Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 81

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. /
    Monin Fruits - Mango
     
    19,70 €
    Χρησιμοποιήστε το ΜΟΝΙΝ Mango, για να δώσει στα cocktail ή στα ροφήματα σας ένα εξωτικό «αρωματικό μπουκέτο».
  2. /
    Monin Fruits - Coconut
     
    Βαθμολογία:
    90%
    19,70 €
    Αφήστε το MONIN Coco να δώσει γεύση σε όλα τα τροπικά ροφήματα σας…..όπως η Piña-Colada, ή ακόμα και σε ροφήματα με καφέ.
  3. Pisco Capel Especial
    Pisco Capel Especial
     
    35% alc.
    21,50 €
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ενα κλασικό χιλιανό απόσταγμα απο σταφύλια με ισορροπημένο άρωμα μεταξύ φρούτου και ξύλου, και ένα τόνο γεύσης απο μοσχοκάρυδο. Το τελείωμα του είναι ισορροπημένο, απαλό και επίμονο.
  4. N.O.S (No Ordinary Spirit)
    N.O.S (No Ordinary Spirit)
     
    35% alc.
    20,80 €
    Το N.O.S. (No Ordinary Spirit) είναι ένα ιδιαίτερο ποτό, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Διακρίνεται για τη σύνθετη και ισορροπημένη γεύση του, σε συνδυασμό με το απαλό και ντελικάτο αρωματικό του προφίλ. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα συστατικά, από τις καλύτερες περιοχές, μαζεμένα με το χέρι την καλύτερη στιγμή του χρόνου. Το N.O.S. φέρνει τα αρώματα της μεσογείου στο ποτήρι σου, αρωματικά λάιμ, γευστικά γκρέιπφρουτ, δροσιστικές νότες από φύλλα μέντας συμπληρώνουν την μοναδικότητα της σπάνιας μαστίχας συνθέτοντας ένα εξαιρετικό και συναρπαστικό αποτέλεσμα που όμοιο του δεν υπάρχει. Κατάλληλο για να το πιείς σκέτο, με πάγο ή να το αναμίξεις με το αγαπημένο σου τόνικ ή λεμονάδα.
  5. Southern Comfort
    Southern Comfort
     
    35% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    20,50 €
    Ο μοναδικός συνδυασμός γεύσεων του Southern Comfort οφείλεται στην καλά ισορροπημένη ανάμειξη των βασικών συστατικών Whiskey-Φρούτα–Μπαχαρικά. Η πλούσια γεύση τους έχει χαρακτηριστικά που θυμίζουν whiskey, λικέρ ακόμα και μαύρο ρούμι λόγω των έντονων πλούσιων αρωμάτων του. Προϊόν με γεμάτη γεύση και ευχάριστα αρώματα, ιδανικό για να το πιούμε σκέτο ή με cola, χυμό πορτοκάλι, σόδα & lιme.
  6. Sambuca Ramazzotti Black
    Sambuca Ramazzotti Black
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    22,70 €
    Αποτελεί το ιδανικό φινάλε για κάθε ξεχωριστό δείπνο, αλλά και ένα αρωτικό χάδι για τον ουρανίσκο σε κάθε στιγμή.
  7. Angostura Blanco Reserva
    Angostura Blanco Reserva
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    21,30 €
    Το Angostura Reserva μένει πάνω από 3 χρόνια σε δρύινα βαρέλια μέχρι να είναι έτοιμο να το απολαύσετε. Έχει μία εξαιρετικά ξηρή γεύση, πλούσιο και ζεστό άρωμα βανίλιας και ένα απαλό τελείωμα.
  8. Bacardi Gold (Oro)
    Bacardi Gold (Oro)
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    21,00 €
    Το Bacardi Gold με το κεχριμπαρένιο χρώμα του, έχει μια γλυκιά και απαλή γεύση με νότες από βανίλια, καρύδια, μπαχαρικά και τροπικά φρούτα σε συνδυασμό με τα δρύινα αρώματα του βαρελιού.
  9. Vermouth Veroni Rosso
    Vermouth Veroni Rosso
     
    16,4% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    19,00 €
    To Veroni Rosso στην όψη είναι απαλής έντασης κεραμιδί. Στη μύτη, αναδύονται φρουτώδη αρώματα όπως αποξηραμένο κεράσι, δαμάσκηνο και φλούδες πορτοκαλιού τα οποία δένουν περίτεχνα με τα βοτανικά χαρακτηριστικά από το δεντρολίβανο, φασκόμηλο, χαμομήλι, και μαύρο τσάι ενώ το αρωματικό μπουκέτο συμπληρώνουν οι γλυκές νότες βανίλιας και κανέλλας. Το στόμα ακολουθεί τα αρωματικά χαρακτηριστικά με μια ιδιαίτερη πολυπλοκότητα από τις υπόπικρες νότες νεραντζιού και κινίνης οι οποίες δένουν ευχάριστα με τα κόκκινα αποξηραμένα φρούτα.
  10. Stoli Night Edition 0.70lt
    Stoli Night Edition 0.70lt
     
    40% alc.
    18,70 €
    Συλλεκτική φιάλη της Stoli σε συνεργασία με τον Jason Naylor

    Με design που φωσφορίζει στο σκοτάδι και δημιουργεί την απόλυτη εμπειρία, ο αυθορμητισμός, η απελευθέρωση και τα χαμόγελα είναι κάτι περισσότερο απο αναμενόμενα.

  11. Midori Melon
    Midori Melon
     
    20% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    19,50 €
    Το Midori είναι ένα ποτό με άρωμα πεπόνι. Η φρέσκια γεύση του το έχει κάνει να είναι ένα από τα βασικά συστατικά για πολύ γνωστά κοκτέιλ όπως το Midori Margarita και το Melonball.
  12. Belsazar Rose Vermouth
    Belsazar Rose Vermouth
     
    17.5% alc.
    22,50 €
    Πολύπλοκο και ελαφρύ. Ένα ροζ που εκρήγνει εκπλήξεις. Πικρόγλυκο και καλοκαιρινό, προσφέροντας ένα αρμονικό μείγμα ροζ γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι της Σεβίλης και άνθος με επίγευση raspberry και κόκκινου φραγκοστάφυλου.
  13. Pampero Especial
    Pampero Especial
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    21,90 €
    Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Pampero Especial είναι η γεύση του ξύλου που προέρχεται από την παλαίωση σε βαρέλια, ενώ σε κάθε γουλιά του διακρίνει κανείς ακόμη νότες από φρούτα, μέλι και σοκολάτα που ισορροπούν αρμονικά μεταξύ τους. Πίνεται με cola και αποτελεί την ιδανική βάση για την παρασκευή mojiτο.
  14. The Blue Beetle London Dry Gin 70cl
    The Blue Beetle London Dry Gin 70cl
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    21,90 €
    Κομψό και εκλεπτυσμένο gin, βασισμένο σε μία ιδιαίτερη συνταγή από 18 + 1 προσεκτικά επιλεγμένων βότανων και φυτικών προϊόντων
  15. Sierra Reposado
    Sierra Reposado
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    21,30 €
    Η Sierra Reposado, μια Joven (νεαρή) τεκίλα, ωριμάζει για 2 μήνες σε δρύινα βαρέλια και μπορεί να αποτελέσει την ιδανική βάση για γευστικά cocktails και margaritas, χρυσοκίτρινη με έντονα αρώματα ξύλου.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά