Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 66

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Clase Azul Plata
    Clase Azul Plata
     
    40% alc.
    142,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια ultra premium φρέσκια λευκή τεκίλα που παράγεται από 100% βιολογική μπλε αγαύη της ποικιλίας weber
  2. Komos Reposado Rosa
    Komos Reposado Rosa
     
    40% alc.
    130,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η Komos Reposado Rosa είναι μία premium tequila, που συνδυάζει απόλυτα την μεσογειακή αισθητική με την artisanal παράδοση. Παράγεται αποκλειστικά από μπλε αγαύη η οποία συλλέγεται με το χέρι στις πλαγιές και τα πεδινά του Jalisco και παλαιώνει για 65 ημέρες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια τα οποία προηγουμένως φιλοξενούσαν κόκκινο κρασί.
  3. Don Julio 1942
    Don Julio 1942
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    230,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η Don Julio 1942 δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 60 ετών της Don Julio. Ωριμάζει για 2,5 χρόνια σε βαρέλια απο λευκή βελανιδιά απο όπου και αντλεί τη πολύπλοκη γεύση της. Με ίχνη καραμέλας και καραμέλας βουτύρου και άρωμα βανίλιας, η Don Julio 1942 είναι εξίσου απολαυστική στον ουρανίσκο και τη μύτη. Η επίγευση γλυκιάς αγαύης ολοκληρώνει την εμπειρία.
  4. Patron Gran Platinum
    Patron Gran Platinum
     
    40% alc.
    227,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Γλυκιά και απαλή, με ανάλαφρες νότες εσπεριδοειδών και παρατεταμένο πιπεράτο τελείωμα. Στο εξαιρετικό της άρωμα διακρίνονται εσπεριδοειδή, φρέσκια αγαύη, φρούτα και ανεπαίσθητες νότες δρύινου ξύλου. Η ξεχωριστή Gran Patron Platinum είναι ιδανική να απολαμβάνετε με πάγο ή ως βάση σε premium κοκτέιλ
  5. Sierra Milenario Blanco "Snake"
    Sierra Milenario Blanco "Snake"
     
    41.5% alc.
    40,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Καθαρή, κρυστάλλινη τραγανή τεκίλα με έντονα γεμάτη γεύση με ευχάριστες νότες αγαύης, εσπεριδοειδών και ανανά.
  6. Jose Cuervo Reserva
    Jose Cuervo Reserva de la Familia Extra Anejo
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    161,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Δημιουργείται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες από πολύ επιλεγμένα αποθέματα της οικογένειας. Εμφιαλώνεται, συσκευάζεται, αριθμείται, και σφραγίζεται με κερί με το οικόσημο της οικογένειας Cuervo, στο χέρι! Φτιάχνεται από 100% μπλε αγαύη. Ωριμάζει σε δρύϊνα Γαλλικά ή Αμερικάνικα νέα βαρέλια για 3 χρόνια! Πολύπλοκα χαρακτηριστικά καραμέλας, πορτοκαλιού, ξύλου καρυδιού και κανέλας.
  7. Don Julio 70
    Don Julio 70
     
    40% alc.
    115,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η Don Julio 70 χρησιμοποιεί προσεκτικά επιλεγμένη, εντελώς ώριμη γαλάζια αγαύη Weber και αποστάζεται σε χάλκινους άμβυκες. Παλαιώνεται για 18 μήνες σε βαρέλια Bourbon από λευκή αμερικανική δρυ και στη συνέχεια υποβάλλεται σε φιλτράρισμα με άνθρακα, για να αποκτήσει ξανά τις βασικές νότες εσπεριδοειδών μιας τεκίλας blanco. Έτσι δημιουργείται μια συνδυαστική γευστική εμπειρία: στην αρχή νότες εσπεριδοειδών και βοτάνων και στο τέλος γεμάτη, γλυκιά και απαλή επίγευση.
  8. Don Julio Blanco
    Don Julio Blanco
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    52,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η λευκή Don Julio είναι από 100% μπλε αγαύη. Γύρω από το αποστακτήριο της Don Julio, στα υψίπεδα του Jalisco, στο Μεξικό, καλλιεργείται με τις ιδανικότερες συνθήκες η μπλε αγαύη, που θα αργοψηθεί σε χτιστούς φούρνους για να δώσει έναν εκλεκτό χυμό. Είναι η πιο απαλή tequila στον κόσμο γιατί οι καρδιές ψήνονται για 72 ώρες. Το λεπτό άρωμα της αγαύης αναμειγνύεται ευχάριστα με νότες κίτρου. Η απαλή γεύση, καθαρή και ξηρή θυμίζει ελαφρά πιπέρι. Σερβίρεται πάνω από θρυμματισμένο πάγο με λίγες σταγόνες φρέσκου μοσχολέμονου ή σαν βάση σε κοκτέιλ όπως η Margarita.
  9. Jose Cuervo Reserva de la Familia Platino
    Jose Cuervo Reserva de la Familia Platino
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    87,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ultra Premium Silver Tequila. Αποτελείται από 100% Μπλε Αγαύη. Λευκό και πράσινο πιπέρι, ελαφριές νότες κανέλας, πορτοκαλιού και πράσινου αβοκάντο. Αποστάζεται με μία καινοτόμα διαδικασία, την Essencia de Agave, που αναδεικνύει τη γεύση και την προσωπικότητα της Μπλε Αγαύης.
  10. Volcan De Mi Tierra Reposado
    Volcan De Mi Tierra Reposado
     
    40% alc.
    61,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Τον Μάιο του 2017, γεννήθηκε η Volcan de mi Tierra από τη συμμαχία μεταξύ της LVMH και της οικογένειας Gallardo, με την επιθυμία να δημιουργηθεί μια τεκίλα σύνθετη και εξαιρετική. Η Volcan de mi Tierra πήρε το όνομά της από ένα πραγματικό ηφαίστειο, που βρίσκεται στις πεδινές περιοχές του Jalisco στο Μεξικό, το ""Volcan de Tequila"" (Ηφαίστειο Τεκίλα). Πριν από 200.000 χρόνια το Ηφαίστειο Τεκίλα εξερράγη, διαμορφώνοντας την πεδιάδα και την τοπογραφία της περιοχής του Jalisco. Αυτή η έκρηξη κάλυψε την περιοχή με πλούσια ηφαιστειακή γη, καθιστώντας την μια περιοχή ιδανική για την ανάπτυξη της μπλε αγαύης. Η τέφρα του ηφαιστείου δημιούργησε ένα έδαφος πλούσιο σε βασάλτη και σίδηρο, το οποίο δίνει στην τεκίλα Volcan de mi Tierra την ιδιαίτερη γεύση της. Η Volcan de mi Tierra δεν είναι μόνο μια τεκίλα. Είναι η δημιουργία ενός μοναδικού προφίλ, αποτελούμενου από πλούσια αρώματα και γεύσεις αγαύης από τις Πεδινές και Ορεινές Περιοχές. Αυτή η ασυναγώνιστη έκφραση συνδυάζει το παρελθόν και το παρόν, ενισχύοντας όλες τις αποχρώσεις από κάθε περιοχή. Η ουσία της Volcan de mi Tierra είναι μια βαθιά συναισθηματική διαδικασία, από το χωράφι μέχρι το μπουκάλι. Η τεκίλα Volcan παρασκευάζεται από 100% Μπλε Αγαύη, χωρίς πρόσθετα. Ένα τέλειο δώρο. Βραβευμένο.
  11. Casamigos Anejo
    Casamigos Anejo
     
    40% alc.
    74,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Παλαίωση 14 μήνες σε βαρέλια αμερικάνικης δρυός. Νότες καραμέλας και βανίλιας με την ιδανική ισορροπία γλυκύτητας της μπλε αγαύης, και λεπτές νότες μπαχαρικών απο βαρέλι δρυός και ένα παρατεταμένο ομαλό φινίρισμα.
  12. Gran Corralejo Anejo
    Gran Corralejo Anejo
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    99%
    98,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Πολυδιάστατες γευστικές νότες σε αυτή τη super premium τεκίλα η οποία παλαιώνει για 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια.
  13. Don Julio Añejo
    Don Julio Añejo
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    66,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μιά παλιωμένη τεκίλα με αρώματα γκρέιπφρουτ, μανταρινιού, πλούσια απολαυστική γεύση. Σε μια σκούρα κεχριμπαρένια φιάλη, η τεκίλα Don Julio Añejo είναι στην πραγματικότητα σχετικά ανοιχτόχρωμη σε σύγκριση με το χρώμα πολλών άλλων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Έχει απαλή, βελούδινη γεύση με εντυπωσιακό συνδυασμό φρούτων αχλαδιού, λεμονιού, μήλου και κανέλας με μέλι και περιεκτικότητα 38% σε αλκοόλ.
    Τέλος ξεκουράζεται σχετικά λίγο (από 8 μήνες έως 1 χρόνο) σε βαρέλια κατασκευασμένα από δρυ. Βραβευμένη για τα συναρπαστικά πολλαπλά επίπεδα αρωμάτων, εκτιμάται καλύτερα όταν πίνεται με πάγο, ή σα βάση coctail...
  14. Casamigos Reposado
    Casamigos Reposado
     
    40% alc.
    67,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Παλαίωση 7 μήνες σε βαρέλια αμερικάνικης δρυός. Μαλακό, νότες καραμέλας και κακάου, μεταξένια υφή με απαλό φινίρισμα
  15. Tequila Cenote Anejo
    Tequila Cenote Anejo
     
    40% alc.
    68,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα, το Cenote Anejo παλαιώνει για ένα χρόνο σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Καπνιστή, ξυλώδη μύτη με βανίλια, μπαχαρικά και σοκολάτα στον ουρανίσκο, αυτό το πολύπλοκο απόσταγμα εξισορροπεί τις γεύσεις που υπάρχουν στο έδαφος της χερσονήσου Γιουκατάν
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά