Για Cocktail

Για Cocktail
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 53

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Whiskey Aged Barrel Bitter 150ml
    Whiskey Aged Barrel Bitter 150ml
     
    17.5% alc.
    24,90 €
    Βαρέλια από αμερικάνικο whiskey χρησιμοποιούνται για να μουλιάσουν μέσα σε αυτό τα μπαχαρικά. Εκμεταλευτείτε την πολύπλοκη αυτή γεύση στα cocktail σας.
  2. Scrappys Aromatic Bitter 148ml
    Scrappys Aromatic Bitter 148ml
     
    27,50 €
    Το aromatic bitter δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιηθεί σε κλασικές συνταγές κοκτέιλ, προσθέτοντας ισορροπία – και λίγο μπαχαρικό – στα αγαπημένα σας αποστάγματα.
  3. Scrappys Chocolate Bitter 148ml
    Scrappys Chocolate Bitter 148ml
     
    27,60 €
    Οι βιολογικές φρυγανισμένες μύτες κακάο ζωντανεύουν αυτό το μείγμα και, με μια νότα μπαχαρικών και βελανιδιάς, μεταδίδει την ουσία της σοκολάτας σε κάθε ποτό. Πραγματικά απαραίτητο σε κάθε καλά εφοδιασμένο μπαρ.
  4. Cardamom Bitter 150ml
    Cardamom Bitter 150ml
     
    9% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    15,50 €
    To κάρδαμο είναι το ιδανικό bιtters για cocktail από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.
  5. Eoliki Triple Sec Blanc
    Eoliki Triple Sec Blanc
     
    25% alc.
    13,80 €
    Ένα ελληνικό λικέρ απο την Eoliki, που παράγεται αποκλειστικά απο επιλεγμένα ελληνικά εσπεριδοειδή. Έντονο φυσικό άρωμα με ελαφριά πικράδα. Ιδανικό για να κάνει τα κοκτέιλ σας ακόμα πιο ξεχωριστά ή απολαύστε το σκέτο με πάγο.
  6. Villa Cardea Bitter Liquer
    Villa Cardea Bitter Liquer
     
    25% alc.
    13,20 €
    Ένα πολύ κομψό λικέρ με έντονα τα bitter στοιχεία των βοτάνων που συμμετέχουν στη δημιουργία του. Στους 25% abv, μπορεί να καταναλωθεί σκέτο, δροσερό ή να χρησιμοποιηθεί σαν συστατικό σε κλασικές συνταγές cocktail!
  7. /
    Marie Brizard Caramel Syrup
     
    Βαθμολογία:
    98%
    6,00 €
    Φτιαγμένο με αγνή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και επιλεγμένα φυσικά εκχυλίσματα καραμέλας. Είναι εξαιρετικά πυκνό και αποκαλύπτει την αυθεντική γεύση καραμέλας - Χωρίς συντηρητικά και χρώμα.
  8. Monin Grenadine Syrup
    Monin Grenadine Syrup
     
    7,40 €
    Η γρεναδίνη είναι το πιο γνωστό γλυκαντικό και αρωματικό στην ιστορία του Bar. Παρ ότι δύσκολο να το πιστέψουμε δεν έχει καμία σχέση με το σιρόπι ροδιού. Πολλά cocktail περιέχουν γρεναδίνη. Δίνει ένα κόκκινο βαθύ χρώμα και μια γλυκιά γεύση. Το σιρόπι ΜΟΝΙΝ Grenadine είναι ένα μείγμα από κόκκινα μούρα, βανίλια και έντονο κόκκινο χρώμα που ενισχύει ροφήματα, cocktail, γλυκά και πολλές ακόμα συνταγές.
  9. /
    Monin - Sugar Cane (1lt)
     
    Βαθμολογία:
    80%
    7,40 €
    Τα ελαφρώς πράσινα λιβάδια ζαχαροκάλαμου είναι σαν παράδεισος στα νησιά της Καραϊβικής. Το σιρόπι ζάχαρης προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο το οποίο θερίζεται κάτω από τον καυτό ήλιο. Η ΜΟΝΙΝ είναι περήφανη για το MONIN Pure Cane Sugar, ένα υψηλής ποιότητας σιρόπι φτιαγμένο με 100% ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φιλτραρισμένο νερό. Το ΜΟΝΙΝ Pure Cane Sugar είναι τέλειο υποκατάστατο της ζάχαρης αφού αναμειγνείεται εύκολα σε ζεστά ή κρύα ροφήματα.
  10. /
    Monin - Orgeat (Almond)
     
    Βαθμολογία:
    90%
    10,40 €
    Το αμύγδαλο είναι ο καρπός από την αμυγδαλιά φημισμένη για τα αρωματικά ροζ και λευκά άνθη. Η γεύση από τα αμύγδαλα είναι εκλεπτυσμένη και σχετικά γλυκιά. Χρησιμοποιούνται πολύ στη ζαχαροπλαστική και είναι τα βασικά συστατικά για την αμυγδαλόπαστα, ένα παραδοσιακό Ευρωπαϊκό και Μεσογειακό γλυκό.
  11. /
    Monin - Cherry
     
    15,50 €
    Με το πέρασμα των χρόνων, οι κερασιές φημίζονται τόσο για τους ζουμερούς καρπούς τους όσο και για την ομορφιά τους. Τα κεράσια "δελεάζουν" χρόνια τον ανθρώπινο ουρανίσκο και τα βρίσκουμε σε διαφορετικές ποικιλίες. Το κεράσι συνήθως τρώγεται ωμό ή και σε γλυκά και πίτες. Κάποιοι φτιάχνουν επίσης και οίνο, λικέρ και σιρόπια. To MONIN Cherry θα δώσει στα ροφήματα σας την έντονη γεύση του κερασιού οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.
  12. /
    Marie Brizard Almond Syrup
     
    Βαθμολογία:
    95%
    6,00 €
    Φτιαγμένο με αγνή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και επιλεγμένα φυσικά εκχυλίσματα αμυγδάλου. Είναι εξαιρετικά πυκνό και αποκαλύπτει την αυθεντική γεύση αμύγδαλου - Χωρίς συντηρητικά και χρώμα.
  13. /
    Marie Brizard Chocolate-cocoa Syrup
     
    6,00 €
    Φτιαγμένο με αγνή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φυσικά εκχυλίσματα σοκολάτας. Είναι εξαιρετικά πυκνό και αποκαλύπτει την αυθεντική γεύση σοκολάτας.- Χωρίς συντηρητικά.
  14. /
    Marie Brizard Vanilla Syrup
     
    Βαθμολογία:
    95%
    6,00 €
    Φτιαγμένο με αγνή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και επιλεγμένα φυσικά εκχυλίσματα βανίλιας Μαδαγασκάρης. Είναι εξαιρετικά πυκνό και αποκαλύπτει την αυθεντική γεύση βανίλιας - Χωρίς συντηρητικά.
  15. /
    Marie Brizard Hazelnut Syrup
     
    Βαθμολογία:
    90%
    6,00 €
    Φτιαγμένο με αγνή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φυσικά εκχυλίσματα φουντουκιού. Είναι εξαιρετικά πυκνό και αποκαλύπτει την αυθεντική γεύση φουντούκι - Χωρίς συντηρητικά και χρώμα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Για Cocktail