Σας περιμένουμε την
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις
7:30 μμ., στο
#inthehouse Bar του
House of Wine για να γνωρίσουμε την
Μικροζυθοποιία Septem από… πρώτο χέρι: Ο κ.
Σοφοκλής Παναγιώτου, ιδιοκτήτης και παραγωγός, που θα μας τιμήσει με την παρουσία του
- Θα μας μυήσει σε ένα ταξίδι εμπειρίας & γνώσης… «
από το σταφύλι στο λυκίσκο».
- Θα μας αναλύσει την έννοια της
Μικροζυθοποιίας.
- Θα μας εκμυστηρευτεί τα
δικά του προσωπικά βιώματα ως παραγωγός και τη δημιουργία της ιδιαίτερης σειράς
ελληνικών craft μπυρών η οποία κερδίζει αναγνώριση και στο εξωτερικό.
Στο ταξίδι της γευσιγνωσίας αυτής θα δοκιμάσουμε
6 επιλογές της Μικροζυθοποιιάς, οι οποίες παντρεύονται ιδανικά με
επιλογές τυριών από όλο τον κόσμο
Septem Pale Ale : Κατσικίσιο τυρί Chevre Crottin Maltezos Farm
Evia Septem Wet Hop pale Ale: Κασέρι Διβάνη ΠΟΠ
Septem Honey Golden Ale: Chevre Crottin με θυμαρίσιο μέλι Maltezos Farm
Evia Septem W DAY Wheat IPA : Αρσενικό Νάξου
Septem 8η Mέρα: Ώριμη γραβιέρα Αφιλοχίας ή Κρήτης (εναλλακτικά parmegiano reggiano)
Septem Lava: Gorgonzola ή και άλλα κρεμώδη blue cheese
Περισσότερα από κοντά ! 
Οι συμμετοχές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των
25 ατόμων, γι' αυτό...
προλάβετε!
Θα είναι μεγάλη χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας!
Στοιχεία Εκδήλωσης:
Ημερομηνία: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 7:30 μμ
Χώρος: #inthehouse Bar του House of Wine, Εθνικής Αντιστάσεως 40
Κρατήσεις: Μέσω Internet ή και τηλεφωνικά -210 6773315
Θέσεις περιορισμένες στις 25, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετοχές στην εκδήλωση θα κλείσουν με την συμπλήρωση της συμμετοχής των 25 ατόμων
Η κράτηση θέσεων επιβεβαιώνεται ΜΟΝΟ με την καταβολή του αντιτίμου της συμμετοχής.
Ως αντικαταβολή νοείται η πληρωμή στα γραφεία του House of Wine, Εθνικής Αντιστάσεως 40, Χαλάνδρι τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:00 έως 18:00