Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 86

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Mataroa Mediterranean Gin
    Mataroa Mediterranean Gin
     
    41.5% alc.
    31,40 €
    Ένα τζιν - γευστικό ταξίδι στις ακτές της Μεσογείου. Αποσταγµένο και εµφιαλωµένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, το Mataroa παίρνει πολύτιµα συστατικά από Μεσογειακές χώρες και φτιάχνει ένα µοναδικό χαρµάνι, συνεπές µε την σχεδόν εκατονταετή εµπειρία της αποσταγµατοποιίας Μελισσανίδη, η οποία το παράγει. Η µυστική του συνταγή, οι δοκιµές της οποίας διήρκησαν πάνω από 4 χρόνια, υπόσχεται να ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς gin lovers.
  2. Diplomatico Planas
    Diplomatico Planas
     
    40% alc.
    32,80 €
    Το Planas είναι ένα μοναδικό λευκό ρούμι που παλαιώνει έως και έξι χρόνια. Είναι κομψό και πλούσιο μείγμα, με εκπληκτικά έντονη γεύση. Τα φρέσκα και τροπικά αρώματα οδηγούν σε ελαφρώς φρουτώδεις και κρεμώδεις γεύσεις και ένα λεπτό αλλά έντονο φινίρισμα.
  3. Plantation OFTD
    Plantation OFTD
     
    69% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    35,00 €
    Το OFTD είναι ένα μείγμα από ρούμια από τα Μπαρμπάντος, τη Γουιάνα και την Τζαμάικα στους 69 αλκοολικούς βαθμούς, αντικαθιστώντας το μέχρι πριν λίγο Overproof από το Τρινιδάδ με τους 73 αλκοολικούς βαθμούς.
  4. Whitley Neil - Lemongrass & Ginger
    Whitley Neil - Lemongrass & Ginger
     
    43% alc.
    30,20 €
    Ένα χειροποίητο τζιν εξαιρετικής ποιότητας, με μια γεύση τόσο πλούσια όσο η καταγωγή του. Το λεμονόχορτο αναμίχθηκε με ζεστό τζίντζερ, καθώς και μια ποικιλία από εξωτικά βότανα και μπαχαρικά, προσφέροντας στο Whitley Neill Lemongrass & Ginger Gin τη χαρακτηριστική, αρωματική, εσπεριδοειδή γεύση του.
  5. Whitley Neil - Blood Orange
    Whitley Neil - Blood Orange
     
    43% alc.
    30,20 €
    Ένα χειροποίητο τζιν εξαιρετικής ποιότητας, που γεμίζει με τη δυναμική γεύση εσπεριδοειδών από τα κόκκινα πορτοκάλια της Σικελίας σε κάθε σταγόνα, προσφέροντας μια τραγανή και μεσογειακή γεύση.
  6. Ketel One 325th Nolet Anniversary 1lt
    Ketel One 325th Nolet Anniversary 1lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    38,50 €
    Premium βότκα από την Ολλανδία σε επετειακή φιάλη του λίτρου
  7. Cointreau 1lt
    Cointreau 1lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    33,00 €
    Το Cointreau είναι ένα λικέρ κρυστάλλινης διαύγειας, φτιαγμένο από το τέλειο μείγμα φλοιών γλυκών και πικρών πορτοκαλιών από εξωτικά μέρη του κόσμου. Η ακριβής συνταγή, την οποία ανακάλυψε το 1875 ο Edouard Cointreau, γιος του ιδρυτή της εταιρείας, παραμένει μυστική, και περνά από γενιά σε γενιά.
  8. Jagermeister Manifest 1lt
    Jagermeister Manifest 1lt
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    20%
    41,90 €
    Το Jägermeister Manifest, ξεχωρίζει για τη γεύση, το χαρακτήρα, τη διαδικασία παραγωγής του και αποτελεί μια κατηγορία μόνο του! Η εξαίσια γεύση του θα εντυπωσιάσει απαιτητικούς γευσιγνώστες που εκτιμούν τα εκλεκτά οινοπνευματώδη. Το Manifest είναι ένα πλούσιο, και ισορροπημένο μείγμα γεύσης. Ελαφρά γλυκές νότες γλυκάνισο και ξηρά φρούτα ανοίγουν τον δρόμο σε ελαφρά πικάντικα και αρωματικά bitter, καταλήγοντας στο πάντρεμα βανίλιας με γευστικές νότες δρύινου βαρελιού. Perfect Serve: Ελαφρά παγωμένο.
  9. Whitley Neil - Parma Violet
    Whitley Neil - Parma Violet
     
