Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 81

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Gin Aged Barrel Bitter 150ml
    Gin Aged Barrel Bitter 150ml
     
    9% alc.
    21,90 €
    Βαρέλια από δρυ, όπου παλαιώνει Old Tom Gin, επαναχρησιμοποιούνται για τα Fee Brothers. Αφήνοντας λοιπόν μέσα Orange Bitters δίνει στην γεύση αυτή άλλη διάσταση.
  2. Martini Reserva Speciale Ambrato Vermouth
    Martini Reserva Speciale Ambrato Vermouth
     
    18% alc.
    20,20 €
    Για το Ambrato χρησιμοποιούνται αρωματικοί οίνοι Moscato d’Asti DOCG, που προσδίδουν χαρακτηριστικές νότες λουλουδιών και μελιού με ελαφρώς πικρή επίγευση. Παλαιώνονται για τουλάχιστον 2 μήνες σε δρύινα βαρέλια για πιο πλούσια γεύση.
  3. Noilly Prat Vermouth
    Noilly Prat Vermouth
     
    18% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,20 €
    Βασισμένο σε συνταγή του 1813, το Noilly Prat συνεχίζει να θεωρείται ως ένα από τα πιο φίνα βερμούτ στον κόσμο.Γεννημένο από το πνεύμα και την παράδοση της Νότιας Γαλλίας, με μια πλούσια κληρονομιά σχεδόν 200 χρόνων, το Noilly Prat αναγνωρίζεται ως το πρώτο ξηρό βερμούτ, το οποίο δημιουργήθηκε για να αποτελεί έως σήμερα συνώνυμο της απόλυτης εμπειρίας ένας πραγματικού κοκτέιλ.
  4. Martini Reserva Speciale Rubino Vermouth
    Martini Reserva Speciale Rubino Vermouth
     
    18% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,20 €
    Το Rubino έχει μια πλούσια, γλυκόπικρη και πολύπλοκη γεύση. Παράγεται από οίνους από την περιοχή Νebbiolo. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό κόκκινο βερμούτ, του οποίου η ισορροπία καταλήγει σε μια έντονη μακρά επίγευση. Παλαιώνονται για τουλάχιστον 2 μήνες σε δρύινα βαρέλια για πιο πλούσια γεύση.
  5. Monin Banana Liqueur
    Monin Banana Liqueur
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,50 €
    Η μπανάνα είναι το πιό διαδεδωμένο τροπικό φρούτο και απολαμβάνεται από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι απολαμβάνουν τη μπανάνα σα σνακ. Για μεγαλύτερη ποικιλία δοκιμάστε με το MONIN Banana λικέρ και δώστε μια αίσθηση μπανάνας σε όλα τα ροφήματα σας.
  6. Amaretto Di Sarono
    Amaretto Disaronno
     
    28% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    20,60 €
    Το πολυαγαπημένο Ιταλικό λικέρ, αυθεντική συνταγή που χρονολογείται από το 1525, με απαλή γεύση πικραμύγδαλου, λεπτή υφή και εξαιρετικό χαρακτήρα. Ιδανικό με πάγο, με φρεκοστυμένο χυμό λεμόνι ή σε ένα από τα αγαπημένα σας Cocktails.
  7. Monin Lychee Liquer
    Monin Lychee Liquer
     
    17% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    19,90 €
    Το MONIN Lychee συνδυάζει μια γλυκιά, εξωτική γεύση με ένα υπέροχο χρυσαφί χρώμα.
  8. Gordon's Pink
    Gordon's Pink
     
    37.5% alc.
    20,30 €
    Ένα μοναδικό gin με βατόμουρο & κόκκινη σταφίδα, εμπνευσμένο από μια αυθεντική συνταγή από τον Gordon το 1880.
  9. Zubrowka Bison
    Zubrowka Bison
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    18,00 €
    Μυρωδιά και γεύση φρεσκοκομμένου γρασιδιού και λουλουδιών της άνοιξης, αρώματα θυμαριού και λεβάντας μαλακή στον ουρανίσκο και τόσο άνετη και χαλαρή σαν να ακούς μουσική στο φεγγαρόφωτο... Zubrowka σκέτη ή με χυμό μήλου.
  10. Monin Vanilla Liqueur
    Monin Vanilla Liqueur
     
    24% alc.
    20,50 €
    Χάρη στον τέλειο συνδυασμό μπαχαρικών και βανίλιας το λικέρ βανίλιας MONIN θα προσφέρει στρογγυλότητα στο ρόφημά σας δεσμεύοντάς το με όλα τα άλλα συστατικά. Για μια πιο gourmet αίσθηση στρογγυλού στόματος, αντικαταστήστε τη ζάχαρη με το λικέρ και η αρωματική του δομή θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε βασικό ρούμι.
  11. Kahlúa
    Kahlúa
     
    20% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    18,90 €
    Σκοτεινό και μυστηριώδες το Kahlua μεταφέρει στη φιάλη του από το 1950 όλα τα μυστικά των Μάγιας και του Μεξικού... Μια κληρονομιά βασισμένη στους καλύτερους φρεσκοκομμένους κόκκους καφέ Arabica, σε εκλεκτό εισαγόμενο ρούμι και γλυκιά βανίλια και καραμέλα.
  12. Aperol
    Aperol 1lt
     
    11% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ειδική Τιμή 19,44 € Κανονική τιμή 21,60 €
    Το όνομα τα λέει όλα: Aperol είναι το τέλειο απεριτίφ. Φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, έχει μία μοναδική γλυκόπικρη γεύση που απορρέει από μια μυστική συνταγή που έχει παραμείνει αμετάβλητη από την ίδρυσή του. Είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός πολύτιμων πρωτογενών στοιχείων, βότανων και ριζών. Δοκιμάστε το με πολύ πάγο και sprite ή αναμίξτε το με prosecco και σόδα για ένα ακαταμάχητο cocktail Aperol Spritz (4 cl Aperol, 6 cl Prosecco και σόδα).
  13. Monin Orange Curacao Liqueur
    Monin Orange Curacao Liqueur
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    21,40 €
    Το MONIN Orange Curacao λικέρ θα δώσει τη γεύση πορτοκαλιού με μία ελαφριά πικράδα που χρειάζεται στα cocktail.
  14. Sailor Jerry Spiced Rum
    Sailor Jerry Spiced Rum
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    22,90 €
    Καφέ ρούμι, με γεύση βασισμένη σε καρυκεύματα. Ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς γλυκό μείγμα ρούμι St Croix με γεύση από κεράσι, κανέλα και μοσχοκάρυδο.
  15. Ούζο Πιτσιλαδή 0.7lt
    Ούζο Πιτσιλαδή 0.7lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    20,10 €
    Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου μοναδικής ποιότητας από 100% απόσταγμα. Από το 1957, η ποτοποιία Πιτσιλαδή παράγει μόνο ούζο, με βρασμό σε άμβυκες με την παραδοσιακή μέθοδο καύσης με ξύλα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά