Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 77

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Plantation Rum Peru 2006
    Plantation Rum Peru 2006
     
    43.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    49,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Τρομερά φινετσάτο στη μύτη. Νότες από λάιμ, κρέμα βανίλια, λικέρ φουντούκι. Στη γεύση ελαφρώς ξηρό, με έντονη παρουσία κανέλας και μια ιδέα αποξηραμένα σύκα. Πολύ ωραίο ρούμι.
  2. Chairman’s Forgotten Cask
    Chairman’s Forgotten Cask
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    46,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Στη μύτη έχουμε συνεχείς εναλλαγές καφέ και κακάο, με μια δόση βανίλιας στο ενδιάμεσο.Στον ουρανίσκο ο καφές επανεμφανίζεται, και αυτή τη φορά τον συνοδεύουν οι σταφίδες μαζί με μικρά μαύρα φρούτα , όπως μύρτιλα και βατόμουρα.
  3. Ron Zacapa Royal
    Ron Zacapa Royal
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    329,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ένα από τα παλαιότερα, πλουσιότερα με τις πιο σύνθετες εκφράσεις ρούμι που παράγεται σήμερα σε ακόμη πιο exclusive εκδοχή.
  4. Plantation Fiji 2009
    Plantation Fiji 2009
     
    44.8% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    50,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Πολύ έντονο, ένα ρούμι vintage με γεύσεις βουτυράτης βανίλιας, καραμέλας, ψητής καρύδας και ανανά, αλλά και με νότες κακάου και τζίντζερ, κυδωνιού και φουντουκιών. Ηλικίας 9 ετών (7 χρόνια παλαίωση στα Φίτζι και 2 χρόνια στα βαρέλια Ferrand στη Γαλλία), είναι πλούσιο και στρογγυλό, και απλά...υπέροχο!.
  5. /
    Flor de Cana 25 ετων
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    225,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ακόμη μια απάντηση σε αυτούς που νομίζουν οτι τα καλά ρούμια παράγονται μόνο στα νησιά της Καραιβικής. Υπέροχα αρώματα καφέ και βανίλιας, με διακριτική συνοδεία καπνού. Έντονες γεύσεις καραμέλας, κόκκινων φρούτων και παγωτού παρφέ κρέμα. Σύνθετο και απολαυστικό. Στα συν η συσκευασία super star.
  6. Ron Zacapa Heavenly Cask La Armonia
    Ron Zacapa Heavenly Cask La Armonia
     
    40% alc.
    80,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Περιορισμένη έκδοση του Ron Zacapa 23 με τελείωμα σε βαρέλια Oloroso Sherry
  7. Botran Solera Reserva 15 Years
    Botran Solera Reserva 15 Years
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    42,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το αποστακτήριο Casa Botran, είναι υπέυθυνο για την παραγωγή του συγκεκριμένου ρουμιού. Η πρώτη ύλη, είναι το σιρόπι, από φρέσκο χυμό ζαχαροκάλαμου, το οποίο ζυμώνεται για 48 ώρες έως ότου οδηγηθεί στον αποστακτήρα στήλης. Το ρούμι αυτό έχει παλαιώσει με την μέθοδο solera στα βουνά της Γουατεμάλας χρησιμοποιώντας βαρέλια από λευκή βελανιδιά και ex-bourbon βαρέλια, που παλαιότερα στέγαζαν Sherry και Port. Διακατέχεται από μια πυκνή και πολύπλοκη μύτη, γεμάτη βανίλια, βερίκοκου και ελαφριές νότες πορτοκαλιού. Στο στόμα μας αντιλαμβανόμαστε τον εκρηκτικά ντελικάτο χαρακτήρα, με νότες μαύρου πιπεριού, μοσχοκάρυδου, κανέλας, που κλείνει με μια υπέροχα ξηρή επίγευση.
  8. Ron Zacapa XO
    Ron Zacapa XO
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    157,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα από τα παλαιότερα, πλουσιότερα με τις πιο σύνθετες εκφράσεις ρούμι που παράγεται σήμερα.
  9. Clement Select Barrel
    Clement Select Barrel
     
    40% alc.
    38,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το ρούμι Clement προέρχεται από το γαλλόφωνο νησί της Καραϊβικής, που λέγεται Μαρτινίκα. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου ρουμιού είναι ότι σαν πρώτη ύλη, χρησιμοποιείται ο φρέσκος χυμός ζαχαροκάλαμου, και υπόκεινται 48ωρη διαδικασία ζύμωσης, πριν οδηγηθεί στον αποστακτήρα στήλης ώστε να ευοδωθεί η παραγωγή του. Παλαιώνει σε διαλεγμένα ex-bourbon βαρέλια για 3 χρόνια. Τα αρώματα της βανίλιας, της καρύδας, του γρασιδιού και των λουλουδιών, γίνονται πλήρως αντιληπτά τόσα στην μύτη όσο και στον ουρανίσκο μας καθώς ‘’σβήνει’’ με μια ντελικάτη επίγευση με έντονες τις νότες ξύλου.
  10. Ron Zacapa 23 Centenario
    Ron Zacapa 23 Centenario
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    55,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Αυτό το ρούμι έχει δημιουργηθεί από τα ultra premium rum του ιδιοκτήτη, στο εύφορο ηφαιστειακό έδαφος της Γουατεμάλα. Δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την ίδρυση της πόλης της Zacapa. Ένα μείγμα από ρούμι που έχει αποσταχθεί μόνο από το πιο γλυκό παρθένο μέλι ζαχαροκάλαμου και έχει ωριμάσει για 6 έως 23 χρόνια με τη διαδικασία της Sistema Solera- βαρέλια, τα οποία έχουν προηγουμένως «φιλοξενήσει» καψαλισμένο bourbon ουίσκι, Olorosso sherry και το εξαιρετικό κρασί Pedro Ximenez. Και επειδή το ρούμι ωριμάζει πιο αργά σε μεγαλύτερα ύψη, είναι μια διαδικασία που επιτρέπει στο χρώμα, το άρωμα και τη γεύση να πάρουν όλο το χρόνο που χρειάζονται για να ωριμάσουν σε τέλεια αρμονία.
  11. Angostura 1824
    Angostura 1824
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    75,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ακόμα ένα εξαιρετικό ρούμι με γεμάτο σώμα και αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών. Γεύσεις μελιού, μαύρης ζάχαρης και καραμέλας γάλακτος συμπληρώνουν την εμπειρία μαζί με το μακρύ, παρατεταμένο τελείωμα. Έξοχο.
  12. Doorly's Gold 14 Years
    Doorly's Gold 14 Years
     
    48% alc.
    89,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το αποστακτήριο Foursquare βρίσκεται στα Νησιά Μπαρμπάντος και είναι γνωστό για τα αποστάγματα ποιότητας που φτιάχνει, ιδιαίτερα μετά την έλευση του ιδιοκτήτη και Master Distiller Richard Seale.
  13. Plantation Xaymaca Dry
    Plantation Xaymaca Dry
     
    43% alc.
    33,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Πρόκειται για ένα ρούμι από την Τζαμάικα, από τα αποστακτήρια Clarendon και Long Pond, που πλέον ανήκουν στον οίκο Plantation. Η πρώτη ύλη είναι η μελάσα, η οποία υπόκεινται σε διαδικασία ζύμωσης έως τρεις εβδομάδες. Η διαδικασία της απόσταξης, συντελείται σε χάλκινο άμβυκα. Το ρούμι που προκύπτει, έχει μια πλούσια μύτη με όμορφες νότες από ανανά και καψαλισμένη μπανάνα, ενώ καθώς το γευόμαστε αντιλαμβανόμαστε τροπικά φρούτα, γλυκόριζα και καπνό.
  14. Artesano 8 Years Old
    Artesano 8 Years Old
     
    40% alc.
    29,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Artesano 8 ετών ,είναι το ρούμι της οικογένειας των Artesano, με την μεγαλύτερη παλαίωση, που στοχεύει να εκφράσει τον χαρακτήρα και την διαφορετικότητα της Βενεζουέλας, μητέρας των πιο εκλεκτών ρούμι. Έχει έντονη, πλούσια και πολύπλοκη γεύση με φρουτώδης αλλά και πικάντικες νότες χαρακτηριστικές της μακρόχρονης παλαίωσης.
  15. Eminente Reserva
    Eminente Reserva
     
    41% alc.
    53,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Eminente Reserva είναι “το ρούμι των αντιθέσεων”. Έχει τη διαύγεια ενός νεαρού αποστάγματος και ταυτόχρονα το βάθος ενός βαθιά παλαιωμένου, ενώ παρουσιάζει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ένταση και στη φινέτσα. Είναι εμπνευσμένο από την παράδοση αιώνων της Κούβας στο Ρούμι και φέρει την υπογραφή του διάσημου Cesar Marti, του νεαρότερου Κουβανού Rum Master. Το Eminente είναι ένα από τα λίγα κουβανέζικα ρούμια που πωλούνται διεθνώς, κατέχοντας την πολυπόθητη ‘Denominación de Origen Protegida’ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα του ως κουβανέζικο ρούμι. Παράγεται από την απόσταξη μελάσας και ωριμάζει για 7 χρόνια σε βαρέλια λευκής δρυός που προηγουμένως είχαν χρησιμοποιηθεί για την παλαίωση ουίσκι.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά