You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Ποτά
-
Roku Gin
43% alc.
39,50 €Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους. -
Haku Vodka
40% alc.
43,60 €Ο Οίκος Suntory παρασκευάζει βότκα από το 1956 και η βότκα Haku αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία Suntory απέναντι στην τέχνη παρασκευής, στην εμμονή με τη τελειότητα και στην αφοσίωση της καλής ποιότητας. Η Haku παρασκευάζεται από 100% ιαπωνικό λευκό ρύζι. -
Bijito Junmai Ginjo 720ml
14.5% alc.
31,60 €Το Sake αυτό παράγεται από το Kizakura Brewery και επωφελείται το άριστης ποιότητας νερό που προέρχεται από τις πηγές του Kizakura. Έχει φρέσκο και ελαφρύ χαρακτήρα, και αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στο nihonshu sake, ένα από τα πιο συμβολικά και παραδοσιακά ποτά της Ιαπωνίας.Εξαντλημένο -
Roku με δώρο 2 ποτήρια39,50 €To γνωστό Ιαπωνικό Roku Gin με δώρο 2 ποτήρια για να το απολαύσετε με τη παρέα σας. Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους.Εξαντλημένο