| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Κυριακή Του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα το τραπέζι στολίζεται με μπόλικα ορεκτικά όπως πίτες, σαλάτες, διάφορες αλοιφές, κοκορέτσι, και πολλά άλλα και φυσικά το αρνί που έχει την τιμητική του. Η ποικιλία των γεύσεων και των πρώτων υλών και βεβαίως η μέγιστη απόλαυσή τους με το κρασί επιτρέπει διάφορετικά κρασιά για κάθε στάδιο του τραπεζιού.

Ελαφριά λευκά κρασιά για τις σαλάτες και τα ορεκτικά σας, ροζέ από ξινόμαυρο ή αγιωργίτικο δίπλα στο ζουμερό κοκορέτσι και τις πίτες. Κόκκινο κρασί με καλή οξύτητα, όπως το Ξινόμαυρο ή το Syrah για το αρνί σας.

Λίγα χρόνια παλαίωσης και το κρασί θα έχει κερδίσει σε πολυπλοκότητα, θα έχουν μαλακώσει οι τανίνες του και θα κερδίσουν πόντους. Αν έχετε αρνάκι ή κατσικάκι στο φούρνο, επιλέξτε ένα εξαιρετικό Αγιωργίτικο, αν επιμένετε σε ελληνικές ποικιλίες ή ένα Cabernet Sauvignon ή blend αυτού αν θέλετε να το κάνετε όπως οι Γάλλοι στο Bordeaux! Για κείνους που θα προσθέσουν λεμόνι και ρίγανι λευκά κρασιά με καλή οξύτητα και σώμα όπως το Chardonnay αλλά ακόμα και οι βαρελάτες Σαντορίνες είναι η καλύτερη λύση.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σιγάλας - Σαντορίνη Βαρέλι 2020

     
    Βαθμολογία:
    87% of 100 18
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Ένα λευκό κρασί φτιαγμένο για το καλοκαιρινό Ελληνικό τραπέζι. Η λεμονάτη μεταλλικότητα του Ασύρτικου αποκτά καπνιστές νότες από το δρύινο βαρέλι και απογειώνει κάθε καλοκαιρινό θαλασσινό έδεσμα που ψήνεται στα κάρβουνα.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Κυριακή Του Πάσχα