    43% alc.
    30,20 €
    Ένα πολυτελές χειροποίητο τζιν εξαιρετικής ποιότητας με φωτεινές ζωηρές γεύσεις από αρκεύθου, ακολουθούμενο από ποώδη λουλούδια από το Violet. Ιδανικό για να πιείτε τον πάγο και να συνδυάσετε με κοκτέιλ και ποτά. Το αρωματικό ιώδες λουλούδι προσδίδει μια λεπτή νότα λουλουδιών στην ομαλή αγγλική βάση τζιν για μια έντονη έντονη γεύση ιταλικής κομψότητας.
  10. Metaxa 12 Stars Gift Pack
    Metaxa 12 Stars Gift Pack
     
    Βαθμολογία:
    90%
    35,00 €
    Αυτές τις γιορτές οι φίλοι του Metaxa έχουν την ευκαιρία μιας αποκλειστικής γευσιγνωστικής εμπειρίας! Με μια φιάλη Metaxa 12 Stars σας κάνουμε δώρο 2 σοκολάτες ειδικά σχεδιασμένες να ταιριάξουν ιδανικά.
  11. Legend of Kremlin
    Legend of Kremlin
     
    40% alc.
    37,60 €
    Μια ρωσική βότκα σε περιορισμένη έκδοση με την ιστορία του προϊόντος σε ένα πολυτελές βιβλίο. Έχει ιδιαίτερη γεύση και εκλεπτυσμένο άρωμα. Μέχρι τώρα, αυτή η βότκα έχει λάβει 11 μεγάλα βραβεία και 9 χρυσά μετάλλια στους πιο διάσημους διεθνείς διαγωνισμούς.
  12. Aegean Spritz
    Aegean Spritz
     
    30,40 €
    Ένα συναρπαστικό spritz που έρχεται να δώσει μεσογειακό αέρα στο ποτήρι σου. Αρωματικά λάιμ, γευστικά γκρέιπφρουτ, δροσιστικές νότες από φύλλα μέντας συμπληρώνουν την μοναδικότητα της σπάνιας μαστίχας συνθέτοντας ένα εξαιρετικό και συναρπαστικό αποτέλεσμα που όμοιο του δεν υπάρχει! Κατάλληλο για να το πιείς σκέτο, με πάγο ή να το αναμίξεις με το αγαπημένο σου τόνικ ή λεμονάδα.
  13. Nonino Spritz
    Nonino Spritz
     
    42,84 € Κανονική τιμή 45,50 €
    Η Grappa Nonino Amaro συναντά το Godibile Prosecco και μια ζωηρή συνταγή γεμάτη απλότητα και νοστιμιά μόλις έχει γίνει το αγαπημένο σας ποτό!
  14. Nordes Gin με δώρο 2 ποτήρια
    Nordes Gin με δώρο 2 ποτήρια
     
    40,40 €
    To Nordes που προέρχεται από τη Γαλικία είναι το μοναδικό ισπανικό τζιν που επιλέχθηκε στην κορυφαία κατάταξη των 100 οινοπνευματωδών των wine enthusiast. Η κατάταξη επισημαίνει την αρωματική και ισορροπημένη του γεύση, χάρη στην αλκοόλη που δημιουργείται από σταφύλια Albarino καθώς και στην εκχύλιση των έντεκα βοτανικών στοιχείων, 6 εκ των οποίων αναπτύσσονται άγρια στη Γαλικία. Τα βοτανικά στοιχεία διαχωρίζονται ξεχωριστά πριν από την απόσταξη, διότι το καθένα απαιτεί διαφορετικό χρονικό διάστημα, από μερικές ώρες έως σχεδόν ένα μήνα, με βάση το ακριβές επιθυμητό άρωμα. Αυτή η αργή και πολύ προσεκτική διαδικασία κάνει το Nordés ένα πραγματικά απαράμιλλο τζιν. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ισορροπημένο αρωματικό τζιν με κομψές νότες λευκών φρούτων, συνυπάρχοντας αρμονικά με βαλσαμικές νότες μέντας, ευκάλυπτου, που συνοδεύεται από μια λεπτή νύξη αρκεύθου
  15. Angel Tears
    Angel Tears
     
    40% alc.
    37,40 €
    Το Μάρτιο του 2018 η οικογένεια Κατσάρου συστήνει με το Angel Tears, το πρώτο Τσίπουρο τριπλής απόσταξης στην Ελλάδα ανοίγοντας ένα νέο δρόμο στο αγαπημένο μας παραδοσιακό προϊόν. Κρυστάλλινο και διαυγές, με αρώματα που προδίδουν το μονοποικιλιακό του χαρακτήρα από Μοσχάτο Τυρνάβου. Η βελούδινη γεύση στο στόμα κάνει την κάθε γουλιά μια νόστιμη περιπλάνηση στον ουρανίσκο. Ένα απόσταγμα που είτε σκέτο ή σε cocktail τοποθετεί το Τσίπουρο σε ένα γαστρονομικό και super premium επίπεδο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά