Κυριακή Του Πάσχα

Κυριακή Του Πάσχα

Η ποικιλία των γεύσεων και των πρώτων υλών και βεβαίως η μέγιστη απόλαυσή τους με το κρασί επιτρέπει διαφορετικά κρασιά για κάθε στάδιο του τραπεζιού!

Τολμήστε να έχετε μία Σαμπάνια ή ένα αφρώδες με την παραδοσιακή μέθοδο για πιο σοφιστικέ συνδυασμό και γευστικά παιχνίδια αλλά και ένα καλοδουλεμένο Orange για την έκπληξη των 'πορτοκαλί' τανινών και αρωμάτων που θα φλερτάρουν με τα πιάτα σας. Τα ελαφριά λευκά για τις σαλάτες και τα ορεκτικά σας ή αντίστοιχα τα ροζέ από Ξινόμαυρο ή Αγιωργίτικο θα μεγαλουργήσουν δίπλα στο ζουμερό κοκορέτσι και τις πίτες.

Επιλέξτε το βασιλιά της ημέρας, το Ξινόμαυρο, για το αρνί σας ή άλλα κόκκινα με καλή οξύτητα, όπως το Syrah. Με λίγα χρόνια παλαίωσης το κρασί θα έχει κερδίσει σε πολυπλοκότητα, θα έχουν μαλακώσει οι τανίνες του και θα κερδίσουν πόντους. Για τους διεθνείς, Nebbiolo και Cabernet Sauvignon ή blend αυτού θα χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις!

Για εκείνους που θα προσθέσουν λεμόνι και ρίγανη λευκά κρασιά με καλή οξύτητα και πλούσιο σώμα όπως  οι βαρελάτες Σαντορίνες ή και το Chardonnay είναι η καλύτερη λύση.

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Μουσών - Μούχταρο
    Κτήμα Μουσών - Μούχταρο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μούχταρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    22,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Μούχταρο είναι μία σπάνια ερυθρή ποικιλία που προέρχεται από την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και οφείλει την ύπαρξη του στο Κτήμα Μουσών από την Άσκρη της Θήβας. Το μοναδικό μονοποικιλιακό Μούχταρο στον κόσμο, είναι φρουτώδες, μαλακό αλλά και ‘σοβαρό’ ταυτόχρονα, αποδεικνύοντας ότι η ποικιλία έχει δυνατότητες και αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Είναι από αυτά τα κόκκινα που μπορείτε να τα απολαύσετε παρέα με ψάρι!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Πάσχα