| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Wine of Athens
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2020

     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μαλαγουζιά Μάρκου 2020

     
    Βαθμολογία:
    82% of 100 9
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Από Βορρά έως και νότο η Μαλαγουζιά εντυπωσιάζει με τον έντονα αρωματικό και φιλικό της χαρακτήρα. Η Μαλαγουζιά του Μάρκου αποτελεί μια εξαιρετικά ανθική και φυτική προσέγγιση της ποικιλίας που βγάζει αρώματα Μοσχάτου, στημένη με τρόπο που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ποικιλίας. Ένα πολύ ευχάριστο κρασί με εξίσου καλή σχέση ποιότητας/τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Παπαγιαννάκος - Ρετσίνα 2020

     
    Βαθμολογία:
    81% of 100 13
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Η επιστροφή του πλέον παραδοσιακού οίνου του Ελληνικού αμπελώνα, έχει τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει δημιουργηθεί στο μυαλό μας. Σύγχρονη καθαρή οινοποίηση, υψηλής ποιότητας φρούτο, εξαιρετική ισορροπία στο στόμα και στο ποτήρι σας έρχεται ένα μοντέρνος εκπρόσωπος της νέας γενιάς της δημοφιλούς ρετσίνας που έχει ταυτιστεί με την οινοποιητική μας παράδοση.
  4. Μυλωνάς - Άποψη 2014

     
    Βαθμολογία:
    82% of 100 10
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Σαββατιανό, 13% alc.
    Η νέα Άποψη του μικροοινοποιείου Μυλωνά θέλει το Ασύρτικο σε ίση αναλογία με το Σαββατιανό και πέρασμα της μισής ποσότητας του κρασιού από νέο δρύινο βαρέλι για τέσσερις και κάτι μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί με όγκο, λιπαρότητα στο στόμα και αρωματική πολυπλοκότητα που προσδίδει η χρήση δρυός. Για τους λάτρεις των πλούσιων, βαρελάτων κρασιών.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Wine of Athens