Κυριακή Του Πάσχα

Κυριακή Του Πάσχα

Η ποικιλία των γεύσεων και των πρώτων υλών και βεβαίως η μέγιστη απόλαυσή τους με το κρασί επιτρέπει διαφορετικά κρασιά για κάθε στάδιο του τραπεζιού!

Τολμήστε να έχετε μία Σαμπάνια ή ένα αφρώδες με την παραδοσιακή μέθοδο για πιο σοφιστικέ συνδυασμό και γευστικά παιχνίδια αλλά και ένα καλοδουλεμένο Orange για την έκπληξη των 'πορτοκαλί' τανινών και αρωμάτων που θα φλερτάρουν με τα πιάτα σας. Τα ελαφριά λευκά για τις σαλάτες και τα ορεκτικά σας ή αντίστοιχα τα ροζέ από Ξινόμαυρο ή Αγιωργίτικο θα μεγαλουργήσουν δίπλα στο ζουμερό κοκορέτσι και τις πίτες.

Επιλέξτε το βασιλιά της ημέρας, το Ξινόμαυρο, για το αρνί σας ή άλλα κόκκινα με καλή οξύτητα, όπως το Syrah. Με λίγα χρόνια παλαίωσης το κρασί θα έχει κερδίσει σε πολυπλοκότητα, θα έχουν μαλακώσει οι τανίνες του και θα κερδίσουν πόντους. Για τους διεθνείς, Nebbiolo και Cabernet Sauvignon ή blend αυτού θα χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις!

Για εκείνους που θα προσθέσουν λεμόνι και ρίγανη λευκά κρασιά με καλή οξύτητα και πλούσιο σώμα όπως  οι βαρελάτες Σαντορίνες ή και το Chardonnay είναι η καλύτερη λύση.

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Απλά - Ερυθρός
    Απλά - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    50%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ο πολύ όμορφος συνδυασμός τριών Ελληνικών ποικιλίων, των Ξινόμαυρο, Λημνιώνα, Μαυρούδι με την υπογραφή του ταλαντούχου Νίκου Καρατζά, φέρνουν στο ποτήρι μας ένα ερυθρό κρασί με υπέροχο φρουτώδη χαράκτηρα, φρεσκάδα και βελούδινη γεύση. Είναι ικανό να συνοδεύσει το πιο εκλεπτυσμένο πιάτο κρεατικών αλλά και να το πιούμε σκέτο με ένα τυράκι ή ένα αλλαντικό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Πάσχα