Τζιν

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ukiyo Citrus
    Ukiyo Citrus
     
    47,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ιαπωνικό Gin με γεύσεις απο εσπεριδοειδή, λεβάντα και τσάι μάτσα με μακριά και δροσερή επίγευση. Εντυπωσιακή φιάλη και ακόμη πιο εντυπωσιακό περιεχόμενο.
  2. Roku Gin
    Roku Gin
     
    43% alc.
    39,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους.
  3. KI NO BI Gin
    KI NO BI Gin
     
    45,7% alc.
    63,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το KI NO BI ("The Beauty of the Seasons") είναι εμπνευσμένο από την παράδοση και αποστάζεται, αναμειγνύεται και εμφιαλώνεται στο Κιότο. Δημιουργείται με ιαπωνικά βοτανικά, όπως κίτρινο yuzu από τα βόρεια του νομού Κιότο, τσιπς ξύλου Hinoki (ιαπωνικό κυπαρίσσι), μπαμπού, τσάι gyokuro από την περιοχή Uji και πράσινα μούρα sanshō (ιαπωνική πιπεριά).
  4. Roku με δώρο 2 ποτήρια
    Roku με δώρο 2 ποτήρια
     
    39,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    To γνωστό Ιαπωνικό Roku Gin με δώρο 2 ποτήρια για να το απολαύσετε με τη παρέα σας. Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Τζιν