Στις διακοπές σας, είμαστε δίπλα σας!


Παραδίδουμε οπουδήποτε, ότι ζητήσετε, ότι δεν βρείτε, ότι σας λείψει!

Και όταν λέμε οπουδήποτε, εννοούμε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ: Σε πόλεις, χωριά, σε εξοχές, θάλασσες, βουνά, παραλίες... σε σπίτια, σε σκάφη, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, σε ιδιώτες, επαγγελματίες... με λίγα λόγια σε όλους και παντού, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!

Δεν υπάρχει λόγος στις διακοπές σας να κάνετε συμβιβασμούς. Δεν χρειάζεται να αγοράζετε το κρασί σας πολυκαιρισμένο και ...καλά λιασμένο από το ράφι της τοπικής "υπεραγοράς", ούτε να περιορίζετε τις επιλογές σας... αλλά και δεν χρειάζεται να "φορτωθείτε" κρασιά από το House of Wine!

Ασφαλώς και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βλέπουμε τα κουτιά του House of Wine με κρασιά και ποτά στο αυτοκίνητο να σας συνοδεύουν στις διακοπές σας!

Αλλά... δεν είναι απαραίτητο να μπαίνετε ΕΣΕΙΣ στον κόπο της μεταφοράς... ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τις προμήθειές σας και για την εξοχή, γιατί γνωρίζετε ότι παραδίδουμε κρασιά και ποτά, ακόμα και τον Αύγουστο, σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Ακόμα και στο λιμάνι που θα "δέσει" το σκάφος σας θα βρείτε τα κρασιά και τα ποτά που παραγγείλατε να σας περιμένουν! Γιατί στόχος του House of Wine είναι να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη, παραδίδοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ γρήγορα, στην ώρα τους και στην πόρτα σας, ακόμα και στην ...εξοχική σας πόρτα!

Τώρα λοιπόν που θα πάτε (ή είστε) διακοπές , θυμηθείτε ότι το House of Wine βρίσκεται μόλις ένα κλικ μακριά σας (ή ένα τηλεφώνημα)!

Καλές διακοπές, λοιπόν!