Με εξαιρετική επιτυχία έγινε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010, στο εστιατόριο Milos του Hilton Αθηνών η πρώτη εκδήλωση του House of Wine Club για το 2010: Wine&Cheese Pairing, το ταίριασμα κρασιών και τυριών.
Περισσότεροι από 90 φίλοι του House of Wine, μέλη του HOW Club, και επι πλέον αυτών δημοσιογράφοι, συνεργάτες του House of Wine κατέβαλλαν... φιλότιμες προσπάθειες να ανταποκριθούν στην τόσο ευχάριστη και πρωτότυπη πρόκληση γευσιγνωσίας: Να "ταιριάξουν" τις 20 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών του House of Wine με τα 13 εξαιρετικά τυριά του Milos. Οι 260 (!) απαιτούμενοι συνδυασμοί υπήρξαν πρόκληση για τους οινόφιλους, και πραγματικά, μέσα στις 5 περίπου ώρες που κράτησε η εκδήλωση, όλοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο... εαυτό τους, δοκιμάζοντας, συγκρίνοντας, σημειώνοντας τους καλύτερους κατά την γνώμη τους συνδυασμούς στο πρωτότυπο "σταυρόλεξο" κρασιών και τυριών που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του HOW Club, μαζί με πλούσιο υλικό πληροφόρησης: Κάθε τυρί και κάθε κρασί είχε την πλήρη περιγραφή του στο αντίστοιχο έντυπο, αλλά και οι προτάσεις συνδυασμών κρασιών και τυριών που επιμελήθηκε ο Διευθυντής του HOW Club Θόδωρος Λέλεκας διευκόλυναν τους συμμετέχοντες, δίνοντάς τους την... αφετηρία για τους συνδυασμούς τους.
Δίνουμε εδώ τη δυνατότητα... επανάληψης, για όσους συμμετείχαν, αλλά και μια... γεύση της τόσο πετυχημένης αυτής γευσιγνωσίας γαι όσουν δεν μπόρεσαν να περευρεθούν...