Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-56 από 56

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pimms 0.7lt
    Pimms 0.7lt
     
    25% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Παρασκευάστηκε πρώτη φορά το 1823, όπου το διάσημο Pimms και η Λεμονάδα πινόταν ως τονωτικό για να σβήσει τη δίψα κατά τη διάρκεια του Wimbledon ή των Lord Test. Βασισμένο στο Gin, η συνταγή για το Pimms είναι ένα καλά φυλαγμένο μυστικό.
  2. Limoncello di Capri 500ml
    Limoncello di Capri 500ml
     
    30% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    16,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Limoncello di Capri αποτελεί 100% φυσικό προϊόν! Το 1897 η Vincenza Canale, μια από τις πρώτες ξενοδόχους στο νησί του Capri, συνήθιζε να προσφέρει ένα ποτήρι Limoncello στους καλεσμένους της, παρασκευασμένο από σπιτικά λεμόνια του κήπου της, στο διάσημο guest-house της “Mariantonia”. Στις μέρες μας, το Limoncello di Capri, ξεχωρίζει για την 100% αυθεντική, φυσική συνταγή του, την ποιότητα των λεμονιών του μαγευτικού νησιού Capri, καθώς και για το ότι αποτελεί το best-selling Limoncello σε εστιατόρια και μπαρ στην Ιταλία.
  3. Edmond Briottet Menthe Verte
    Edmond Briottet Menthe Verte
     
    21% alc.
    17,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Τα λικέρ της γαλλικής Edmond Briottet αποτελούν την premium πρόταση για τον επαγγελματία bartender. Με παράδοση απο το 1836, η Edmond Briottet είναι μια εταιρεία που αποκλειστικά παράγει λικέρ και διαθέτει σε 57 διαφορετικές γεύσεις τα κορυφαία λικέρ παγκοσμίως. Ο τρόπος παρασκευής τους παραμένει παραδοσιακός απαιτώντας έως και 10 εβδομάδες για την προετοιμασία τους.
  4. Vermouth Veroni Dry με δώρο 1 ποτήρι
    Vermouth Veroni Dry με δώρο 1 ποτήρι
     
    16,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Veroni Dry, στην όψη είναι μέτριας έντασης, κεχριμπαρένιο. Τα αρώματα που αναδύονται είναι σύνθετα, με κυρίαρχα τα βοτανικά χαρακτηριστικά από το δεντρολίβανο, το φασκόμηλο, τις ρίζες φυτών, το χαμομήλι. Η αρωματική παλέτα συνεχίζει με στοιχεία εσπεριδοειδών όπως φλούδες πορτοκαλιού και νεραντζιού, από τη λουΐζα, το δυόσμο και το θυμάρι. Το στόμα, ημίξηρο με αισθητή οξύτητα και εξαιρετικά ενσωματωμένο αλκοόλ, διαδέχεται όλα τα παραπάνω βοτανικά χαρακτηριστικά, αφήνοντας τις υπόπικρες νότες του νεραντζιού και της κινίνης να χαρίσουν μία κομψή πολυπλοκότητα και μακρά επίγευση.
  5. Cardamom Bitter 150ml
    Cardamom Bitter 150ml
     
    9% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    15,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    To κάρδαμο είναι το ιδανικό bιtters για cocktail από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.
  6. Sambuca Ramazzotti Blanco
    Sambuca Ramazzotti Blanco
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    17,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η λευκή Ramazzotti αποτελεί το τέλειο φινάλε ενός γεύματος. Σκέτη, με πάγο, μαζί ή μέσα σε έναν καφέ εσπρέσο, ή στη θρυλική Con La Mosca (σε φλεγόμενο σφηνάκι με 3 κόκκους καφέ Arabica), η σαμπούκα Ramazzotti επιμένει ιταλικά και κερδίζει τις εντυπώσεις.
  7. Barcelo Blanco
    Barcelo Blanco
     
    17,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Εντυπωσιακό λευκό ρούμι από τη Δομινικανή Δημοκρατία που ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια και αποχρωματίζεται με ενεργό άνθρακα. Η υπογραφή του αποστακτηρίου Barcelo που ιδρύθηκε το 1930 εγγυάται για τις τέλειες κλιματολογικές συνθήκες παραγωγής και ωρίμανσης. Ένα στρογγυλό απόσταγμα με άρωμα Καραϊβικής ιδανικό να αποτελέσει τη βάση σε πολλά cocktail.
  8. METAXA 5 Stars
    METAXA 5 Stars
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    17,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Χρώμα βαθύ μελί, άρωμα ελαφρώς καπνισμένο και ισορροπημένο με νότες μελιού, φρούτων, ελαφριάς δρυός, ανθέων τριαντάφυλλου, γεύση βελούδινη, απαλή και φρουτώδης, με ελαφριά επίγευση ξύλου.
  9. METAXA 5 Stars Orange
    METAXA 5 Stars Orange
     
    38% alc.
    17,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η αυθεντική γεύση του ΜΕΤΑΧΑ 5 Stars με φυσικά εκχυλίσματα από φλούδες ελληνικών πορτοκαλιών σε limited edition.
  10. /
    Monin - Cherry
     
    15,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Με το πέρασμα των χρόνων, οι κερασιές φημίζονται τόσο για τους ζουμερούς καρπούς τους όσο και για την ομορφιά τους. Τα κεράσια "δελεάζουν" χρόνια τον ανθρώπινο ουρανίσκο και τα βρίσκουμε σε διαφορετικές ποικιλίες. Το κεράσι συνήθως τρώγεται ωμό ή και σε γλυκά και πίτες. Κάποιοι φτιάχνουν επίσης και οίνο, λικέρ και σιρόπια. To MONIN Cherry θα δώσει στα ροφήματα σας την έντονη γεύση του κερασιού οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.
  11. Finlandia
    Finlandia
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    16,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η μοναδικότητα των συστατικών της προσδιορίζει την μοναδικότητα της γεύσης της. Ήπια απαλή γεύση που αναζωογονεί τις αισθήσεις και εκφράζει την ποιότητα των πιο αγνών συστατικών που έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε βότκα (απόσταξη πάνω από 200 φορές).
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά