Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Roku Gin
    Roku Gin
     
    43% alc.
    39,50 €
    Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους.
  2. Haku Vodka
    Haku Vodka
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    43,60 €
    Ο Οίκος Suntory παρασκευάζει βότκα από το 1956 και η βότκα Haku αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία Suntory απέναντι στην τέχνη παρασκευής, στην εμμονή με τη τελειότητα και στην αφοσίωση της καλής ποιότητας. Η Haku παρασκευάζεται από 100% ιαπωνικό λευκό ρύζι.
  3. Bijito Junmai Ginjo 720ml
    Bijito Junmai Ginjo 720ml
     
    14.5% alc.
    31,60 €
    Το Sake αυτό παράγεται από το Kizakura Brewery και επωφελείται το άριστης ποιότητας νερό που προέρχεται από τις πηγές του Kizakura. Έχει φρέσκο και ελαφρύ χαρακτήρα, και αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στο nihonshu sake, ένα από τα πιο συμβολικά και παραδοσιακά ποτά της Ιαπωνίας.
  4. Roku με δώρο 2 ποτήρια
    Roku με δώρο 2 ποτήρια
     
    39,50 €
    To γνωστό Ιαπωνικό Roku Gin με δώρο 2 ποτήρια για να το απολαύσετε με τη παρέα σας. Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά