Κυριακή Του Πάσχα

Κυριακή Του Πάσχα

Η ποικιλία των γεύσεων και των πρώτων υλών και βεβαίως η μέγιστη απόλαυσή τους με το κρασί επιτρέπει διαφορετικά κρασιά για κάθε στάδιο του τραπεζιού!

Τολμήστε να έχετε μία Σαμπάνια ή ένα αφρώδες με την παραδοσιακή μέθοδο για πιο σοφιστικέ συνδυασμό και γευστικά παιχνίδια αλλά και ένα καλοδουλεμένο Orange για την έκπληξη των 'πορτοκαλί' τανινών και αρωμάτων που θα φλερτάρουν με τα πιάτα σας. Τα ελαφριά λευκά για τις σαλάτες και τα ορεκτικά σας ή αντίστοιχα τα ροζέ από Ξινόμαυρο ή Αγιωργίτικο θα μεγαλουργήσουν δίπλα στο ζουμερό κοκορέτσι και τις πίτες.

Επιλέξτε το βασιλιά της ημέρας, το Ξινόμαυρο, για το αρνί σας ή άλλα κόκκινα με καλή οξύτητα, όπως το Syrah. Με λίγα χρόνια παλαίωσης το κρασί θα έχει κερδίσει σε πολυπλοκότητα, θα έχουν μαλακώσει οι τανίνες του και θα κερδίσουν πόντους. Για τους διεθνείς, Nebbiolo και Cabernet Sauvignon ή blend αυτού θα χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις!

Για εκείνους που θα προσθέσουν λεμόνι και ρίγανη λευκά κρασιά με καλή οξύτητα και πλούσιο σώμα όπως  οι βαρελάτες Σαντορίνες ή και το Chardonnay είναι η καλύτερη λύση.

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Πλαγιές Γερακιών - Ερυθρός
    Πλαγιές Γερακιών - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Μαυροκουντούρα, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    Ειδική Τιμή 21,08 € Κανονική τιμή 24,80 €
    H Μαυροκουντούρα είναι μια σπάνια Ελληνική ποικιλία με κορυφαία ποιότητα - όπως τη χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Masters of Wine της Αμερικής, Joel Butler, και ήταν αυτός που προέτρεψε τον Απόστολο Μούντριχα να ασχοληθεί συστηματικά μαζί της. Ο ταλαντούχος οινοποιός βάλθηκε να τον επιβεβαιώσει και οι ερυθρές Πλαγιές Γερακιών που δημιουργήθηκαν από αυτή είναι ένα πραγματικά σπάνιο, μεγάλο ελληνικό κρασί από την Εύβοια που έρχεται στο δικό σας ποτήρι σε πολύ περιορισμένο αριθμό φιαλών
  2. Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο
    Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    16,60 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Τυπικότητα, ακρίβεια και κομψότητα σε ένα Ξινόμαυρο από τον απομονωμένο κλώνο του Βελβεντού, το οποίο επιθυμεί διακαώς για τη λίστα του ο head sommelier του περίφημου εστιατορίου Fat Duck. Σύνθετο και πολυεπίπεδο ταυτόχρονα, χωρίς ίχνος υπερβολής ή εύκολου εντυπωσιασμού. Ένα κρασί για φανατικούς λάτρεις του μοναδικού χαρακτήρα του Ξινόμαυρου.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Πάσχα