Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-29 από 36

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Hennessy V.S
    Hennessy V.S
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    47,90 €
    Με αρώματα δρυός και βανίλιας, νότες κόκκινων μούρων ακολουθούμενες από ελαφρότερα ανθώδη αρώματα, γεύση ζωηρή και ενδιαφέρουσα, σερβίρεται σκέτο, με πάγο και σα συστατικό coctails.
  2. Calvados Busnel VSOP
    Calvados Busnel VSOP
     
    40% alc.
    47,80 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Συνδυάζοντας την πολυπλοκότητα με τη σωστή τιμή το VSOP αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες Calvados. Μετά τη διπλή απόσταξή του, περνά τουλάχιστον 4 χρόνια σε δρύινα βαρέλια πριν εμφιαλωθεί, με αποτέλεσμα ένα βάθος ζεστασιάς, ενδιαφέροντα μπαχαρικά βελανιδιάς, τα οποία συνδυάζονται καλά με τις φωτεινές, σχεδόν κρεμώδεις νότες μήλου. Απολαύστε το σκέτο, δροσίστε το με λίγο πάγο και προτιμήστε το ως βάση για κλασικά cocktail.
  3. METAXA 12 Stars
    METAXA 12 Stars
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    35,00 €
    Χρώμα κεχριμπαρένιο, συνδυασμός αρωμάτων ξύλου δρυός, βανίλιας, αποξηραμένων καρπών και καπνού, με γεύση ξηρή, βελούδινη και γεμάτη, με έντονο χαρακτήρα ξύλου δρυός.
  4. Pisco Primero Quebranta
    Pisco Primero Quebranta
     
    41.3% alc.
    30,30 €
    Ενα παραδοσιακό περουβιανό απόσταγμα που μοιάζει με τη Grappa αλλά και το τσίπουρο. Το Pisco Primero αποστάζεται και εμφιαλώνεται σε ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια στην κοιλάδα Ica και παράγεται από σταφύλια της ποικιλίας Quebranta.
  5. METAXA 7 Stars 200ml
    METAXA 7 Stars 200ml
     
    40% alc.
    7,30 €
    Χρώμα χρυσαφί, λεπτό άρωμα ξύλου και μοσχάτου κρασιού, γεύση γεμάτη, με επίγευση ξύλου και βανίλιας.
  6. Calvados Dauphin Fine
    Calvados Dauphin Fine
     
    40% alc.
    29,40 €
    Το Calvados Fine Dauphin ωριμάζει για τουλάχιστον 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια και έχει ως αποτέλεσμα μία φρέσκια, φρουτώδη και ξηρή γεύση. Η προέλευσή του άλλωστε από τη Νορμανδία και συγκεκριμένα από το Pays d 'Auge, το οποίο θεωρείται η περιοχή για τα καλύτερα Calvados δε θα μπορούσε να μας προετοιμάσει για τίποτα λιγότερο από ένα νοστιμότατο brandy μήλου. Απολαύστε το σκέτο, με λίγο πάγο αλλά και ως βάση για δροσερά απεριτίφ.
  7. Pisco Capel Especial
    Pisco Capel Especial
     
    35% alc.
    21,50 €
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ενα κλασικό χιλιανό απόσταγμα απο σταφύλια με ισορροπημένο άρωμα μεταξύ φρούτου και ξύλου, και ένα τόνο γεύσης απο μοσχοκάρυδο. Το τελείωμα του είναι ισορροπημένο, απαλό και επίμονο.
  8. METAXA 7 Stars
    METAXA 7 Stars
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    23,80 €
    Χρώμα χρυσαφί, λεπτό άρωμα ξύλου και μοσχάτου κρασιού, γεύση γεμάτη, με επίγευση ξύλου και βανίλιας.
  9. METAXA 7 Stars Gift Pack
    METAXA 7 Stars Gift Pack
     
    40% alc.
    23,80 €
    Το αγαπημένο σας Metaxa 7* με δώρο ένα ποτήρι! Χρώμα χρυσαφί, λεπτό άρωμα ξύλου και μοσχάτου κρασιού, γεύση γεμάτη, με επίγευση ξύλου και βανίλιας.
  10. Metaxa 12 Stars Gift Pack
    Metaxa 12 Stars Gift Pack
     
    Βαθμολογία:
    90%
    35,00 €
    Αυτές τις γιορτές οι φίλοι του Metaxa έχουν την ευκαιρία μιας αποκλειστικής γευσιγνωστικής εμπειρίας! Με μια φιάλη Metaxa 12 Stars σας κάνουμε δώρο 2 σοκολάτες ειδικά σχεδιασμένες να ταιριάξουν ιδανικά.
  11. Calvados Chateau Du Breuil 12 Years Old
    Calvados Chateau Du Breuil 12 Years Old
     
    41% alc.
    62,50 €
    Ένα πολύ καλά ισορροπημένο Calvados, μια τέλεια αρμονία μεταξύ των φρούτων και του ξύλου. Ωριμάζει για τουλάχιστον 12 χρόνια στα δρύινα βαρέλια του Château du Breuil, υπό την προσεκτική φροντίδα του Cellar Master. Χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετική στρογγυλότητα που αφήνει τα αρώματα μήλου, ξύλου και αμυγδάλου να εκφράζουν όλη τους την ένταση σε ένα εκλεπτυσμένο και πολύπλοκο μείγμα που αξίζει να το απολαύσετε σκέτο.
  12. METAXA Angels Treasure Cask Strength
    METAXA Angels Treasure Cask Strength
     
    42.2% alc.
    Βαθμολογία:
    99%
    164,80 €
    Μία μοναδική δημιουργία του Metaxa Master Κωνσταντίνου Ράπτη, το METAXA ANGELS’ Treasure είναι ένα ποτό που χαρακτηρίζεται από μοναδική συμπύκνωση, διακριτική απαλότητα και αρωματική ένταση, μία δημιουργία πιστή στο στυλ του Οίκου. Το 2019, ο Metaxa Master απελευθερώνει το βαρέλι N ° 1019 με ισχύ 42,2% ABV αποκαλύπτοντας ένα συμπυκνωμένο και έντονα αρωματικό απόσταγμα. Μόνο 4.500 αριθμημένες φιάλες του πολύτιμου αποστάγματος.
  13. METAXA 7 Stars 1lt (με κουτί)
    METAXA 7 Stars 1lt (με κουτί)
     
    40% alc.
    31,70 €
    Χρώμα χρυσαφί, λεπτό άρωμα ξύλου και μοσχάτου κρασιού, γεύση γεμάτη, με επίγευση ξύλου και βανίλιας.
  14. METAXA 5 Stars 200ml
    METAXA 5 Stars 200ml
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    5,40 €
    Χρώμα βαθύ μελί, άρωμα ελαφρώς καπνισμένο και ισορροπημένο με νότες μελιού, φρούτων, ελαφριάς δρυός, ανθέων τριαντάφυλλου, γεύση βελούδινη, απαλή και φρουτώδης, με ελαφριά επίγευση ξύλου.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά