Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 407

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Mastic Tears Lemon 0.7lt
    Mastic Tears Lemon 0.7lt
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    20,30 €
    Εκλεκτό και αρωματικό λικέρ μαστίχας με λεμόνι και δροσερή επίγευση, που φέρνει επανάσταση στις αισθήσεις.
  2. Τσίπουρο Ηδωνικό χωρίς Γλυκάνισο 0.7lt
    Τσίπουρο Ηδωνικό χωρίς Γλυκάνισο 0.7lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,70 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Ηδωνικό είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυθεντικότερη grappa. Παγωμένο, χωρίς όμως παγάκια, κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις.
  3. Τσίπουρο Τσιλιλή με Γλυκάνισο 0.7lt
    Τσίπουρο Τσιλιλή με Γλυκάνισο 0.7lt
     
    42% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    13,90 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας και αρωματικός γλυκάνισος της Βόρειας Εύβοιας αποστάζονται αριστοτεχνικά. Στο τελικό προϊόν επικρατεί αρωματικά και γευστικά η γλυκανισάτη αίσθηση σταφυλιού που μουδιάζει απαλά και ευχάριστα τη στοματική κοιλότητα. Είναι ένα παραδοσιακό προϊόν της Θεσσαλίας με χαρακτηριστικά αυθεντικά και γνήσια σαν τη φύση και τον χαρακτήρα των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου. Φλερτάρει με τον πάγο για πλούσιο γαλάκτωμα, καθώς και με τους πικάντικους Ελληνικούς μεζέδες της στεριάς και της θάλασσας.
  4. Ούζο Καζανιστό
    Ούζο Καζανιστό
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    11,60 €
    Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Το «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρωμάτων του, φέρνοντας επανάσταση στις αισθήσεις και προσφέροντας τη γλυκιά ανάμνηση και χαρά κάθε ξεχωριστής στιγμής στη ζωή μας.
  5. Τσίπουρο Ζαχαρία Χωρίς Γλυκάνισο Βιολογικό
    Τσίπουρο Ζαχαρία Χωρίς Γλυκάνισο Βιολογικό
     
    40% alc.
    15,50 €
    Το Τσίπουρο Ζαχαρία bio είναι ένα απολαυστικό απόσταγμα με λεπτό και διακριτικό χαρακτήρα. Τα αρώματα του αναδεικνύουν τη γκάμα των εσπεριδοειδών και των λευκών φρούτων με ένταση και καθαρότητα. Ζεστό και στρογγυλό στόμα με ισορροπημένη γεύση, οινόπνευμα, στρογγυλή μπουκιά και ισορροπημένη γεύση. Ιδανικό ως απεριτίφ για σκέτο ή με πάγο σερβίρισμα ή σε συνδυασμό με ελληνικούς και μεσογειακούς μεζέδες.
  6. Haku Vodka
    Haku Vodka
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    43,60 €
    Ο Οίκος Suntory παρασκευάζει βότκα από το 1956 και η βότκα Haku αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία Suntory απέναντι στην τέχνη παρασκευής, στην εμμονή με τη τελειότητα και στην αφοσίωση της καλής ποιότητας. Η Haku παρασκευάζεται από 100% ιαπωνικό λευκό ρύζι.
  7. Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο
    Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο 0.7lt
     
    42% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    13,10 €
    Το αγνό ούζο, με την απαράμιλλη, βελούδινη γεύση, γνήσιο απόσταγμα 100%, που παράγεται στους 42% Vol.
  8. Mastic Tears Dry 0.7lt
    Mastic Tears Dry 0.7lt
     
    30% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    22,50 €
    Ξηρό, με κομψό αλλά έντονα αρωματικό χαρακτήρα, με προϊόν απόσταξης μαστίχας, ιδανικό για κοκτέιλ σε απίθανους και πρωτόγνωρους συνδυασμούς.
  9. Crystal Head Vodka Aurora
    Crystal Head Vodka Aurora
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    72,10 €
    Εντυπωσιακή premium βότκα χωρίς πρόσθετα σε ακόμη πιο εντυπωσιακή φιάλη απο τον Καναδά
  10. Τσίπουρο Ηδωνικό με Γλυκάνισο 0.7lt
    Τσίπουρο Ηδωνικό με Γλυκάνισο 0.7lt
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    16,00 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    H αυθεντική γεύση της ελληνικής παράδοσης κρύβεται μέσα στο αγαπημένο αυτό απόσταγμα χάρη στην παρουσία ενός εκλεκτού, αρωματικού βότανου της ελληνικής φύσης: του μακεδονικού γλυκάνισου που, εδώ και αιώνες, γλυκαίνει τις καρδιές των ελλήνων.
  11. Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε
    Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε 0.7lt
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    13,70 €
    Το κλασικό ούζο από το 1860, γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών που παράγεται στους 46% Vol, με ευχάριστο άρωμα, διαφανές χρώμα και απαλή γεύση.
  12. Don Julio 1942
    Don Julio 1942
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    230,40 €
    Η Don Julio 1942 δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 60 ετών της Don Julio. Ωριμάζει για 2,5 χρόνια σε βαρέλια απο λευκή βελανιδιά απο όπου και αντλεί τη πολύπλοκη γεύση της. Με ίχνη καραμέλας και καραμέλας βουτύρου και άρωμα βανίλιας, η Don Julio 1942 είναι εξίσου απολαυστική στον ουρανίσκο και τη μύτη. Η επίγευση γλυκιάς αγαύης ολοκληρώνει την εμπειρία.
  13. Luxardo limoncello
    Luxardo limoncello
     
    27% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    17,10 €
    Χαρακτηριστικό λικέρ με χυμό λεμονιού από τη Νότια Ιταλία. Σερβίρεται κρύο πάνω σε πάγο, ή σε cocktail με φρέσκια λεμονάδα, παγωμένο τσάι ή tonic.
  14. Plantation XO 20th Anniversary
    Plantation XO 20th Anniversary
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    61,90 €
    Το Plantation XO 20th Anniversary δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 20η επέτειο του Alexandre Gabriel ως Master Blender, με τη χρήση ενός συνδυασμού εξαιρετικών παλιών ρούμι από το Μπαρμπάντος. Πάνω από μια δεκαετία αυτό το ρούμι εξακολουθεί να λαμβάνει επαίνους και κορυφαία βραβεία.
  15. Absolut
    Absolut
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ειδική Τιμή 17,28 € Κανονική τιμή 19,20 €
    Η ABSOLUT VODKA παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και σε αντίθεση με άλλες βότκες, δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη. Στην πραγματικότητα, η ABSOLUT είναι τόσο αγνή, όσο θα μπορούσε να είναι μια βότκα: πλούσια γεύση, γεμάτη και σύνθετη, ωστόσο απαλή και μεστή, με έναν ευδιάκριτο χαρακτήρα σιταριού, ακολουθούμενο από μια υποψία αποξηραμένων φρούτων.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά