Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο
(με ΦΠΑ): 0,00 €

Σαλάτες

Περισσοτερες Οψεις

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο

8,90 €
Η Μυρσίνη Λαμπράκη εξασκεί το ταλέντο της στους πρωτότυπους συνδυασμούς και προτείνει 60 δροσερές συνταγές για σαλάτα που θα σας εκπλήξουν.

Εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν το προϊόν είναι ξανα διαθέσιμο

Η Μυρσίνη Λαμπράκη στο βιβλίο «Σαλάτες» δημιουργεί 50 πρωτότυπες και πεντανόστιμες συνταγές για σαλάτες που θα πρωταγωνιστήσουν στα τραπέζια σας.

Συνδυάζοντας χόρτα, λαχανικά, όσπρια, ζυμαρικά και φρούτα δημιουργεί σαλάτες για όλες τις ώρες, άλλες απλές και καθημερινές και άλλες γιορτινές, ιδιαίτερες και «πλουμιστές».

Στο βιβλίο αυτό θα βρούμε, ακόμα, υπέροχες ιδέες για σαλάτες - πλήρη γεύματα με κρέας, ψάρια και θαλασσινά, αλλά και αρωματικά, δροσερά ντρέσινγκ, βελούδινα ντιπ και πρωτότυπα ορεκτικά που μπορούν να σερβιριστούν αντί για σαλάτα σε ένα επίσημο τραπέζι.

Για τη συγγραφέα: Η Μυρσίνη Λαμπράκη γεννήθηκε στην Κρήτη. Σπούδασε Νομικά και έκανε μεταπτυχιακό στο Βέλγιο με θέμα την προώθηση παραδοσιακών προϊόντων. Γρήγορα την κέρδισεη παραδοσιακή μαγειρική και ξεκίνησε το δικό της ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων. Το πρώτο της βιβλίο «Τα βρώσιμα χόρτα» σήμερα βρίσκεται στην 11η έκδοση και θεωρείται ένα από τα καλύτερα βιβλία της παγκόσμιας βιβλιογραφίας σε αυτό το θέμα. Έχει εκδώσει πλήθος βιβλίων γαστρονομίας, πολλά από τα οποία έχουν γίνει μπεστ σέλερ και έχουν μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες: «Λάδι, γεύση και πολιτισμοί 5.000 χρόνων», «Μπακαλιάροι», «Βότανα και φρούτα», «Μέλι», «Ελληνική Κουζίνα, ένας εύκολος οδηγός για όλους» κ.ά. Έχει επανειλημμένα λάβει ελληνικές αλλά και διεθνείς διακρίσεις για το έργο της, με προεξάρχουσα αυτήν από το Gourmand World Cookbook Awards για το βιβλίο της «Ελλάδα - Τουρκία στο ίδιο τραπέζι». Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή ταξιδιωτικών - γαστρονομικών οδηγών και άρθρων σε εφημερίδες και περιοδικά (Γαστρονόμος της Καθημερινής, Forma, Γυναίκα). Το πρώτο της βιβλίο για τα ελληνικά νησιά «Νήσων Γεύσεις» εκδόθηκε το 2004, ενώ τον επόμενο χρόνο εκδόθηκε η «Γαστρονομία Ηπειρωτικής Ελλάδας». Ακολούθησε η δίγλωσση (ελληνικά - αγγλικά) έκδοση «365 τόποι, 365 συνταγές» και οι δύο τόμοι του βιβλίου «Μαγειρέματα». Το 2007 ξεκίνησε δική της καθημερινή γαστρονομική εκπομπή με μεγάλη επιτυχία στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ με τον τίτλο «Τι μαγειρεύει ο γείτονας;». Από το 2008 μέχρι και σήμερα συνεχίζει με την ταξιδιωτική και γαστρονομική εκπομπή «Μαγειρέματα» κάθε Κυριακή μεσημέρι, καθώς και με τη δική της πεντάλεπτη καθημερινή εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3. Παράλληλα διδάσκει ελληνική, Κρητική και μεσογειακή παραδοσιακή κουζίνα και δημιουργική αξιοποίηση τοπικών προϊόντων.
Εκδότης Η Καθημερινή
Έτος Έκδοσης 2009
Συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη

Αξιολογήσεις Πελατών

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή.

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών