Κονιάκ-Μπράντυ-Calvados

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-19 από 19

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pisco Primero Quebranta
    Pisco Primero Quebranta
     
    41.3% alc.
    30,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ενα παραδοσιακό περουβιανό απόσταγμα που μοιάζει με τη Grappa αλλά και το τσίπουρο. Το Pisco Primero αποστάζεται και εμφιαλώνεται σε ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια στην κοιλάδα Ica και παράγεται από σταφύλια της ποικιλίας Quebranta.
  2. Calvados Dauphin Fine
    Calvados Dauphin Fine
     
    40% alc.
    29,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Calvados Fine Dauphin ωριμάζει για τουλάχιστον 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια και έχει ως αποτέλεσμα μία φρέσκια, φρουτώδη και ξηρή γεύση. Η προέλευσή του άλλωστε από τη Νορμανδία και συγκεκριμένα από το Pays d 'Auge, το οποίο θεωρείται η περιοχή για τα καλύτερα Calvados δε θα μπορούσε να μας προετοιμάσει για τίποτα λιγότερο από ένα νοστιμότατο brandy μήλου. Απολαύστε το σκέτο, με λίγο πάγο αλλά και ως βάση για δροσερά απεριτίφ.
  3. Pisco Capel Especial
    Pisco Capel Especial
     
    35% alc.
    21,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ενα κλασικό χιλιανό απόσταγμα απο σταφύλια με ισορροπημένο άρωμα μεταξύ φρούτου και ξύλου, και ένα τόνο γεύσης απο μοσχοκάρυδο. Το τελείωμα του είναι ισορροπημένο, απαλό και επίμονο.
  4. Calvados Chateau Du Breuil 12 Years Old
    Calvados Chateau Du Breuil 12 Years Old
     
    41% alc.
    62,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα πολύ καλά ισορροπημένο Calvados, μια τέλεια αρμονία μεταξύ των φρούτων και του ξύλου. Ωριμάζει για τουλάχιστον 12 χρόνια στα δρύινα βαρέλια του Château du Breuil, υπό την προσεκτική φροντίδα του Cellar Master. Χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετική στρογγυλότητα που αφήνει τα αρώματα μήλου, ξύλου και αμυγδάλου να εκφράζουν όλη τους την ένταση σε ένα εκλεπτυσμένο και πολύπλοκο μείγμα που αξίζει να το απολαύσετε σκέτο.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κονιάκ-Μπράντυ-Calvados