Τα Ούζα και τα Τσίπουρα της Καθαράς Δευτέρας

Το αιώνιο δίλλημα ‘Ούζο ή Τσίπουρο;’ βρίσκει απάντηση πάντοτε στη φράση ‘περί ορέξεως’.

Το Ουζό Μυτιλήνης και το Ούζο Πλωμαρίου σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον και όχι άδικα, με τη Χίο και μεμονωμένες προσπάθειες από την Ηπειρωτική Ελλάδα να κατέχουν μία θέση στους δημοφιλείς της κατηγορίας.

Το Τσίπουρο προτιμάται στην φρέσκια μορφή του. Πολλαπλές αποστάξεις, ποικιλιακές αποστάξεις και μια εφαρμοσμένη μαεστρία από τους Έλληνες αποσταγματοποιούς δίνουν την εναλλακτική στους καταναλωτές να πειραματιστούν γευστικά.



Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ούζο Απαλαρίνα 0.7lt
    Ούζο Απαλαρίνα 0.7lt
     
    39% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    10,90 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    The descendants of Yiannis Serafim in the same traditional pots, follow the same recipe and make one of the most beloved drinks of the Greeks, ouzo.
  2. Ούζο Οικογένεια Κατσάρου Συλλεκτικό (200ml)
    Ούζο Οικογένεια Κατσάρου Συλλεκτικό (200ml)
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    4,20 €
    Oύζο Τυρνάβου από 100% απόσταξη με 14 βότανα και μια συνταγή 160 ετών σε συλλεκτική φιάλη 200ml.
  3. Ούζο Veto (0.2lt)
    Ούζο Veto (0.2lt)
     
    40% alc.
    3,90 €
    Ούζο με υπέροχο θαλασσινό χαρακτήρα, πυκνό σώμα και πλούσιο ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρωμα χ§
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις