Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-57 από 57

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Eoliki Blue Curacao
    Eoliki Blue Curacao
     
    20% alc.
    14,10 €
    Ένα ελληνικό λικέρ απο την Eoliki, με έντονα αρωματική φλούδα των εσπεριδοειδών laraha. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό για τη δημιουργία πολλών cocktails.
  2. Marie Brizard Cacao White
    Marie Brizard Cacao White
     
    20% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    16,10 €
    Η Marie Brizard έχει επιλέξει τους καλύτερους κόκκους κακάο, αυτούς που αποπνέουν την φυσική φρεσκάδα των Αφρικάνικων τοπίων. Αποστάζονται και στη συνέχεια εγχύεται η καλύτερη βανίλια, που έχει σαν αποτέλεσμα ένα κρεμώδες και γευστικό λικέρ για την παρασκευή επιτυχημένων κοκτέιλ.
  3. /
    Monin - Agave
     
    14,70 €
    Η MONIN Αγαύη είναι φτιαγμένη με υψηλής ποιότητα συστατικά και με σύσταση για να αναμειγνύεται εύκολα σε κάθε ζεστό ή κρύο ρόφημα. Η αγαύη λόγω του χαμηλού γλυκαιμεικού δείκτη της έχει αυξήσει τη δημοσιότητα της. Επίσης βοηθάει τους bartenders να δημιουργήσουν "γεμάτα" cocktails χάρη στην στρογγυλή, καθαρή και μοναδική γεύση της. Βιολογικά πιστοποιημένη, το σιρόπι Οργανικής Αγαύης ΜΟΝΙΝ φτιάχνεται αποκλειστικά από το νέκταρ οργανικής αγαύης χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα.
  4. Marie Brizard Triple Sec Liquer
    Marie Brizard Triple Sec Liquer
     
    23% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    13,80 €
    Λικέρ με συνδυασμό πικρών πορτοκαλιών από την Αϊτή, γλυκών πορτοκαλιών από την Ν. Ισπανία, και προσθήκη αρωματικών βοτάνων.
  5. Pimms 0.7lt
    Pimms 0.7lt
     
    25% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,10 €
    Παρασκευάστηκε πρώτη φορά το 1823, όπου το διάσημο Pimms και η Λεμονάδα πινόταν ως τονωτικό για να σβήσει τη δίψα κατά τη διάρκεια του Wimbledon ή των Lord Test. Βασισμένο στο Gin, η συνταγή για το Pimms είναι ένα καλά φυλαγμένο μυστικό.
  6. Marie Brizard Blue Curacao
    Marie Brizard Blue Curacao
     
    23% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    13,70 €
    Αποστάγματα σταφυλιών και προσθήκη αρωματικών βοτάνων και φρούτων συντελούν στη συμπυκνωμένη γεύση και τα έντονα αρώματα της Marie Brizard. Κατάλληλα για την παρασκευή κοκτέιλ, η γκάμα των λικέρ είναι η πιο πλήρης στον κόσμο, καλύπτοντας τις ανάγκες χιλιάδων συνταγών.
  7. Cardamom Bitter 150ml
    Cardamom Bitter 150ml
     
    9% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    15,50 €
    To κάρδαμο είναι το ιδανικό bιtters για cocktail από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.
  8. Eoliki Triple Sec Blanc
    Eoliki Triple Sec Blanc
     
    25% alc.
    13,80 €
    Ένα ελληνικό λικέρ απο την Eoliki, που παράγεται αποκλειστικά απο επιλεγμένα ελληνικά εσπεριδοειδή. Έντονο φυσικό άρωμα με ελαφριά πικράδα. Ιδανικό για να κάνει τα κοκτέιλ σας ακόμα πιο ξεχωριστά ή απολαύστε το σκέτο με πάγο.
  9. Serkova
    Serkova
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    14,90 €
    Απαλή και έντονη γεύση με νότες σιταριού που αφήνει ένα γλυκό κάψιμο στο λαιμό.
  10. /
    Monin - Cherry
     
    15,50 €
    Με το πέρασμα των χρόνων, οι κερασιές φημίζονται τόσο για τους ζουμερούς καρπούς τους όσο και για την ομορφιά τους. Τα κεράσια "δελεάζουν" χρόνια τον ανθρώπινο ουρανίσκο και τα βρίσκουμε σε διαφορετικές ποικιλίες. Το κεράσι συνήθως τρώγεται ωμό ή και σε γλυκά και πίτες. Κάποιοι φτιάχνουν επίσης και οίνο, λικέρ και σιρόπια. To MONIN Cherry θα δώσει στα ροφήματα σας την έντονη γεύση του κερασιού οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.
  11. METAXA 3 Stars
    METAXA 3 Stars
     
    33% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    14,00 €
    Το αρμονικό πάντρεμα παλαιωμένων οινικών αποσταγμάτων που ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια και Μοσχάτων από τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά.
  12. Finsbury Gin
    Finsbury Gin
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    14,60 €
    Η μυστική συνταγή του Finsbury περιλαμβάνει 10 διαφορετικά φυσικά συστατικά –αρωματικά βότανα και εξωτικά φρούτα - από διάφορες περιοχές του κόσμου: Ανάμεσά τους βασικό ρόλο παίζουν, φυσικά, οι καρποί της αρκεύθου, αλλά και ο κόλιανδρος και το κίτρο. Το αποτέλεσμα είναι ένα «τραγανό» και ιδιαίτερο τζιν με απαλές νότες από κίτρο και ένα πικάντικο, φρουτώδες τελείωμα.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά