Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 92

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Beluga Noble Magnum
    Beluga Noble Magnum
     
    40% alc.
    111,70 €
    Tο μυστικό της βότκας Beluga Noble βρίσκεται στη γεύση της, η οποία οφείλεται στο υψηλής καθαρότητας αρτεσιανό νερό με τη μοναδική μεταλλική σύνθεση. Το απόσταγμα βύνης φιλτράρεται εις διπλούν μέσα από άνθρακα σημύδας και άργυρο. Για να αποκτήσει η Beluga Noble την απαλή, ξεχωριστή της γεύση προστίθενται φυσικό μέλι και εκχυλίσματα κριθαριού και σίλυβου, και μια νότα βανίλιας για αυθεντικότητα, ενώ αμέσως μετά ξεκινά η περίοδος «ανάπαυσής» της που διαρκεί 30 ημέρες.
  2. Se Busca Anejo Mezcal
    Se Busca Anejo Mezcal
     
    40% alc.
    66,80 €
    Το mezcal Anejo ξεχωρίζει για την 18 μηνών παλαίωση του σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Χαρακτηρίζεται από τέλεια ισορροπία πλούσιας αγαύης και μεσκίτη, προσφέροντας έντονη γεύση από γλυκιά βελανιδιά, χουρμάδες και σταφίδες αφήνοντας επίγευση από πράσινα λαχανικά και πικάντικη μαγειρεμένη αγαύη.
  3. The Lost Explorer - Espadin
    The Lost Explorer - Espadin
     
    42% alc.
    66,00 €
    Μια γλυκιά και βοτανική έκφραση, καλά ισορροπημένη με νότες κόκκινου μήλου, ώριμων φρούτων και ένα ήπιο καπνιστό στρώμα για τελείωμα.
  4. Se Busca Reposado Mezcal
    Se Busca Reposado Mezcal
     
    40% alc.
    60,10 €
    Πιο γλυκές νότες βρίσκονται στο παλαιωμένο mezcal reposado. Η καρύδα, το γλυκό αμύγδαλο και το φουντούκι μπορούν να αποκαλυφθούν σε αυτό το πολύπλοκο απόσταγμα που συνδυάζεται με δεξιοτεχνία με νότες βελανιδιάς, δημητριακών και μεσκίτη. Παλαίωση 4 μηνών σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
  5. Clase Azul Reposado
    Clase Azul Reposado
     
    40% alc.
    250,70 €
    Σύμβολο της μεξικανικής παράδοσης και πολιτισμού, η Clase Azul Tequila Reposado είναι μία super premium τεκίλα που παρασκευάζεται από 100% αργομαγειρεμένη Μπλε αγαύη ποικιλίας Weber. Η 8μηνη παραμονή του αποστάγματος σε βαρέλια αμερικανικού ουίσκι, χαρίζει αρώματα φουντουκιού και βανίλιας, συνεισφέροντας παράλληλα στην εξαιρετικά απαλή επίγευση.
  6. Komos Anejo Cristalino
    Komos Anejo Cristalino
     
    40% alc.
    204,80 €
    Η Komos Anejo Cristalino είναι μία premium tequila, που συνδυάζει απόλυτα την μεσογειακή αισθητική με την artisanal παράδοση. Παράγεται αποκλειστικά από μπλε αγαύη η οποία συλλέγεται με το χέρι στις πλαγιές και τα πεδινά του Jalisco και παλαιώνει για τουλάχιστον 12μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια τα οποία προηγουμένως φιλοξενούσαν λευκό κρασί.
  7. Clase Azul Plata
    Clase Azul Plata
     
    40% alc.
    150,20 €
    Μια ultra premium φρέσκια λευκή τεκίλα που παράγεται από 100% βιολογική μπλε αγαύη της ποικιλίας weber
  8. Komos Reposado Rosa
    Komos Reposado Rosa
     
    40% alc.
    130,40 €
    Η Komos Reposado Rosa είναι μία premium tequila, που συνδυάζει απόλυτα την μεσογειακή αισθητική με την artisanal παράδοση. Παράγεται αποκλειστικά από μπλε αγαύη η οποία συλλέγεται με το χέρι στις πλαγιές και τα πεδινά του Jalisco και παλαιώνει για 65 ημέρες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια τα οποία προηγουμένως φιλοξενούσαν κόκκινο κρασί.
  9. Hine Cigar Reserve
    Hine Cigar Reserve
     
    40% alc.
    107,40 €
    Ενα blend απο τρεις περιοχές, δηλαδή Fins Boins, Petite Champagne, Grand Champagne. Μεγάλη γκάμα αρωμάτων και γεύσεων, με το ταμπάκο, τον αποξηραμένο ανανά και τα γλυκά μπαχαρικά όπως η κανέλα, να είναι πρωταγωνιστές. Ιδανικό για να συνοδεύσει ένα καλό πούρο, όπως άλλωστε λέει και το όνομά του.
  10. Crystal Head Vodka Aurora
    Crystal Head Vodka Aurora
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    72,10 €
    Εντυπωσιακή premium βότκα χωρίς πρόσθετα σε ακόμη πιο εντυπωσιακή φιάλη απο τον Καναδά
  11. Don Julio 1942
    Don Julio 1942
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    230,40 €
    Η Don Julio 1942 δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 60 ετών της Don Julio. Ωριμάζει για 2,5 χρόνια σε βαρέλια απο λευκή βελανιδιά απο όπου και αντλεί τη πολύπλοκη γεύση της. Με ίχνη καραμέλας και καραμέλας βουτύρου και άρωμα βανίλιας, η Don Julio 1942 είναι εξίσου απολαυστική στον ουρανίσκο και τη μύτη. Η επίγευση γλυκιάς αγαύης ολοκληρώνει την εμπειρία.
  12. Plantation XO 20th Anniversary
    Plantation XO 20th Anniversary
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    61,90 €
    Το Plantation XO 20th Anniversary δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 20η επέτειο του Alexandre Gabriel ως Master Blender, με τη χρήση ενός συνδυασμού εξαιρετικών παλιών ρούμι από το Μπαρμπάντος. Πάνω από μια δεκαετία αυτό το ρούμι εξακολουθεί να λαμβάνει επαίνους και κορυφαία βραβεία.
  13. Hampden Overproof
    Hampden Overproof
     
    60% alc.
    86,40 €
    Έρχεται σε μύτη και ουρανίσκο με πολλές ομοιότητες με το μικρό του αδελφάκι Hampden 8 ετών. Κόλλα, ελιά, τροπικά φρούτα, γλυκά μπαχαρικά, μαζί με τον τεράστιο αλκοολικό βαθμό, συνθέτουν ένα έξοχο παζλ.
  14. Remy Martin Louis XIII 5cl
    Remy Martin Louis XIII 5cl
     
    597,70 €
    Η ζωή του μετριέται σε αιώνες. 150 χρόνια μεσολάβησαν από την ίδρυση του Οίκου Rémy Martin, στα 1724, και τη γέννηση του Louis XIII, στα 1874. Τα eaux-de-vie που προορίζονται για το Louis XIII εισέρχονται σε έναν κύκλο μακράς παλαίωσης. Μετά έρχεται η «ιερή» στιγμή του blending. Το Louis XIII περιέχει περίπου 1200 διαφορετικά eaux-de-vie ηλικίας από 40 έως και 100 ετών.
  15. Beluga Epicure
    Beluga Epicure
     
    40% alc.
    9.960,60 €
    Epicure είναι μια βότκα της Beluga που διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη θρυλική εταιρεία κρυστάλλων Lalique, ως φόρος τιμής στην ιστορία και των δύο εταιρειών. Μια απαλή, κομψή βότκα με νότες κρεμώδους βύνης και γλυκών καλοκαιρινών λουλουδιών, που κάθε φιάλη της είναι χειροποίητη από δεξιοτέχνες μετρ των εργαστήριών της Lalique στην Αλσατία της Γαλλίας, με έναν μοναδικό σειριακό αριθμό χαραγμένο κάτω από κάθε φιάλη.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά