| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Οι περισσότεροι σήμερα ασφαλώς δεν έχουν σπίτι τους κελάρι… ή έστω ένα συντηρητή κρασιών!

Ναι, δεν έχουν, για τον απλό λόγο ότι, είτε δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν, είτε δεν έχουν το χώρο, είτε δε θέλουν να ξοδέψουν κάποιες χιλιάδες ευρώ σε ένα ψύκτη κρασιών με ελεγχόμενη υγρασία

Και όμως... όπως θα δείτε παρακάτω, μπορείτε να έχετε το καθημερινό σας κρασί χωρίς να χρειάζεται να παραγγείλετε στο House of Wine μια φιάλη μόλις κάποιος φίλος τηλεφωνήσει ότι έρχεται, ή να πανικοβάλλεστε με τη ξαφνική άφιξη των πεθερικών σας…

Κάποτε είχαμε όλοι σχεδόν το «καθημερινό» μας κρασί… το κρασί που βρισκόταν στο μεσημεριανό τραπέζι, στο οικογενειακό δείπνο, ένα κρασί φθηνό αλλά ποιοτικό, ευχάριστο και ευκολόπιοτο, που ταίριαζε με την ποικιλία των καθημερινών φαγητών: Παλιότερα, κάποια καλή ρετσίνα ή κοκκινέλι από το χωριό, που έβγαινε από την περίφημη «νταμιζάνα», αργότερα ένα εμφιαλωμένο…

Σήμερα, έχουν βέβαια αλλάξει τα πράγματα: Σήμερα δεν έχουμε πια το «καθημερινό» μας κρασί, έχουμε τα «καθημερινά» μας κρασιά. Γιατί μάθαμε ότι κάποια φαγητά πηγαίνουν με κόκκινο, άλλα με άσπρο, και αυτό οι περισσότεροι το ακολουθούμε και στο καθημερινό, οικογενειακό μας φαγητό, και όχι μόνο «στας εορτάς και επετείους».

Γιατί, επίσης, οι σημερινές κοινωνικές ανάγκες το επιβάλλουν: Μια επίσκεψη φίλων για φαγητό, ένα έκτακτο δείπνο με συναδέλφους, ή και η προσωπική μας ανάγκη ηρεμίας το βράδυ, με ένα ποτήρι κρασί και καλή μουσική (ή ότι άλλο…)

Σημαίνει όμως αυτό ότι πρέπει να έχουμε ένα μεγάλο stock κρασιών σε κάποιο κελάρι; Όχι βέβαια, και πάντως, όχι απαραίτητα. Γιατί σήμερα, ένας μικρός αριθμός «καθημερινών» κρασιών, που φυλάσσεται σε ένα δροσερό ντουλάπι, μπορεί να καλύψει όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, καθημερινές ή και κάποιες έκτακτες, με ελάχιστα χρήματα και -κυρίως- χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του κρασιού που θα πιούμε.

Σας προτείνουμε λοιπόν το «καθημερινό» σας κελάρι σε 3 «εκδόσεις»: Κρασιά προσεκτικά επιλεγμένα για κάθε ένα «κελάρι», που καλύπτουν τόσο τις καθημερινές, οικογενειακές σας ανάγκες, όσο και τα «έκτακτα περιστατικά», αλλά και -λόγω του τρόπου της επιλογής τους- τις διαφορετικές προτιμήσεις των φίλων μας.

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Τα "Καθημερινά" - Κελάρι 1

   

  Ξεκινώντας από 6,70 €

  7 κρασιά, προσεκτικά διαλεγμένα με βάση την σχέση ποιότητας/τιμής, που αποτελούν την οικονομικότερη επιλογή που θα καλύψει όλες τις "καθημερινές" σας ανάγκες.
 2. Τα "Καθημερινά" - Κελάρι 2

   

  Ξεκινώντας από 8,10 €

  Επιλογή 7 κρασιών με γνώμονα τη γευστική ισορροπία και την άριστη ποιότητα, που θα καλύψουν άψογα όλες τις "καθημερινές" σας ανάγκες.
 3. Τα "Καθημερινά" - Κελάρι 3

   

  Ξεκινώντας από 10,20 €

  Η κορυφαία επιλογή των 7 καθημερινών αλλά και απολαυστικών κρασιών, με άφθαστη σχέση ποιότητας/τιμής για να καλύψουν κάθε "καθημερινή" σας ανάγκη με τον καλύτερο τρόπο.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Τα Καθημερινά Κρασιά