You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Τζιν
-
Ukiyo Citrus47,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Ιαπωνικό Gin με γεύσεις απο εσπεριδοειδή, λεβάντα και τσάι μάτσα με μακριά και δροσερή επίγευση. Εντυπωσιακή φιάλη και ακόμη πιο εντυπωσιακό περιεχόμενο.
-
Roku Gin
43% alc.
39,50 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους. -
KI NO BI Gin
45,7% alc.
63,60 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Το KI NO BI ("The Beauty of the Seasons") είναι εμπνευσμένο από την παράδοση και αποστάζεται, αναμειγνύεται και εμφιαλώνεται στο Κιότο. Δημιουργείται με ιαπωνικά βοτανικά, όπως κίτρινο yuzu από τα βόρεια του νομού Κιότο, τσιπς ξύλου Hinoki (ιαπωνικό κυπαρίσσι), μπαμπού, τσάι gyokuro από την περιοχή Uji και πράσινα μούρα sanshō (ιαπωνική πιπεριά). -
Roku με δώρο 2 ποτήρια39,50 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3To γνωστό Ιαπωνικό Roku Gin με δώρο 2 ποτήρια για να το απολαύσετε με τη παρέα σας. Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους.Εξαντλημένο