Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-21 από 21

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition
    Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition
     
    40% alc.
    24,20 €
    Η συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara, ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα εορταστικά καλέσματα.
  2. Plymouth Gin
    Plymouth Gin
     
    41.2% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    36,70 €
    Το Plymouth English Gin διαφέρει από το Λονδρέζικο τζιν καθώς για την απόσταξή του χρησιμοποιούνται πιο γλυκά βότανα, περισσότερη ρίζα αγγελικής και φλούδες γλυκού πορτοκαλιού. Περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από άλλα τζιν γεγονός που του προσδίδει περισσότερο άρωμα πλούσιο από juniper αλλά και νότες από κορίανδρο και κάρδαμο. Η γεύση του είναι εξαιρετικά απαλή και κρεμώδης, γεμάτη από μια ελαφριά γλυκύτητα. Το τελείωμά του είναι παρατεταμένο, εκλεπτυσμένο και αρωματικό.
  3. Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition 2023
    Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition 2023
     
    40% alc.
    38,10 €
    Η συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara, ιδανικό δώρο για τα εορταστικά καλέσματα. Κάθε συσκευασία της περιορισμένης έκδοσης του Bombay Sapphire θα περιλαμβάνει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της Vassia Kostara!
  4. Gordon's Gin
    Gordon's Gin
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    18,00 €
    Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τζιν στον κόσμο, με κυρίαρχο το άρωμα του άγριου κυπαρισσιού, αλλά σε ισορροπία με νότες κολίανδρου.
  5. Gordon's Gin 350ml
    Gordon's Gin 350ml
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    9,10 €
    Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τζιν στον κόσμο, με κυρίαρχο το άρωμα του άγριου κυπαρισσιού, αλλά σε ισορροπία με νότες κολίανδρου.
  6. Finsbury Gin
    Finsbury Gin
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    14,60 €
    Η μυστική συνταγή του Finsbury περιλαμβάνει 10 διαφορετικά φυσικά συστατικά –αρωματικά βότανα και εξωτικά φρούτα - από διάφορες περιοχές του κόσμου: Ανάμεσά τους βασικό ρόλο παίζουν, φυσικά, οι καρποί της αρκεύθου, αλλά και ο κόλιανδρος και το κίτρο. Το αποτέλεσμα είναι ένα «τραγανό» και ιδιαίτερο τζιν με απαλές νότες από κίτρο και ένα πικάντικο, φρουτώδες τελείωμα.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά