Wine of Athens

Wine of Athens
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. /
    Κλέφτρα Κίσσα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Απαλό, λαμπερό ροζέ χρώμα. Έντονο άρωμα με χαρακτηριστικό passion fruit και πετροκέρασο στη μύτη και στο στόμα. Φινετσάτο και δροσερό στο στόμα με ευχάριστο αρωματικό προφίλ, δροσερή οξύτητα και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μυλωνάς Merlot Αγιωργίτικο Μανδηλαριά
    Μυλωνάς Merlot Αγιωργίτικο Μανδηλαριά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Αγιωργίτικο, Μαντηλαριά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ο Σταμάτης Μυλωνάς είναι ένα νέος χαρισματικό οινοποιός, που αναλαμβάνει τον οικογενειακό αμπελώνα στην Αττική, τον αναβαθμίζει και παράγει εξαιρετικά κρασιά με στόχο την ανάδειξη του. Αν και ‘ειδικεύεται’ στην παραγωγή λευκών κρασιών, εδώ έχουμε ένα αξιόλογο ‘ευκολόπιοτο’ ερυθρό κρασί, με έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και αξιοζήλευτη σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Kokotos Estate
    Kokotos Estate 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Kokotos Estate αποτελεί την εξέλιξη μιας ιστορικής ετικέτας για τον Αττικό αμπελώνα και η δυναμική επιστροφή του Γιώργου Κοκοτού στην Ελληνική οινική σκηνή, μας υπενθυμίζει πόσο όμορφα το Cabernet Sauvignon προσαρμόστηκε στη περιοχή της Σταμάτας, δίνοντας ένα κρασί με ένταση αρωμάτων, στιβαρό χαρακτήρα και αν κρίνουμε από τον προκάτοχο του, αντοχή στο χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Kokotos Estate Old Vintage
    Kokotos Estate Old Vintage 2013 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Kokotos Estate αποτελεί την εξέλιξη μιας ιστορικής ετικέτας για τον Αττικό αμπελώνα και η δυναμική επιστροφή του Γιώργου Κοκοτού στην Ελληνική οινική σκηνή, μας υπενθυμίζει πόσο όμορφα το Cabernet Sauvignon προσαρμόστηκε στη περιοχή της Σταμάτας, δίνοντας ένα κρασί με ένταση αρωμάτων, στιβαρό χαρακτήρα και αν κρίνουμε από τον προκάτοχο του, αντοχή στο χρόνο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις