Wine of Athens

Wine of Athens
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού
    Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού 2017
     
    Βαθμολογία:
    74%
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Καθαρό, μέτριας έντασης λεμονί χρώμα με χρυσές ανταύγειες. ‘Μύτη’ έντονη με το τροπικό φρούτο να συνυπάρχει αρμονικά με τα αρώματα της δρυός που θυμίζουν βανίλια και νύξεις ξηρών καρπών. Πληθωρικό στόμα με δροσιστική οξύτητα, βουτυράτο-λιπαρό χαρακτήρα και ώριμο φρούτο, με την επίγευση να είναι μακρά σε διάρκεια και ξηροκαρπάτη. Έτοιμο προς κατανάλωση με δυνατότητες παλαίωσης για τρία-τέσσερα χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Kokotos Estate
    Kokotos Estate 2017
     
    Βαθμολογία:
    70%
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Το Kokotos Estate αποτελεί την εξέλιξη μιας ιστορικής ετικέτας για τον Αττικό αμπελώνα και η δυναμική επιστροφή του Γιώργου Κοκοτού στην Ελληνική οινική σκηνή, μας υπενθυμίζει πόσο όμορφα το Cabernet Sauvignon προσαρμόστηκε στη περιοχή της Σταμάτας, δίνοντας ένα κρασί με ένταση αρωμάτων, στιβαρό χαρακτήρα και αν κρίνουμε από τον προκάτοχο του, αντοχή στο χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι
    Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι 2017
     
    Βαθμολογία:
    40%
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Το Κτήμα Κοκοτού είναι ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της χώρας με μία υπέροχη αυλή με πολύ ωραία θέα. Το ίδιο ‘όμορφα’ είναι και τα κρασιά που δημιουργούνται εκεί, με πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό το ζουμερό βαρελάτο Σαββατιανό. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 400 μέτρων και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο για τον εξωτικό του χαρακτήρα αλλά και για την δροσιά του και τα πολύ όμορφα ενσωματωμένα στοιχεία δρυός.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση