| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Κυριακή Του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα το τραπέζι στολίζεται με μπόλικα ορεκτικά όπως πίτες, σαλάτες, διάφορες αλοιφές, κοκορέτσι, και πολλά άλλα και φυσικά το αρνί που έχει την τιμητική του. Η ποικιλία των γεύσεων και των πρώτων υλών και βεβαίως η μέγιστη απόλαυσή τους με το κρασί επιτρέπει διάφορετικά κρασιά για κάθε στάδιο του τραπεζιού.

Ελαφριά λευκά κρασιά για τις σαλάτες και τα ορεκτικά σας, ροζέ από ξινόμαυρο ή αγιωργίτικο δίπλα στο ζουμερό κοκορέτσι και τις πίτες. Κόκκινο κρασί με καλή οξύτητα, όπως το Ξινόμαυρο ή το Syrah για το αρνί σας.

Λίγα χρόνια παλαίωσης και το κρασί θα έχει κερδίσει σε πολυπλοκότητα, θα έχουν μαλακώσει οι τανίνες του και θα κερδίσουν πόντους. Αν έχετε αρνάκι ή κατσικάκι στο φούρνο, επιλέξτε ένα εξαιρετικό Αγιωργίτικο, αν επιμένετε σε ελληνικές ποικιλίες ή ένα Cabernet Sauvignon ή blend αυτού αν θέλετε να το κάνετε όπως οι Γάλλοι στο Bordeaux! Για κείνους που θα προσθέσουν λεμόνι και ρίγανι λευκά κρασιά με καλή οξύτητα και σώμα όπως το Chardonnay αλλά ακόμα και οι βαρελάτες Σαντορίνες είναι η καλύτερη λύση.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μεθυμναίος Λευκός 2019

     
    Βαθμολογία:
    83% of 100 20
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Χιδηριώτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Ένα blanc de noir (λευκό κρασί από μαύρα σταφύλια) από την άγνωστη ερυθρή ποικιλία Χυδηριώτικο, που καλλιεργείται στο νησί της Λέσβου. Ένα βιολογικό κρασί, που ξεχωρίζει λόγω της σπανιότητας του, αλλά και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του. Μία διαφορετική γευστική πρόταση που θα σας εξιτάρει!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Κυριακή Του Πάσχα