You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Wine of Athens
-
Σαββατιανό Α.Φράγκου 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
9,70 € Φτάνει μέχρι 8,92 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Το Σαββατιανό, η ταπεινή ποικιλία της Αττικής, η βάση της ρετσίνας, φθάνει εδώ σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Σε αντίθεση με τις κλασσικές και πολύ μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις του Σαββατιανού, η Αναστασία Φράγκου χρησιμοποιεί σταφύλια από αμπέλια με στρεμματικές αποδόσεις πολύ μικρές, που σε συνδυασμό με μια θαυμάσια οινοποίηση δίνουν εντυπωσιακά αρώματα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας. -
Παπαγιαννάκος - Ρετσίνα 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
7,70 € Φτάνει μέχρι 6,93 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Η επιστροφή του πλέον παραδοσιακού οίνου του Ελληνικού αμπελώνα, έχει τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει δημιουργηθεί στο μυαλό μας. Σύγχρονη καθαρή οινοποίηση, υψηλής ποιότητας φρούτο, εξαιρετική ισορροπία στο στόμα και στο ποτήρι σας έρχεται ένα μοντέρνος εκπρόσωπος της νέας γενιάς της δημοφιλούς ρετσίνας που έχει ταυτιστεί με την οινοποιητική μας παράδοση. -
Μυλωνάς - Σαββατιανό 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
9,30 € Φτάνει μέχρι 8,37 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Αρκετά παρεξηγημένο λόγω της ταπεινής του καταγωγής, το κλασικό σταφύλι της Αττικής γης, ‘διεκδικεί’ ξανά τα τελευταία χρόνια την προσοχή μας. Φρέσκος, ‘τραγανός’ χαρακτήρας, με αρώματα τροπικών φρούτων και ροδάκινου από το εξαιρετικό Σαββατιανό Μυλωνά, σε μία προσπάθεια που ανεβάζει κατακόρυφα το προφίλ της ποικιλίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα προσδοκίες για το μέλλον.