Vegeterian

Vegeterian
Ενώ πολλοί μπορεί να ανυπομονούν για το ψήσιμο του οβελία, υπάρχουν και εκείνοι που θα απαρνηθούν την κρεατοφαγία και θα απολαύσουν το Πάσχα με χορτοφαγικές επιλογές ή συνταγές ψαροφαγίας στην περίπτωση των ‘ψαροφάγων’. Φρικασέ μανιταριών αντί για μαγειρίτσα, μανιτάρια, γαρίδες ή ψάρια ψητά αντί για οβελία, σουπιές κοκκινιστές, μελιντζάνες καπνιστές, χούμους, τζατζίκι αβοκάντο, χορτόπιτες, σαλάτες και γλυκά όπως ο χαλβάς και το τσουρέκι καθώς και πολλές ακόμα λιχουδιές γεμίζουν τα πασχαλινά τραπέζια!

Όσο για τα κρασιά το House of Wine σας προτείνει τα πιο νόστιμα κρασιά - κάποια απο αυτά και πιστοποιημένα vegan. Η απόλαυση είναι για όλους!
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Anarch Ροζέ
    Anarch Ροζέ 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δύο από τις σπουδαιότερες ποικιλίες της χώρας, συνδυάζονται και φέρνουν στα ποτήρια μας ένα πολύ απολαυστικό και ιδιαίτερο ροζέ βιολογικό κρασί περιορισμένης παραγωγής. Το λευκό Ασύρτικο και το ερυθρό Ξινόμαυρο σε αναλογία 60/40, ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες και ωριμάζουν για λίγους μήνες σε δρύινα βαρέλια 500 λίτρων παρουσία των φίνων οινολασπών. Έντονο αλλά ταυτόχρονα φινετσάτο άρωμα που συνδυάζει χαρακτηριστικά και των δύο ποικιλιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Anarch Aσύρτικο
    Anarch Aσύρτικο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    75%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η Hetero, που δημιουργήθηκε από την Μαρία Ταμιωλάκη και τον Δημήτρη Μανσόλα, περιγράφει την προσπάθεια της σαν ‘Gypsy Winemaking’, δηλαδή παράγει κρασιά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας που έχουν επιλεχθεί για την μοναδικότητα και την οινοποιητική τους αξία. Εδώ έχουμε ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από αμπελώνες που καλλιεργούνται βιολογικά στην Δομοκό, που ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 5 μήνες με τις οινολάσπες του με το 50% του κρασιού να μπαίνει σε δρύινα βαρέλια 2ης χρήσης. Συνδυάζει πολύ όμορφα την αυστηρότητα της ποικιλίας με τα πιο φιλικά χαρακτηριστικά όταν καλλιεργείται εκτός της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Πάσχα