Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-52 από 52

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Carpano Antica Formula Vermouth με δώρο 1 ποτήρι
    Carpano Antica Formula Vermouth με δώρο 1 ποτήρι
     
    36,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Carpano Antica Formula Vermouth είναι ένα ξεχωριστό βερμούτ με μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων όπου ξεχωρίζει η βανίλια. Λευκά κρασιά από επιλεγμένες ιταλικές ποικιλίες σταφυλιών από τις περιοχές Romagna, Puglia και Sicily, επεξεργασμένες εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους για την πρόληψη της οξείδωσης. Αυτοί οι οίνοι έχουν μέτριο αλκοολικό βαθμό, ο οποίος, σε συνδυασμό με τις ειδικές διαδικασίες παραγωγής, αναδεικνύει τις γεύσεις των μπαχαρικών, των βοτάνων και των ριζών που αποτελούν τη μυστική συνταγή.
  2. Nonino Picolit Cru - THE LEGENDARY GRAPPA 0.2lt
    Nonino Picolit Cru - THE LEGENDARY GRAPPA 0.2lt
     
    50% alc.
    65,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Αριστοκρατική, καθαρή, μοναδική σε ισορροπία γκράπα με αρώματατα απο μέλι, ώριμο μήλο και φρέσκο σύκο και μεγάλης διάρκειας επίγευση. Εξαιρετική.
  3. Limoncello di Capri 500ml
    Limoncello di Capri 500ml
     
    30% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    16,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Limoncello di Capri αποτελεί 100% φυσικό προϊόν! Το 1897 η Vincenza Canale, μια από τις πρώτες ξενοδόχους στο νησί του Capri, συνήθιζε να προσφέρει ένα ποτήρι Limoncello στους καλεσμένους της, παρασκευασμένο από σπιτικά λεμόνια του κήπου της, στο διάσημο guest-house της “Mariantonia”. Στις μέρες μας, το Limoncello di Capri, ξεχωρίζει για την 100% αυθεντική, φυσική συνταγή του, την ποιότητα των λεμονιών του μαγευτικού νησιού Capri, καθώς και για το ότι αποτελεί το best-selling Limoncello σε εστιατόρια και μπαρ στην Ιταλία.
  4. Nonino Lo Chardonnay in Barique
    Nonino Lo Chardonnay in Barique
     
    41% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    41,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Επιλεγμένα, φρέσκα και μαλακά στέμφυλα της ποικιλίας Chardonnay. Χρώμα ελαφρώς κεχριμπαρένιο που οφείλεται στο σύντομο χρονικό διάστημα της παραμονής του στο βαρέλι. Φίνο, απαλό, κομψό με άρωμα που θυμίζει ψωμί, βανίλια και γλύκισμα. Γεύση σοκολάτας και φρεσκοξεφλουδισμένων αμυγδάλων.
  5. Miss Spritz
    Miss Spritz
     
    26,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η υπέροχη γλύκα της μαστίχας εκφράζει τον καλύτερό της εαυτό δίπλα σε τροπικά αρώματα! Το μάνγκο ενισχύει τα γλυκά ταξιδιάρικα αρώματα, ισορροπεί με το μοσχολέμονο και αποκτά εκρηκτικότητα με τη ginger beer. Ένα μοναδικό spritz με μια μοναδική πρωταγωνίστρια, τη Μαστίχα!
  6. Sambuca Molinari
    Sambuca Molinari
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    19,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η γεύση και το άρωμα της Sambuca Extra Molinari βασίζεται στο γλυκάνισο. Το γλυκάνισο συνδυάζεται με αλκοόλ, σιτάρι, ζάχαρη και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε στάχτες, καθώς και άλλα φυσικά αρώματα των οποίων η φόρμουλα της οικογένειας κρατά επτασφράγιστο μυστικό.
  7. Sambuca Ramazzotti Blanco
    Sambuca Ramazzotti Blanco
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    17,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η λευκή Ramazzotti αποτελεί το τέλειο φινάλε ενός γεύματος. Σκέτη, με πάγο, μαζί ή μέσα σε έναν καφέ εσπρέσο, ή στη θρυλική Con La Mosca (σε φλεγόμενο σφηνάκι με 3 κόκκους καφέ Arabica), η σαμπούκα Ramazzotti επιμένει ιταλικά και κερδίζει τις εντυπώσεις.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά