Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 633

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ukiyo Blossom
    Ukiyo Blossom
     
    47,00 €
    Ιαπωνικό Gin που παράγεται στην Kagoshima και η βάση του είναι το Ιαπωνικό ποτό Schochu. Εντυπωσιακή φιάλη και ακόμη πιο εντυπωσιακό περιεχόμενο.
  2. Ukiyo Citrus
    Ukiyo Citrus
     
    47,00 €
    Ιαπωνικό Gin με γεύσεις απο εσπεριδοειδή, λεβάντα και τσάι μάτσα με μακριά και δροσερή επίγευση. Εντυπωσιακή φιάλη και ακόμη πιο εντυπωσιακό περιεχόμενο.
  3. Τσίπουρο Μπαμπατζίμ χωρίς Γλυκάνισο 0.2lt
    Τσίπουρο Μπαμπατζίμ χωρίς Γλυκάνισο 0.2lt
     
    40% alc.
    4,60 €
    Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ , το αυθεντικό απόσταγμα χωρίς γλυκάνισο, με το πλούσιο άρωμά του και τη μεταξένια γεύση του, είναι ένα ποτό που συνοδεύει άριστα όλους τους θαλασσινούς μας μεζέδες ή όχι μόνο, πίνεται και σκέτο ως απεριτίφ.
  4. Gold of Mauritius
    Gold of Mauritius
     
    40% alc.
    43,50 €
    "Ο χρυσός του Μαυρίκιου" είναι ένα εξαιρετικά ομαλό και ελαφρύ ρούμι, και παράγεται σε μικρές παρτίδες. Πίνεται σκέτο με πάγο, αλλά εκτιμάται και στα κλασικά κοκτέιλ όπως το Old Fashioned ή το Μανχάταν.
  5. Samaroli Barbados Rhapsody
    Samaroli Barbados Rhapsody
     
    45% alc.
    199,70 €
    Ακόμη ένα έξοχο ρούμι από το αποστακτήριο Foursquare στα νησιά Barbados. Γεύσεις και αρώματα μελιού, φλούδας μανταρινιού, βανίλιας και γλυκού καπνού πούρων, συμπληρώνουν την εμπειρία.
  6. Τσίπουρο Μπαμπατζίμ με Γλυκάνισο 0.2lt
    Τσίπουρο Μπαμπατζίμ με Γλυκάνισο 0.2lt
     
    42% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    4,70 €
    Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο διακρίνεται για την γλυκιά και αρωματική του γεύση. Σερβίρετέ το με πάγο και νερό σε ψηλό ποτήρι. Στην υγειά σας!
  7. Pampero Aniversario
    Pampero Aniversario
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    40,70 €
    Δυναμικό, γλυκό, σύνθετο, πλούσιο με χαρακτηριστικά, ξύλου, bourbon, φρούτων, πλούσιας πουτίγκας. Χρυσό βραβείο στο San Francisco to 2007 ως το καλύτερο παλαιωμένο ρούμι του κόσμου. Ένα ιδιαίτερο, δυναμικό deluxe ρούμι που αναδεικνύει τις μοναδικές ικανότητες και την προσωπική φροντίδα των αποσταγματοποιών (Ronero Maestros). Ένα μοναδικό Ultra Premium blend από τα καλύτερα αποστάγματα Special Reserve, παλαιωμένα τουλάχιστον 5 χρόνια σε δρύινα βαρέλια bourbon. Εμφιαλώνεται και συσκευάζεται στο χέρι, σε πολύ περιορισμένες ποσότητες. Απολαμβάνεται αργά αργά... σκέτο με πάγο σε ποτήρι μπράντυ.
  8. Samaroli Jamaican Rhapsody
    Samaroli Jamaican Rhapsody
     
    45% alc.
    176,10 €
    Κλασική μύτη για Τζαμάικα, με την κόλλα να είναι το πρώτο συστατικό που ενεργοποιεί την όσφρηση, ενώ ακολουθεί η μαύρη ζάχαρη κι η καραμέλα. Γεύσεις εσπεριδοειδών, ζαχαρωτών, σοκολάτας γάλακτος, και στο τελείωμα η επίσης κλασική για γνήσια Τζαμάικα, γεύση ελιάς. Υπέροχο.
  9. Τσίπουρο Αγιονέρι The Last Barrel Series 2023
    Τσίπουρο Αγιονέρι The Last Barrel Series 2023
     
    40% alc.
    25,00 €
    Το Αγιονέρι είναι ένα τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων και, πριν την εμφιάλωσή του, παλαιώνει για τουλάχιστον 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Ο φινετσάτος, βελούδινος και πλούσιος αρωματικός του χαρακτήρας το κάνει ιδανικό για συνδυασμούς με μεσογειακές γευστικές επιλογές – το ελληνικό τραπέζι υπήρξε άλλωστε η πηγή της έμπνευσής του – χωρίς, ωστόσο, να φοβάται να πάρει μέρος και σε πιο αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς.
  10. Angostura 1919
    Angostura 1919
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    44,60 €
    Υπέροχο ρούμι από το Trinidad and Tobago που συνιστάται σε όσους προτιμούν το ποτό τους με έξτρα γλύκα. Η γλυκιά γεύση του προέρχεται από την οκταετή περίπου παλαίωση μέσα σε βαρέλια που προϋπήρχε bourbon. Κυριαρχούν γεύσεις βανίλιας και ώριμων φρούτων, ενώ εμφανής είναι και η παρουσία του καφέ
  11. Sheridans
    Sheridan's 0.5lt
     
    15.5% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    18,90 €
    Πλούσια γεύση από λευκή σοκολάτα, καφέ και ουίσκι.΄Εχει λίγο πικρό τελείωμα και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τιραμισού σε ποτό.
  12. Ούζο Απαλαρίνα "Το Παραδοσιακό" 0.7lt
    Ούζο Απαλαρίνα "Το Παραδοσιακό" 0.7lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    14,00 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Οι απόγονοι του Γιάννη Σεραφείμ στα ίδια παραδοσιακά καζάνια, ακολουθούν την ίδια συνταγή και κάνουν ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά των Ελλήνων, το ούζο.
  13. Belvedere Vodka
    Belvedere Vodka
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    49,70 €
    Belvedere σημαίνει «ωραία θέα» και η βότκα Belvedere πήρε το όνομά της προς τιμή των Βασιλικών Ανακτόρων Belvedere, που βρίσκονται στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Η Belvedere είναι η αγαπημένη επιλογή διάσημων προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο και σερβίρεται στα καλύτερα και πιο γνωστά bars και clubs. Η βελούδινη γεύση της αναδεικνύει κάθε ποτό, είτε πρόκειται για κοκτέιλ, για σφηνάκι ή σκέτο με πάγο σε μια απολαυστική εμπειρία.
  14. Courvoisier V.S.O.P
    Courvoisier V.S.O.P
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    56,60 €
    Γεμάτο cognac για την ηλικία του, με στιβαρό σώμα και αρώματα λουλουδιών, σταφυλιών και μούρων, ενώ ο ουρανίσκος αναγνωρίζει γεύσεις μπισκότων, μπαχαρικών και καφέ.
  15. NIO Cocktails - Vodka Sour
    NIO Cocktails - Vodka Sour
     
    20.4% alc.
    8,50 €
    Μια δροσιστική ανάμειξη από λεμόνι, σιρόπι ζάχαρης και της Ketel One Vodka, έτοιμο να το απολαύσετε στο ποτήρι σας με λίγο πάγο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά