Τα Ούζα και τα Τσίπουρα της Καθαράς Δευτέρας

Το αιώνιο δίλλημα ‘Ούζο ή Τσίπουρο;’ βρίσκει απάντηση πάντοτε στη φράση ‘περί ορέξεως’.

Το Ουζό Μυτιλήνης και το Ούζο Πλωμαρίου σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον και όχι άδικα, με τη Χίο και μεμονωμένες προσπάθειες από την Ηπειρωτική Ελλάδα να κατέχουν μία θέση στους δημοφιλείς της κατηγορίας.

Το Τσίπουρο προτιμάται στην φρέσκια μορφή του. Πολλαπλές αποστάξεις, ποικιλιακές αποστάξεις και μια εφαρμοσμένη μαεστρία από τους Έλληνες αποσταγματοποιούς δίνουν την εναλλακτική στους καταναλωτές να πειραματιστούν γευστικά.



Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Τσίπουρο Ηδωνικό χωρίς Γλυκάνισο 0.7lt
    Τσίπουρο Ηδωνικό χωρίς Γλυκάνισο 0.7lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,70 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Ηδωνικό είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυθεντικότερη grappa. Παγωμένο, χωρίς όμως παγάκια, κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις.
  2. Ούζο Ηδωνικό  0.7lt
    Ούζο Ηδωνικό 0.7lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    11,90 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Μια σύγχρονη έκφραση του παραδοσιακού μας αποστάγματος, το Ούζο Ηδωνικό αποστάζει 100% με επιλεγμένα βότανα και σπόρους της Ελληνικής γης.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις