου METAXA. Οι συμμετέχοντες στην ξενάγηση θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. METAXA Angels Treasure Cask Strength

   
  169,00 €
  Βαθμολογία:
  99% of 100 8
  Αναμένεται τον Δεκέμβριο
  42.2% alc.
  Μία μοναδική δημιουργία του Metaxa Master Κωνσταντίνου Ράπτη, το METAXA ANGELS’ Treasure είναι ένα ποτό που χαρακτηρίζεται από μοναδική συμπύκνωση, διακριτική απαλότητα και αρωματική ένταση, μία δημιουργία πιστή στο στυλ του Οίκου. Το 2019, ο Metaxa Master απελευθερώνει το βαρέλι N ° 1019 με ισχύ 42,2% ABV αποκαλύπτοντας ένα συμπυκνωμένο και έντονα αρωματικό απόσταγμα. Μόνο 4.500 αριθμημένες φιάλες του πολύτιμου αποστάγματος.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Metaxa Angel's Treasure